Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gerçi galatasaray taraftarı da haklı. biz göztepeden, kalamıştan, caddebostandan kopup hac misali stada giderken, beşiktaş taraftarı taksimden kabataştan, beşiktaştan kopup bir diğer hac ziyaretini yerine getirirken galatasaray taraftarı her maç metroda ezilme tehlikesi yaşıyor. hala galatasaray taraftarı için maça gidip gelmek bir zulüm. semt ambiyansından kopuk olan galatasarayı iyice amatör ruhtan uzaklaştırdılar. insanlar emek, para, zaman harcayıp maça gidiyor, usandırılıyor. bildiğin sadece para kasası gözüyle bakılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 semt,force bilo doğru diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Arena'nın çok eksiklikleri var o doğru. Tamam şehire çok uzak değil ama, anayol kenarında olduğu için insanlar dağılamıyor, haliyle metroda inanılmaz yüklenme oluyor. Metrolar öncesi gişe tam bir rezillik mesela. Sanki "şehir içinde olimpiyat stadı" havası sezdim ben stadda, otopark yetersiz, sadece tek hatlı metro yaparak 25-30 bin kişiyi boşaltabileceklerini zannetmişler. Stadın beton olan kısımları da garip mesela, oraları kapanmayacak mı hiç, dışarıdan çok kötü gözüküyor. Polat yönetimi işi aceleye getirdi ve eksik bir stad teslim aldık, işin kötüsü böyle kalacak gibi. Toki ve devletin hala bu işten zararlı çıktığına, Tayyip'in çok büyük fedakarlıklar yaptığına filan inanan var mı acaba hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 anayol kenarında olması avantaj gibi görünse de çok çok kötü bir şey. hem o anayolda seyir halinde olan maçla alakası olmayan vatandaşlara hem de maç için o anayolu kullanan vatandaşlara. ben merak ediyorum; biz maç öncesi kadıköy hayalperest, kalamış todori yaparken bu galatasaray taraftarı ne yapmakta? bunu samimi bir şekilde sorup benzer şekilde bir cevap bekliyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Kanyon-Metro City civarı çok taraftar oluyor haliyle ama tabii stadın kaçta kaçıdır bilemem. Metronun o avantajı var tabii ama bari maç günleri için 2 ayrı hat çekselerdi. Nefes almak zor içeride, ittiren ittirene, bayanlar için zaten rahat bir ortam değil. Tren gelince herkes yükleniyor ki baya tehlikeli. Anayol kenarında olması, herhangi bir mahalleyle alakasının olmaması aslında şehir içinde olimpiyat stadı havası veriyor dediğim gibi. Arabayla yol kenarında bekleyenler mi dersin, tepeleri çıkanlar mı. Belki bazı arkadaşlar abarttığımı düşünecekler ama ben bu stadda bu konularda çok hayal kırıklığı yaşadım. Sadece metro ve otobüs çıkışına zorunlu kalıyor insanlar ve müthiş yüklenme oluyor haliyle. Oldukça rahatsız ediciydi. Dışarıdan görüntüsüne değinmiyorum. Türkiye'de bu stad işleri pek becerilemiyor maalesef. Hep birşeyleri eksik kalıyor... Stad'ın etrafı gelişirse (hastane vs) belki birşeyler olabilir, orayı daha aktif hale getirip, yolları kolaylaştırmak gerek. Gerçi hastane ne kadar mantıklı stad yanına onu bilemeyeceğim. Oraya geniş yürüme alanları yapmak lazım. Stad yol kenarında tabak gibi ama yolla alakasız gibi duruyor, zaten arabayla gitmek diye birşey yok. Aşağıdan yukarıdan yürüyen insanlar, stad önünde gereksiz metro gişeleri. Eğer bu tarz yol kenarı şehrin belli merkezlerinde olmayan stad yapacaksan metroyu öne göre yap, yolunu otoparkını yap. Ama yok işte, planlama o bu eksik yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 mesela bu hafta sonu yaklaşık 2bin Samsunsporlu olacak ulaşım nasıl sağlanacak metro işi sıkıntı en ufak olayda kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 deplasman taraftarı otobüslerle gidiyor topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Medyada her gün çıkan Galatasaray trolleme çalışması haberlerinden biri daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 galatasaray trolleme çabası?! "Emenike beni buradan kurtarın dedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 webo trabzonu da trolledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yok allahın sopası trolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 vittek'in diz bağları kopmuş, 1 yıl yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ilahi adalet diye trolleyim :P birde vittek ve diğer aldıkları elemanları çok ucuza kapattılar gökçeklerde beleşe sattılar resmen adamlara yar olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ankaragüçlülerin ahı tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 6 ayda kalkar lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 üzüldüm adama ya. şu kasaplara bi çare bulmak lazm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Stancu 2. maçında ilk golünü atmış bence güzel de atmış =) Daha çok gol atıp gönderenleri arkasından konuşanları pişman eder diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ahmedinejad said: üzüldüm adama ya. şu kasaplara bi çare bulmak lazm artıkbağ kopmasının kasaplıkla ilgisi yok, şanssızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 stancu ne yardırmış yahu bu hafta? nokta paslar, güzel gol... bizde niye böyle oynayamadı lan bu herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Oynatmadık ki adamı, forvet adamı forvet oynatmadan yargılayıp gönderdik işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 EricCantona said: Oynatmadık ki adamı, forvet adamı forvet oynatmadan yargılayıp gönderdik işte... ömründe antremanalarda bile sol açık oynamamış adamdı, gittiler sol açığa koydular. FM'de bile sol açıkta oynatmaya kasınca sıçıyordu, gerçekte neler beklediler. Umarım GS maçında gol olup yağar, tek isteğim o şuan, aynı şeyin Fink versiyonunu da Beşiktaş maçında istiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fm 08'de kraldı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 11'de de kraldı, TSL'ye çıkardığım karşıyakamnda attığı gollerle kısa sürede uefa kupası bileti zorlamamı sağlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bursa mersin maçı ne kalitesiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Eskişehir maçı nasıldı? İzleyemedim de 4 atmışız, Dede ilk golü baya güzel atmış.. Ama Sivas'tan 2. yarıda 2 kırmızı kart var, kalecisiz kalmışlar, penaltı falan var. Biraz keyifsiz geçmiş heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar