Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bir şey daha, benden intel proset wireless diye bir program var onu silmemi istiyor. ama o benim wireless driverim ve olmadan çalışmıyor. yeni windowsta da çalışmazsa diye korkuyorum. önerisi olan? edit: netten buna çözümler buldum ama olmazsa netsiz kalıcam şuan da çok kötü olur. win 7'ye geri dönme şansım oluyor mu tekrar 8den sonra?? laptoptun restoreunu falan kullanabilir miyim ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Deneme yanılma yontemi ile ancak olur Black ,Da bende hiç kasmadan envai çeşit donanımı algılamıştı. Bende de bir ton şey istedi silinmesi için ,sildik mecburen yükledik cok garip geldi gözüme bu windows 8 geri döndüm windows 7 ye Bu arada Windows 8 pro yu da 29 tl ye aldım o güzel oldu.Dursun kenarda. http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm aha şuna bakarak bildiğin resmi windows 8 pro aliyorsun 29 tl. Ekleme yapayım ben hiç bir şeyi geri alamadım.Mecburen format attım hala onla uğraşiyorum yeni bitiyor.Allah tan yedekler vardı da fazla kastırtmadı. Bu arada şoyle bir şey buldum Black-ice belki işine yarar http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS031815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok ben aldım kuruyorum şimdi herşeyi sıfırlayıp. ama işte kurulduğunda internete girmez diye korktum laptopu geri alabilir miyim diye mrk ettim öyle bişey olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Quo-Vadis said: Bu arada şoyle bir şey buldum Black-ice belki işine yarar http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS031815 oo süpermiş bu çok sağol. ufak bir soru daha: ben kendi win 7 serialimi kullandım. bunu değiştirmedi değil mi win 8 için ilerde lazım oldugunda yine aynısını kullanacağım heralde? çünkü yazdı bi tane ben de kaydetmedim hiç aynısıdır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hata verdi kurulumum. baya kurdu yüzde 90lardaydı en son restart atmış geldiğinde mavi bir ekranda kocaman ":(" suratı vardı ve kişisel bilgisayarınızda bir sorun algılandı falan dedi. açılırken win 8 , win kur, win 7 üç seçenek vardı. sadece win 7 çalıştı, kurulumdan önceki hale döndürdük falan dedi. nette böyle bişey yok daha :( edit: bu da lenovonun bazı yazılımlarıyla ilgiliymiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Start screendeki applerin isimlerinin Türkçe olmamasını nasıl çözüyoruz, debelendirdi? Eh, şunun için bile çok uğraştırdı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 herhalde bir tek bende bu hata oluyor kuramadım gitti. http://download.lenovo.com/lenovo/content/windows8/upgrade/ideapad/index_tu.html buradaki her şeyi yapmama rağmen kurulumdan sonra restart atınca sorun algılandı diyor yukarıdaki gibi ve tekrar win 7'ye dönüyor. şansıma. hatta aldığım hata mavi ekran hatasıymış. kurulum bitiyor restart atıyor, siyah üzeri mavi logo çıkıyor. altta dönen toplar çıkıyor. yüklüyor sonra bu. http://www.siberteknoloji.com/wp-content/uploads/2011/09/windows-8-mavi-ekran.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sana has birsey degil isletim sistemi uzerine kuran cogu insanin basina geliyor temiz yukleme yaparsan sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Temiz yükleme yap zaten, çok hata çıkıyor yapmayanlarda. Düzeltilmiyor da sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Win8 ile wireless performansında bi artış gözlemledim ben. Çok hızlı ağ buluyor, hızlı bağlanıyor. Win7'de 1 dk fln alan bi ağ tanımlama olayı az önce 3 sn de bitti, aynı ağ, aynı yerden bağlanıyorum mesafe olarak. PES 2013 çalışmıyor ama, fifa13 oyna diyor resmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Yükseltenlerin yaşadığı bir problem. Temiz yükleme yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Black-ice said: herhalde bir tek bende bu hata oluyor kuramadım gitti. http://download.lenovo.com/lenovo/content/windows8/upgrade/ideapad/index_tu.html buradaki her şeyi yapmama rağmen kurulumdan sonra restart atınca sorun algılandı diyor yukarıdaki gibi ve tekrar win 7'ye dönüyor. şansıma. hatta aldığım hata mavi ekran hatasıymış. kurulum bitiyor restart atıyor, siyah üzeri mavi logo çıkıyor. altta dönen toplar çıkıyor. yüklüyor sonra bu. http://www.siberteknoloji.com/wp-content/uploads/2011/09/windows-8-mavi-ekran.jpg ben baya gördüm bu ekranı, hatta shutdown yapmaya çalışırken gördüm. restart atarken gördüm. update kurar, restart ister, atarken bu çıkar vs vs. benim olay mesela anakartın bi özelliği için kurulmuş programdan kaynaklıydı. uyumsuz win8 ile. onu sildim düzeldi. sende de bir driver veya program etkiliyodur. eski bütün driver ve benzeri şeyleri sil. sonra da yenilerini yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 daha önce sormuştum ama cevap alamadım. win8 açıldığında desktop'a geçene kadar steam, skype filan açılmıyor mu? windows 7 deyken pc açılır açılmaz skype hazır olurdu ssd filan var işte. Şimdi de aynı ssd var. ama desktop'a basana kadar bir şey açılmıyor resmen. daha netleştireyim sorumu. app ekranını kapatana kadar başlamıyor mu skype, steam, norton vs gibi programlar? yoksa yavaşlık mı söz konusu? eğer app ekranında da başlayabiliyorsa dehşet bir yavaşlama mevcut ssd için. skype 4-5 sn de açılıyor nerdeyse win7 de 1 sn iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Start-up olayı değişti. Win+W Schedule tasks Buradan yarat. E-posta programını böyle başlatıyorum ben. Desktop app'ını açmadan da çalışıyor. Desktop app'ını kapaymak Desktop app'ında açık olan ya da açılacak programları etkilemiyor. Geç açılma ve SSD'denin performans kaybını daha önce söyledim zaten. Yükseltmeden hep, kimse düeltemez onları. Linux gibi bir sistem olsa düzeltirdik ama kapalı kaynak bu, Microsoft uzmanı düzeltir ancak. Not: 3 aydır kullanıyor olmamın ekmeğini de Paticik yiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 SSD problemleri için hızlı açılma opsiyonunu devre dışı bırakın diyordu biyerde ama bulamadım şimdi bir deneyin istersen power control bölümünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Hmmm şöyle videolara baktımda tabletlik olmuş gibi duruyor :) Start menüsü neden yok yahu...Şu start programı fena değil ama garipsedim onca yıldan sonra... Windows 7 UI ile kullanılabiliyor mu, arkada sayfalarda windows 8 ui i disable edip kullanabiliyorsunuz yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel olarak memnunum ama beni kanser eden bi sorun var ve sürekli devam ediyor sorun. Başlangıç ekranında işlem yaparken bi sıkıntı yok. Ordaki uygulamalar da problemsiz genelde. Ama ne zaman masaüstüne gidip orda işlem yapmaya kalksam, tarayıcı açmak olsun, word dosyası olsun, ıvır zıvır ne akla gelirse, şöyle ara ara bi kasılıyor pc, donuyor resmen. İmleç hareket ediyor ama bi yere tıklamaya çalıştığım zaman işlemi yapmıyor, 1 dk kadar böyle kitlendikten sonra o kasıntı anında nereye tıkladıysam hepsi işleme giriyor aynı anda. Mesela chrome açtım, ordan bi excel indirdim, exceli açtım. Anket vardı dosyada, doldurmak için hücreye tıkladığımda bi kasıldı. O arada ben hücreye tıkladım, hücreye x yazdım, ctrl+shift+esc yaptım. Bunları yaptığımda pc işleme sokmadı hiçbirini. 1 dk sonra pc kendine geldiğinde hücre seçiliydi, x yazılıydı hücrede. Ve görev yöneticisi açılmıştı. Ama chrome kapanmıştı. Chrome u açınca da uygunsuz bi şekilde kapatıldı, oturumu kurtarayım mı diyordu. İstisnasız bunu yaşıyorum ya azıcık yüklenirsem. Temiz kurulum yaptım birde yani. Kasma anının bi kısmında ss aldım görev yöneticisinden, şöyle oldu cpu https://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20%281%29.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Opera kullanırken de donuyordu bu arada aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Processes'den baksana abi ne kasıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi az önce sadece görev yöneticisi açıkken kısa aralıklarla kastı, sonra birden kendine geldi pc. Altta uyarı çıktı görüntü işlemcisi bişeybişey hedehödö kapatıldı mı, durduruldu mu ne dedi? Birde şimdi dikkat ettim, pc soğukken hiçbi sorun yok, az bişey kullanıp da ısınmaya başlayınca başlıyor problem. Win7 de yoktu böyle sorun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben o sorunu win7'de yaşıyordum, çift ekran kartı olmasıyla ilgiliydi. Onboard olanı iptal edince düzeldi. Ama driver ile de alakalı bi problem sanırım. İkisi arasında geçiş sırasında yaşanan bir problem olabilir. O sorun olduğunda çizim programı, similasyon vs. ekran kartını aktif kullanan bir şey varsa gidiyor direk. Kurtaramıyorsun da kayıtlı olmayan bir şeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o bende de var görüntü bagdastırıcı kapatıldı sonra tekrar restore edildi tarzında bir uyarı veriyor yeni bir ekran kartı alınca olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 siddetle tavsiye mi ediyorsunuz yoksa bekle biraz daha otursun sonra gecmi ? win 7 den mutluyum hani meraktan gecip de kalmayalim ortada, tekrar win 7 ye donmekte zulum ustu zulum olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Her açıdan daha iyi bence sistem. Temiz yükleme yap ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi isin garip tarafi, baslangic ekrabinda chrome disinda sorun cikmiyor. Ama masaustunde chrom ya da baska bisey illa yoruyor. Birde isindiktan sonra baslamasi kafami kurcaladi, moniyoring hedesi kuricam simdi sicaklik ne alemde bakayim. Kart radeon hd 4500, ben driver yuklemedim win8 ne yuklediyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar