Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 vpn sakat steamde, erken oynamak için riske girme hiç hesap patlamasın. şimdi yok bir şey olmaz yıllardır kullanıyorum diyen olacak ama riskli bir şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor, yakalarlarsa perma bambam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yapay zeka biraz tırt olmuş. Misal iki gardiyanın olduğu odada birini aramızda sadece cam varken öldürdüm. Diğeri mal mal baktı sonra da dönüp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Oyun fena degil oynattiriyor da goty degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Güzel de ben ilaçlı oynadım, hiç ara cinematic görmedim, varsa eğer çok üzülürüm bitti oyun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 AI kötü, grafikler meh ilk izlenimlerim çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 1 saat oynadım. şimdilik gayet güzel ama en güzel değilmiş hakkaten. belki süpersonikleşir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 şu pre-order dlcleri de açsalar keşke steamde, bi sürü farklı dlc var pff, hepsi gelmeden oynamam 1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 grafikleri hoşuma gitti niyeyse gayet güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Abi grafikler çooook güzel, çünkü dizayn çok iyi. Optimizasyon da çok iyi olmuş, bayıldım. Daha oyunun başındayım ama şimdiden sardı. Ayrıca oyunu Very Hard'da, bütün indicator'ler kapalı oynuyorum. Böyle oynanmalı bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bir de şu oyunun grafiklerine kötü yada meh diyen terk etsin forumu pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 e kusura bakma ama grafikler gayet meh sanat yönetimi ayrı bir mevzu. bir mirror's edge olmasa da o konuda bayağı başarılı dishonored evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lathspell gene begendigi biseyi tanrilarin sozu gibi savunmus, begenmeyenlere giydirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 grafikler İNANILMAZ deil ama nasıl kötü buldunuz anlayamadım. tam kıvamında grafikler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 valla ilk başta küçük kız yanımıza gelince direk peh bu mu lan althspellin beğendiği süper grafik dediydim. baya bi 5 yıl geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Oyunun şimdiki zamandan gelicez gibi bir çıkışı yok, öne çıkan şey art direction'dı ve bunu da gayet iyi başarmışlar. Grafik anlayışınızı değiştirin artık. Hangi oyunda über efektler gerek, hangisinde başka şeyler aranır falan öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 madem grafikle sanat yönetimi arasındaki farkı biliyorsun, grafikler meh diyince niye sert çıkıyorsun ? kıraliçeyi öldürdükleri yerdeki yakın sahneye bakıp en iyi ihtimalle meh demiyorsan i rest my case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Oyunun grafikler ilk videolarını izlediğimde fln baya kötü gelmiştide oynarken hiç rahatsız etmedi yani. öyle çok iyi fln değilde. Hoş yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Oynadım bende. Benchmark programı değil değişik tarz bir evren sunan bir oyun olduğu için grafikler yeterli geldi. Grafikten ziyade gizlenmek adam kesmek falan kolay geldiği için biraz canım sıkıldı. 3 tane yan yana konuşan adam bayıltıldıklarını farkedene kadar sıra sonuncuya gelmemeliymiş bence. En zor seviyede belki yakalamayı başarıyorlardır bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 henüz oynamadım ama videolara göre meh diyorum grafiklere. hee oyun iyidir grafik aramazsın fln orası ayrı ama mükemmel de demeyin bi zahmet. bioshock'un biraz daha aydınlık hali. 3-4 sene geriden gidiyor diyebiliriz yani =) ilaçlısını edindim 1-2 bölüm bakarım ölesine. oynanış fln iyiyse yılbaşı indirimlerinden alacaklarım listesine koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ya bi tane pc-xbox-ps3 kıyaslamasını görmüştüm, screenshotlar gayeh meh'ti. hani evet, ps3 grafikleri günümüze göre ultra low kalıyor artık da, pc kaplamalarının da medium gibi hazırlanmış olması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 O oyunla, bu oyunla kıyaslarsanız grafiklere meh dersiniz doğal olarak. Oyunun sunmak istediği atmosfer ve dizayn'a dayanarak bakarsanız oyunun grafikleri harika. TF2 grafikleride meh o zaman (kaldıki değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi borderlands mükemmel mesela grafik olarak bana göre. illa gerçekçi olması gerekmiyor bi orjinalliği var. bunda o orjinallik yok bence bioshock çakması gibi geldi. su efektinden eşya modellemelerine kadar. tabi video'ya göre bu yorum. oynarken değişir mi fikrim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 grafikleri şöyle iyi değil kaplamalar düşük çözünürlükte ve 3d hareketli objeler ayrıntıdan çok yoksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tf2 grafikleri gayet güzel ya animasyonları şahane özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar