Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Zenginin malı züğürdün çenesi olucak ama yani kaza videolarını da görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 BabacumMostors said: "Tatar Ramazan" said: geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan evet aynısı benim de başıam geldi ve yine 88 le yakalandım nerede yakanlandığımı geçtim 80 i geçtiğimi bile hatırlamıyorum.. böyle yolun bir bölümünde kadrana bakmamıştım da orada da imkanı yok çevrilmenin yada 90 ı az geçtim ama adamlar az geçtim diye daha az ceza olsun diye 88 mi yaptılar bilemedim onu 88 lan çok spesifik birebir 88le ceza yedim lan ben de bu işte bi iş var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 80'lik yerde zaten 88'e kadar müsade yok mu? 88 diyip kesiyolardır (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ahhaha mininin eline ayağına ne güzel veriolar =) nese, plakadan ceza yazılamıo mu bunlara? yapıştırsaya polis? Gerçi fazla bişi yapmıolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 PrudenT said: BabacumMostors said: "Tatar Ramazan" said: geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan evet aynısı benim de başıam geldi ve yine 88 le yakalandım nerede yakanlandığımı geçtim 80 i geçtiğimi bile hatırlamıyorum.. böyle yolun bir bölümünde kadrana bakmamıştım da orada da imkanı yok çevrilmenin yada 90 ı az geçtim ama adamlar az geçtim diye daha az ceza olsun diye 88 mi yaptılar bilemedim onu 88 lan çok spesifik birebir 88le ceza yedim lan ben de bu işte bi iş var sdf http://www.youtube.com/watch?v=UFqJaBbsPGk lan piramit yaptırıyorsunuz da bana dünyadan haberiniz yok. mph olsa yoldan çıkacaksınız, yerler alev alacak, arabanızın üstü buz tutacak. kolay mı? değil. kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 oha kurcuklarken ne buldum http://www.youtube.com/watch?v=flge_rw6RG0&feature=related marty ve hatun solda http://www.youtube.com/watch?v=15FlJENWu54&feature=related sağda WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 we dont need roads videosunu yapan eleman nedense mirror atmış görüntüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Telif hakki zimbirtisi yuzunden mirror atiyorlar. Normal gonderse telif hakkindan siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ahaha salaklar ya plaka kabak gibi ortada bide sey demek istiyorum allahin liselisine s2000 verirsen bu olur tabe ne bekliyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 7-8k devirde çıkan sese me gusta olmadım değil. ama gerek yok tabi öyle artistik patinajlara. saadet bozan insan olmayı sevmek değişik bir psikoloji. ama bebenin suratından akıyo zaten nasıl bi adam olduğu sdf. hayatı ajda pekkan şarkısı kıvamında yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw ahahah güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kozyatağında oturuyorum, bu taraflara gelirseniz sıcak sohbetlere açığım. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Esh said: 7-8k devirde çıkan sese me gusta olmadım değil. performans egzozu sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 turbo sadığa koptum abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 2. videonun sonuna doğru nabıyon sen yaa diyen ekip otosu solunda ki Şahin'e Atilla zenginliği görüyon mu diyo of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ŞERREF SİZ ŞERRREEFF SİZZ ŞERRREEEFFF SİZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 nası bi hayvansın sen ya bildiğin öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 vurmuş da salak öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oha o nasıl bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 işin kötüsü kendisine hiçbişey olmuyo. Muhtemelen kaçıp gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sanırım bu tarz kazalar kamerası açık olanlara denk geliyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aktiftablet said: işin kötüsü kendisine hiçbişey olmuyo. Muhtemelen kaçıp gitmiştir. Yine güzel koyuyor ya. Çarptığı araç ile arasında hız farkı da var. Havayastığı falan bile açılmış olabilir. Yaptığı salaklıkla ("bu araba burdan geçer kanka!") kıyaslayınca kendisine hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim tabi ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 istanbulparkla ilgili bir yorum yapmak istiyorum ben surekli bir event falan cikiyorum piste, bu haftasonu yine surme sansim oldu, istanbulpark bayag zor bir pist, cogu zaman fren noktasini kaciriyorsunuz, yanimizda profesyonel pilotlar bile olsa hep ayni oluyor. eger istanbul park s2000 apache dunyasina acarsaniz, hergun bir kac kisinin olusuyle karsilasirsiniz, en basitinden yaninda egitmen olmadan o piste asla cikilmaz. Oyle muthis soforum superim, uc arabanin yanindan makas atarim falan bunlar sacma sapan seyler, son virajda, bir sol bir sag kendinin disarda bulursun. O yuzden istanbul park acilsin, bunlar geyik olacak is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 testi su yolunda kırılır olur öyle, normaldir istanbul park da gümletmiyorsa tem de gümletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar