Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vpn sakat steamde, erken oynamak için riske girme hiç hesap patlamasın. şimdi yok bir şey olmaz yıllardır kullanıyorum diyen olacak ama riskli bir şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor, yakalarlarsa perma bambam
Mesaj tarihi:
Abi grafikler çooook güzel, çünkü dizayn çok iyi. Optimizasyon da çok iyi olmuş, bayıldım.

Daha oyunun başındayım ama şimdiden sardı.

Ayrıca oyunu Very Hard'da, bütün indicator'ler kapalı oynuyorum. Böyle oynanmalı bu oyun.
Mesaj tarihi:
Oyunun şimdiki zamandan gelicez gibi bir çıkışı yok, öne çıkan şey art direction'dı ve bunu da gayet iyi başarmışlar. Grafik anlayışınızı değiştirin artık.

Hangi oyunda über efektler gerek, hangisinde başka şeyler aranır falan öğrenin.
Mesaj tarihi:
madem grafikle sanat yönetimi arasındaki farkı biliyorsun, grafikler meh diyince niye sert çıkıyorsun ?

kıraliçeyi öldürdükleri yerdeki yakın sahneye bakıp en iyi ihtimalle meh demiyorsan i rest my case
Mesaj tarihi:
Oynadım bende. Benchmark programı değil değişik tarz bir evren sunan bir oyun olduğu için grafikler yeterli geldi. Grafikten ziyade gizlenmek adam kesmek falan kolay geldiği için biraz canım sıkıldı. 3 tane yan yana konuşan adam bayıltıldıklarını farkedene kadar sıra sonuncuya gelmemeliymiş bence. En zor seviyede belki yakalamayı başarıyorlardır bilemeyeceğim.
Mesaj tarihi:
henüz oynamadım ama videolara göre meh diyorum grafiklere. hee oyun iyidir grafik aramazsın fln orası ayrı ama mükemmel de demeyin bi zahmet. bioshock'un biraz daha aydınlık hali. 3-4 sene geriden gidiyor diyebiliriz yani =)

ilaçlısını edindim 1-2 bölüm bakarım ölesine. oynanış fln iyiyse yılbaşı indirimlerinden alacaklarım listesine koyarım.
Mesaj tarihi:
ya bi tane pc-xbox-ps3 kıyaslamasını görmüştüm, screenshotlar gayeh meh'ti.

hani evet, ps3 grafikleri günümüze göre ultra low kalıyor artık da, pc kaplamalarının da medium gibi hazırlanmış olması kötü olmuş.
Mesaj tarihi:
O oyunla, bu oyunla kıyaslarsanız grafiklere meh dersiniz doğal olarak. Oyunun sunmak istediği atmosfer ve dizayn'a dayanarak bakarsanız oyunun grafikleri harika.

TF2 grafikleride meh o zaman (kaldıki değil)
Mesaj tarihi:
abi borderlands mükemmel mesela grafik olarak bana göre. illa gerçekçi olması gerekmiyor bi orjinalliği var. bunda o orjinallik yok bence bioshock çakması gibi geldi. su efektinden eşya modellemelerine kadar. tabi video'ya göre bu yorum. oynarken değişir mi fikrim bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...