knox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oda güzeldi ama bunun kadar uçuk değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 saint's row 1 ve 2 daha cok gta cakmasi. gene biraz absurtlukler vardi ama bu oyundaki kadar ucup gitmemisler. o yuzden biraz ciddi olalim derken gta cakmasi gibi durmus 1 ve 2. tabi iki oyunuda oynayali bi kac sene oluyo cok net hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oyun eğlenceli de çok boş gibi geldi bana, fazla sandbox. daha çok görev oynamadım gerçi prof genkideyim, eğlenceli şeyler geliyor mu daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Genki falan ortamdaki ek görevleri tanıttıkları bölümler. Asıl bölümler daha eğlenceli ama ciddiyet bekleme. Katlanarak abuklaşıyor xD Ama sevdim ben. Tron tarzı bölümler falan bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 coop oyanayan var mı? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Griswold said: Katledilmiş versiyonu: http://www.youtube.com/watch?v=ATn9Orh8GEM şu cidden katledilmiş olmuş. öte yandan şarkıyı videoya uyarlamaları çok daha güzel olmuş. özellikle o giriş çok hoşuma gidiyor. ama şey var tabii, adam konuşmaya başlayınca kötüleşiyor hehehe. bu yüzden şarkının normal versiyonu katledilmiş gibi oluyor. kadının sesiyle alkışları alsak king crimsonun üstüne koysak bi de saints row trailerındaki gibi yavaşlatsak felan baya güzel olabilir düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 GTA ne yahu 4le çarpar 2 ye böler saint reisler.nuffsaid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ulan alıntı yapılınca öm gittiğini unutmuşum, diyorum neden öm attı adam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 campaign i bitirdim, soundtrack falan da inanılmaz sardı. oyunda free mode da takılıyorum öle sağı solu temizliyorum ehueh çok sardı. co-op yapmak isteyen steamden ekleyebülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Oyun inanılmaz güzel ya. Gittim satın aldım. Aral dandik kutuyla getirmiş, sanki çöpten topluyormuşsun gibi. Ama elli tl'ydi. Çoğu yabancı siteden daha ucuza olduğundan aldım. Steam'e kaydettim. Deli gibi oynuyorum. Co-op işi de çok güzel duruyor. Steam adileri dlcleri bu region için satmıyor ama abuk biçimde. Başka siteden alsam sorunsuz yükleyebilirim diye umuyorum. Çünkü oyun o kadar iyi ki, daha fazla görev kesinlikle isterim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 co-op hala yapmadım, diablo çıkmadan bi yapayım diyorum eheuh. yalnız dlc'leri satın almak istiyorum da, hayvan gibi para vermek istemiyorum, 20$ falan gereksiz geliyor. ucuza season pass nerede var bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sesinizi zombie yapın aşırı eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bitti gayet güzel eğlenceli vakit geçirdim tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 1-2 gündür inceliyorum videolarını. şehir fln çok güzel görünüyor. absürd tarzda oyun oynamamıştım pek ama eğlenceli görünüyor. ayda bir indirime giriyordu bi ara umarım yakın zamanda bi %75 daha görür. korsan ile başlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Coop'u çok gereksiz. Bir sürüde sorunu var. X kişinin satın aldığı binayı, arabayı, sağda soldaki bebekleri, paraları vs. Y'in de ayrıca alması gerekiyor. Görevi X kişi alınca Y kişi Waypoint/Görev yerini yada ne yapılması gerektiğini göremiyor. Sinematikler de sadece kendi karakterini görüyorsun. Yani oyunu kuran kişi ne yapıyorsa aynılarını coop olarak gelen kişinin de görevler hariç yapması gerekiyor. Oyun sadece oyunu açan kişi üzerinde dönüyor. Sonradan gelen arkadaş ortalıkta dolaşan figuran oluyor. Ha eğlenilebilir tabi bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 3 gün geçti yazalı %75 gördü greenmangaming'de. 9,99$'a alabilirsiniz. 2$ da hediye çeki veriyor. steam versiyon bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Humble'dan almıştım bitireyim dedim. Sonuç: Oyunun müzikleri ve sağladığı atmosfer bundan sonra oyun yapacak her insan evladının gözüne sokulmalıdır. Açık ara şu ana kadar dinlediğim en iyi müziklere sahip oyun. Yazık olmuş THQ'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 charlie's angels tadında ekşın filmi gibi. havadan partiye dalma sahnesi falan çok güzeldi. ama çok yavaş çalışıyo tadını alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 çok iyiymiş bu oyun ya, steam'i kınadım almamızı blokladığı için heh. dlc'yi istiyorum ama alamıyorum şimdi onu da, göstermiyor steam store. yardıran, gimp olmayan minigun bile var oyunda, "daha ne isterim" dedim. dördüncüyü de alırım fiyat makul seviyeye düşünce. ikincisi nasıl bu arada, tavsiye edilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Hayır leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sr2 cok daha iyi bence.en basit olarak sunu soyleyebilirim, sr3 bitirmek 15-20 saat filandi.ikinci oyun bu sure 2 kati.yan gorevler cok daha iyi.villainlar da cok daha iyi. kendi gorusum, ikinci oyun bence cok daha dolu dolu bir oyundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sr3'te burt reynolds var abi daha iyi ne olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bu oyunun araba sürüşü çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sashayı unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 (düzenlendi) Mayıs 22, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar