Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 kimseyi öldürmeden bitirebiliyorsunuz ama ben 3-4 sefer bayılttığım adamları biraz yüksekten attım pekmezi aktı hepsinin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bence bu oyun güzel sunumundan belli zaten adam öldürmeden bitirme varsa süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 keşke bikaç tane değişik sonu olsa da bi daha oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi adam öldürmeden oyun mu bitirilir ya. bi tanesini bile arkada bırakırsam içime dert olur. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 adamları bayıltıp suya atarsan ölmüyolar. gerçekte de öyle mi oluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bayılttığınız adamları fareler kemirirse size kill olarak yazılıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yetemedim oyuna easy de oynuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Gangren said: Bayılttığınız adamları fareler kemirirse size kill olarak yazılıo :p Demek bu oldu bana ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 pespembiş bitirdim bende öldürmeden görünmeden. ne güzel oyundu be. bioshock 1'den beri böle keyif almamıştım fps single player oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gHeMekDxsx8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 an itibariyle bitirdim ben de. çok beğendim. kimseyi öldürmedim falan bayağı zevkli oldu. ama çok kolay geldi bana oyun. zorluk ayarlama var mıydı sonradan bilmiyorum işime de geldi. en zorda oynasam daha güzel olurmuş ama. artık hele son bölüm höt oraya blink buraya blink alıyodum herkesi ghost achievementıyla üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 son bölüm high chaos high chaos gidersen bottan iner inmez samuel havaya uyarı ateşi açıyo :8 tabi ghost felan imkansız oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 LethE said: son bölüm high chaos high chaos gidersen bottan iner inmez samuel havaya uyarı ateşi açıyo :8 tabi ghost felan imkansız oluyo high chaos spoiler bende Samuel artık bir daha beni göremiceksin dedi sonra birde boşu boşuna bu kadar adam öldürdün seni kınıyorum dedi çekti gitti sonra. havaya ateş açmadı öyle sanırım. high chaosdum bende. sondaki videoda da Samuel'i tam böyle büyük bir dalgada alabora olurken gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 şimdi high chaos da bitmiyo o zaman iş sırf. ben sivil mivil kimseyi sağ koymadım respawn olan yerleri adamlar respawn olamyı kesene kadar kampladım felan bildiğin azrail kapınızda oynadık city watch ile. bi piero bide sokolov hayatta kaldı zaten göreve gelirke samuel 'aramızdaki en büyük canavar sensin' ayağı çekti. pieroyu ispiyonlayıp ispiyonlamamanın bi farkı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 piero spo LethE said: şimdi high chaos da bitmiyo o zaman iş sırf. ben sivil mivil kimseyi sağ koymadım respawn olan yerleri adamlar respawn olamyı kesene kadar kampladım felan bildiğin azrail kapınızda oynadık city watch ile. bi piero bide sokolov hayatta kaldı zaten göreve gelirke samuel 'aramızdaki en büyük canavar sensin' ayağı çekti. pieroyu ispiyonlayıp ispiyonlamamanın bi farkı varmı? oksimoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 şimdi bitti. hüzünlüydü. daha önce dediğim gibi grafikler iyi olsa benim için goty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 grafikler kadar iyi değil dediniz dediniz, optimizasytonu nasıl peki ? merak ettim benim hımbıl kaldırır mı diye, kalıdıracaksa alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Black-ice said: an itibariyle bitirdim ben de. çok beğendim. kimseyi öldürmedim falan bayağı zevkli oldu. ama çok kolay geldi bana oyun. zorluk ayarlama var mıydı sonradan bilmiyorum işime de geldi. en zorda oynasam daha güzel olurmuş ama. artık hele son bölüm höt oraya blink buraya blink alıyodum herkesi ghost achievementıyla üstelik. Bende öldürmeden normal seviyede bitirdim önce. Şimdi kesip biçerek very hardda oynuyorum. Kesinlikle guardlar falan 3 kat daha kolay yerini tespit ediyor. Uzağında durayım çömelirim görmezler gibi bir olay olmuyor kesinlikle. Böyle bayağı eğlenceli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ben bunu core 2 duo, 3gb ram ,hd4670, xp yüklü makinada oynadım 1680 çözünürlükte ayarları düşük tutmayla yüksek tutma arasında da bi fark görmedim takılmadan oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 e şahaneymiş. alayım o zaman. 60$ çok ama, rusçulara falan bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 /v/ de oyunun eski developerlarından biri oyun alpha hali daha deişikti play testerlar beceremeyince kolaylaştırdık demiş. Opening was radically changed and the stealth system (ala Thief 2, but improved). The opening was a way bigger level, Corvo failed his escape and was decapitated (your head rolling in first person). The Outsider appeared and canceled this execution, making you escape with some help. Soem levels were also a bit changed (they often got lost). The ending was not changed because of playtesters, but the bad ending had Corvo die of the Plague. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 şerefsiz. dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ben herkesi kese biçe gidiyorum. Öldürmeden gitsem ne değişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 HER ŞEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ben de hiç acımıyorum valla. Artık sonunu gördükten sonra, ikinci kez oynarım öldürmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar