Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dün yapmıştı zaten o açıklamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 pazar gününden beri var yasaklar bildiğim, lig boyunca 17 takımın birden fenerbahçeye her hafta saydırması, şimdi herkesin sus pus olması çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Esnaf said: dün yapmıştı zaten o açıklamayı http://www.lovehorsepower.com/galleries/44269331/CheeseDS/album/slides/funny-pictures-captain-obvious-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Abicim 10 ay önce başlayan soruşturma, Giresunspor'da o bilmemne Peker'le falan başlamış. Bu adamları teknik takibe alıyorlar, izliyorlar vs. Sonra Fenerbahçe başta Aziz Yıldırım vasıtasıyla bu adamlarla ilişkiye geçip şike, adam ayarlama, teşvik primi olaylarına geçiyor ve yakalanıyor. Bu operasyon Fenerbahçe'ye karşı falan değil, Aziz Yıldırım bu işe bulaşmasa Fenerbahçe'nin de adı geçmeyecekti. Bir de aklıma geldi, Sivasspor şampiyonluğa oynarken böyle bir sempati yaratmıştı, futbol"sever" herkes onları desteklemeliydi fln. Burada o mafyoz başkan, o dangalak teknik direktörü olan takımı mı destekleyeceğiz demiştim. Hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Giresunspor şu an Fenerbahçe'den daha kötü durumda, Sinan Engin'e deymemiş işin ucu hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: baggio guzel yazmissin len, aferin. 10 verdim sana. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 SIKE OPERASYONU - Sabah Adliye getirilen grup arasinda bulunan Bülent Uygun basin mensuplarina seslenerek "Adımızı çıkardılar, adımızı" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu arada hayırdır inşallah. said: Eski RTÜK Başkanı gözaltına alındı Eski Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı olan hala üye olarak görev yapan Zahid Akman, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni İsmail Karahan ve iki yöneticisinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Almanya'daki Deniz Feneri e.V. bağlantılı soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre Akman, halen Emniyette bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Fener işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: 5-10 sene sonraki Fenerbahçe'yi düşündüm, esas o daha çok içimi çökertti. Murat Ülker ya da bir başka Tayyip kuklası başkan olmuş, Fenerium'da türban falan satılmaya başlamış, stad çevresi tekeller ve barlar kapanmış, maça gidiyorum ninjalar alienlar cirit atıyor, korkunç yani. (Bunlar oturduktan sonra da hükümet destekli organize şakirt şikesi nasıl oluyor görürsünüz, Aziz'i alıp kendinize başkan yapasınız gelir özlemekten, hapiste değilse tabi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: baggio guzel yazmissin len, aferin. 10 verdim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: TL;DR Özet: Dava siyasi, ama deliller gerçek ve yeterliyse kıvırmadan düşürülmeli, üzülürüz ama doğrusu budur. Baggio said: Bu arada önemli bir gelişme var: Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü baggio öyyle bir yazmış üstüne birde sunları geriden gelince acıkcası icimden bir ses böle cok güzel kafayla akşamı geçirmiş feneri nerede söndürdüğü belli değil, halen akşamdan kalmalığı devam ediyor falan gibi bir havada olayı ögrenip LAN! şeklinde gaz modda giriştiği hissiyatına kapıldım... bilemedim sadece ben böle düsünmüş olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: 5-10 sene sonraki Fenerbahçe'yi düşündüm, esas o daha çok içimi çökertti. Murat Ülker ya da bir başka Tayyip kuklası başkan olmuş, Fenerium'da türban falan satılmaya başlamış, stad çevresi tekeller ve barlar kapanmış, maça gidiyorum ninjalar alienlar cirit atıyor, korkunç yani. (Bunlar oturduktan sonra da hükümet destekli organize şakirt şikesi nasıl oluyor görürsünüz, Aziz'i alıp kendinize başkan yapasınız gelir özlemekten, hapiste değilse tabi :p) ahahahh ilahi baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 baggio güzel yazmışsın ama yanlışın var. Fenerbahçe ve diğer kulüplerin başına zenginlerin geçmesini yanlış buluyorsun sanırım. Fenerbahçe gibi küresel ekipler haliyle zenginler tarafından yönetilmelidir. bunun şekilleri kimi zaman yıldırım demirören olarak tezahür eder, kimi zaman serdar bilgili, kimi zaman adnan polat, kimi zaman Aziz Başkan, kimi zaman Ali Şen, kimi zaman Hakan Bilal Kutlualp halinde vücuda gelir. önemli olan basiretli iş adamlarının yönetici olmasıdır. Aziz Başkan'ın şike yapmadığına inanmamın sebebi pisi pisine kaçan türkiye kupası, denizlispor-trabzon maçları vs. ki ilk yarı trabzonun performansı, lig genelinde anadolu kulüplerinin Fenerbahçe'ye karşı inanarak oynadıkları futbol. ankaragücü maçında futbolcular kasten şikeyle penaltı yaptılar diyen adamlar var. hadi hakem penaltı verdi denmesini geçtim futbolcular penaltı yapsınlar diye teşvik edildi deniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 E öyle denmesinde garip gelen ne peki sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 "youtube orantısız güç yorum" said: İşinize gelince; BİZ TEKİZ, Biz Bize Yeteriz, Tek Büyük Biziz, ŞİKEye gelince; BİR TEK BİZ MİYİZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahahah valla galatasaray şike yapmışsa bile yıllardır yapmadıgı bi gerçek uefadan beridir kötüyüz yani sdf bu arada fenerden çok aziz yıldırımı bitirmek için yapılıyor giib geliyor bunlar fener arada kaynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BloodyBeast said: "youtube orantısız güç yorum" said: İşinize gelince; BİZ TEKİZ, Biz Bize Yeteriz, Tek Büyük Biziz, ŞİKEye gelince; BİR TEK BİZ MİYİZ!!! ahaha bu gercekten win win olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: Türkiyedeki Hava Durumları; İzmir:32 Ankara:29 Antalya:30 Kadıköy:3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Catzee said: mehmet yıldız fln tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, ortada bi sürü konuşma kaydı geçmiyor muydu bu adamla ilgili yok feneri şampiyon yaptık falan diye? Ershut said: bazı fenerliler (bknz:Fistan mıydı neydı la) neden bı b.k yendıgını kabul edıp af dılıceklerı yerde hala butun antıpatılerı uzerlerıne cekıolar? anlamıorm abi. kaç yaşlarında bunlar? okumaları yok mu? okuması olmayan adam nası 10k post kasmıs? anlamıorm... FONORBOHCO COMHOROYOTO ON SOPOR BOZOZ! evet. peki. bu ne lan hahahahha nası bi kafadasın bilader sen ya. aha bi tane daha geldi. bilader serefsızlık arsızlık namusuzluk yapmıs bır takım olan fenerbahce gg oluo. farkındamısın? hala ne kafası dıo adam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 son birkaç sayfada sanki aziz gidip maçları ayarlamamışda adamlar zorla azize ayarlatmış sonrada adi siyasetçiler bunu kullanmış gibi bir hava var ben burada bir çüşşşşşşşşşşşşş bırakayım dursun. sen gidip suç işlemezsen kim sana kalkıp vik vik edebilir, sen git şike yap yüzüne gözüne buluşatır sonra "bunlar siyasilerin komplesi resimlerde fotoşok" de, hadi ya, suyundan da koyalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 baggio Baggio said: TL;DR Özet: Dava siyasi, ama deliller gerçek ve yeterliyse kıvırmadan düşürülmeli, üzülürüz ama doğrusu budur. Akşam Tharkas'ın dediklerini ve ekşi'de Aydınlar/Yıldırım hakkındaki yazıyı okuduktan sonra pek bir şey yazasım gelmedi, şimdi yazayım bir şeyler. Davanın siyasi kaynaklı olduğundan şüphe etmek anlamsız artık. Tüm büyük takımlar ihtiyaçları olduğunda hatır şikesi, bildiğin paralı şike, teşvik primi falan gibi işlere girmiştir, ama sonunda olan sadece Tayyip'in dediğini yapmayı reddeden Aziz'e oluyor. Yasa 22 Nisan'da geldi denip duruyor da, yasada tek değişen şikede hapis cezasının arttırılması ve teşvik priminin suç sayılması, sanki bundan önce herkesin şikesi kanıtlanıyordu da TFF bir şey yapamıyordu gibi konuşmanın alemi yok. Sadece daha önce kimse bir takımı 8 ay stalklayıp belge toplamadığından; paparazzi tadında iki dandik fotoğraf, üç dedikodu çıkar, ayıplanır biterdi. Adamlar şiddet yasası içine şike ve teşvikle ilgili değişiklikler iteleyip, daha bunun taslakları hazırlanırken Aziz dahil bazı FB yöneticilerini takibe alıp, BJK ve GS şikeye ihtiyaç bile duyamayacakları kadar rezalet sezonlar geçirirken FB'yi yaktılar, çünkü amaç Aziz'i yakmak ve uzun vadede yönetimi ele geçirmek aslında. Amaç sırf temiz futbol olsa, hadi genel seçimi bekledin, TFF seçimlerini niye bekliyorsun, yapsana operasyonu bir an önce? Bir başka ikiyüzlülük konusu da şu, "teşebbüs bile suç" denip duruyor, diğer yandan "TS de şike denemiş ama becerememiş" deniyor, neden TS'den bir yönetici bile sorgulanmıyor peki? Sorgulanmıyor olabilir tabii ki, daha önce de söyledim, adamların "lan biz de mi yapsak babs ya" demesi suç değildir, gidip açık açık birine teklif edip ret cevabı almaları gerekiyor. Biri düşünce, biri teşebbüs, farklı şeyler. Fakat neden "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" gözüyle bakan bazı aptallar TS'ye aynı gözle bakmıyor, "Sadri Şener alınsın" demiyor? Demek ki adaletten çok kendi istediğinizin peşindesiniz, "FB küme düşsün" denince gözünüz dönüyor, adalet ne kadar adalet ya da kim rant sağlıyor pek umrunuzda değil. Herkese değil bu lafım, üstüne almayan cevap vermesin hiç. Bunlar bahane mi? Değil. Deliller yeterli mi bilmiyoruz ama belli ki var olan kadarı gerçek, Ergenekon gibi uydurma değil bari. Yoksa ne Aziz, ne ekibi bu kadar sakin durmazdı, diğer yöneticiler çıkıp "Başkan FB'yi bağlamaz" demezdi. Sen şike yapmazsan kimse seni yakalayamaz, gücüne ve örtbas edileceğine güvenip yapıyorsan da elbet böyle kaçar bir gün. "Fenerbahçe başkanı Fenerbahçe'yi bağlamaz" gibi bir cümle de CRT kafası desem o bile değil, radyo kafası falan yani. "OO BAŞKANI SATTILAR" değil derdim, adamların haklılık payı yok değil. Aziz'in taş çatlasa 3-5 kişiyle ve kendi parasıyla yaptığı şey yüzünden bütün oyuncular, taraftarlar, hissedarlar, yönetimin geri kalanı falan mağdur olmak üzere. Bunu demek istemişlerdir muhtemelen, ama adam yönetim kurulu üyesi bile değil, direk başkan yani. Yapmayacak, dikkatli olacak o zaman. Satmak falan da değil, yapmaları gerekeni yapıyorlar, Aziz'in değil kulübün iyiliğini düşünüyorlar. Bence Aziz aklanıp çıksa bile istifa etmeli kulübü bu kadar töhmet altında bıraktıktan sonra. Fenerbahçe Aziz'den önce de Fenerbahçe idi, sonra da öyle olacak, kimseye ihtiyacı yok. Adına gölge düşürecek adama hiç yok. Fenerbahçe küme düşerse tabii ki Türk futbolu geriye gidecektir, bazıları aksi yönde saçmalamış da olsa bu böyle. Fakat sırf "olay çıkar, koskoca FB" falan diye düşürülmezse bence daha da geriye gideceğinden, kesinlikle sağa sola kıvırılmamalıdır, gereken yapılmalıdır. Deliller yeterliyse geçerli bunlar. Tabii ki çok üzülürüz, hatta 3-4 gündür de yeterince moralim bozuk ama doğrusu bu olur, yapacak bir şey yok. Küme düşmek falan yetmezmiş gibi ben bu gelişmelerden sonra dün akşam 5-10 sene sonraki Fenerbahçe'yi düşündüm, esas o daha çok içimi çökertti. Murat Ülker ya da bir başka Tayyip kuklası başkan olmuş, Fenerium'da türban falan satılmaya başlamış, stad çevresi tekeller ve barlar kapanmış, maça gidiyorum ninjalar alienlar cirit atıyor, korkunç yani. (Bunlar oturduktan sonra da hükümet destekli organize şakirt şikesi nasıl oluyor görürsünüz, Aziz'i alıp kendinize başkan yapasınız gelir özlemekten, hapiste değilse tabi :p) Benim yoruğnlamam bu gadar, haydi hayırlı işler. Gözüme takılan bazı konularda kişi bazında yorumlar Holy ve Fistan, "para varmış yapmışız, size ne lan, biz her türlü en büyüğüz" falan diye devam edin siz abi. Nasıl olsa yetosunuz zararınız yok, en fazla sevilmezsiniz işte sağda solda. Çok kötü ve iticisiniz çünkü. Arkasokak da öyle ama o bu konuya yazmamış dün akşam, onun için siz bu seferlik. Sizin gibilerin parası çok olanları başkan olunca 100 yıllık kulübü böyle cümle aleme rezil ediyor ama işte, o yazık oluyor. Ershut, önce liseyi bitir, sonra hukuk hakkında bir şeyler öğren lütfen, çok sıkıcı olmaya başladı yazılarını okumak. İsterse 8 sene tutuklu halde yargılansın, bir insanın davası bitmeden hüküm verilmez, hala 9. sene beraat edebilir. Burada aklı başında kimse "FB suçsuz" demiyor, "suçlu mu değil mi bilmiyoruz" diyor ve TFF kararını bekliyor. Sen iki gazeteden okuduklarınla, sırf birileri gözaltında diye "kesin suçlular!!!" diyince Arkasokak/Fistan/Holy neyse onun GS şubesi oluyorsun. Hukuğun ve hatta mantığın en temel prensiplerinden haberin yok, Cimbom Old Boys olmuşsun malesef. pardon abi ya tr nin en iyi uni.sinden mezun oldm, zorunlu hukuk dersleri aldım bi suru ama hala bişi öğrenememişim hukuk hakkında. haklısın. ogretsene bı ara bna? asdf. lan bırak. aptal saptal konusup troll mu yapıosnz napıosnz anlamadım? bu olaylar aylardır donuo. yenı dııl. emenıke fener sıke yapıolar dıe aylardır bas bas bagırıo ınsanlar. gazetecıler cıkıo elımızde kanıtlar yıllardır var ama bıze sallıolar edıolar dınlemıolar bısı yapamıorz dıe gazla. herseyı gectım savcı aylardır teknık takıp yapıomus ztn. 2 gunde olmus bıtmıs gıbı mal mal konusmalarınız da benı cok sıkıo. sunu kabul edın. fener sıctı. ceza almadan bıle bı sekılde kurtarılsada fener artık kımsenın gozu fenerın serefsızlıklerıne kapalı kalmayacaktır. ben adamlar tutuklu oldukları ıcın suclu demedım. beynın yetmıosa yorum yapmıcaksın arkadasım. gıdıceksın oturup sudoku cozuceksın beyın faalıyetlerın gelısene kadar. bazı arkadaslar (senın gıbı aynı) aptal aptal fenere ıftıra atıolar muhabbetı yapıolar. bende ıftıra fln degıl ortada yeterlı sayıda delıl var dıorm. sende gelmıs cımbom old boys olmussun dıosn. cımbomlu dıılım ben yıllardır manu taraftarıyım. tr lıgı benım ıcın yılar once oldu ztn. sımdı bı bılgıye de al cebıne koy. yorum yapmadan once 2 kez dusun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ne kadar seviyesizsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 okumak cehaleti alır, "bir şey" baki kalır diye bi laf var. türkiye'nin en iyi üniversitesinden mezun olmuşsun ama fenerlilerden af dilemelerini falan istiyorsun. daha lise kafasından çıkmamışsın sen. az büyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar