Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dishonored

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

an itibariyle bitirdim ben de. çok beğendim. kimseyi öldürmedim falan bayağı zevkli oldu. ama çok kolay geldi bana oyun. zorluk ayarlama var mıydı sonradan bilmiyorum işime de geldi.

en zorda oynasam daha güzel olurmuş ama.

artık hele son bölüm höt oraya blink buraya blink alıyodum herkesi ghost achievementıyla üstelik.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

son bölüm high chaos

high chaos gidersen bottan iner inmez samuel havaya uyarı ateşi açıyo :8

tabi ghost felan imkansız oluyo

high chaos spoiler

bende Samuel artık bir daha beni göremiceksin dedi sonra birde boşu boşuna bu kadar adam öldürdün seni kınıyorum dedi çekti gitti sonra. havaya ateş açmadı öyle sanırım. high chaosdum bende.

sondaki videoda da Samuel'i tam böyle büyük bir dalgada alabora olurken gösterdi.

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi high chaos da bitmiyo o zaman iş sırf.
ben sivil mivil kimseyi sağ koymadım respawn olan yerleri adamlar respawn olamyı kesene kadar kampladım felan bildiğin azrail kapınızda oynadık city watch ile.
bi piero bide sokolov hayatta kaldı zaten göreve gelirke samuel 'aramızdaki en büyük canavar sensin' ayağı çekti.

pieroyu ispiyonlayıp ispiyonlamamanın bi farkı varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

piero spo

LethE said:

şimdi high chaos da bitmiyo o zaman iş sırf.
ben sivil mivil kimseyi sağ koymadım respawn olan yerleri adamlar respawn olamyı kesene kadar kampladım felan bildiğin azrail kapınızda oynadık city watch ile.
bi piero bide sokolov hayatta kaldı zaten göreve gelirke samuel 'aramızdaki en büyük canavar sensin' ayağı çekti.

pieroyu ispiyonlayıp ispiyonlamamanın bi farkı varmı?

oksimoron
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

an itibariyle bitirdim ben de. çok beğendim. kimseyi öldürmedim falan bayağı zevkli oldu. ama çok kolay geldi bana oyun. zorluk ayarlama var mıydı sonradan bilmiyorum işime de geldi.

en zorda oynasam daha güzel olurmuş ama.

artık hele son bölüm höt oraya blink buraya blink alıyodum herkesi ghost achievementıyla üstelik.

Bende öldürmeden normal seviyede bitirdim önce. Şimdi kesip biçerek very hardda oynuyorum. Kesinlikle guardlar falan 3 kat daha kolay yerini tespit ediyor. Uzağında durayım çömelirim görmezler gibi bir olay olmuyor kesinlikle. Böyle bayağı eğlenceli oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

/v/ de oyunun eski developerlarından biri oyun alpha hali daha deişikti play testerlar beceremeyince kolaylaştırdık demiş.

Opening was radically changed and the stealth system (ala Thief 2, but improved).
The opening was a way bigger level, Corvo failed his escape and was decapitated (your head rolling in first person). The Outsider appeared and canceled this execution, making you escape with some help.
Soem levels were also a bit changed (they often got lost).
The ending was not changed because of playtesters, but the bad ending had Corvo die of the Plague.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...