Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ferelden frostback @ nightmare: level 14-15 falan sanırım grup. http://www.youtube.com/watch?v=M6_SqFfXlDk çıkan itemlar lvl 18-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 requirement level değil de "item level" onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 olsun işte orda lvl 12 dragondan lvl 12 item düşmüyor fixd o önemli zaten, açık pencere bırakmışlar esnek olcak şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dreagloth said: zorluk derecesi? normalde abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sonunda kestim, bir şey başarmış gibi hisettim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Üstteki videoyu seyrettim de, bu nasıl nightmare abi? Ejderha kafasına fireball atıyor, adamın health %3 iniyor aşağı. Şöyle bi ejderhanın grubu bayağı zorlamasını beklerdim ben. Baldur's Gate 2'deki ejderha dövüşlerinin yanında şu üstteki bayağı basit kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 valla o bossun 3 level üstü olarak gittim, hard da fireball 1 vuruşta neredeyse öldürme seviyesine getiriyor,anında pause layıp fireball ın yaktığı alanın içinden çıkartmazsam öldürüyordu ama ne fire resist gear ne de fire resist tonic kullanmıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dragon age serisini hiç oynamadan oynanır mı bu ? kaç saat gameplay var o önemli. 100 ü falan buluyor mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 100 ü geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Dragon Age Origins'i 1 saat falan oynadım, bi ormandan girip diğer taraftaki kampa gittim falan sıkıldım bu ne lan dedim kapadım. Bu güzel gibi ama, hikayesel bağlantılar falan nasıl ? Origins kurayım mı önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hikaye bağlantılı, ama internette 5-10 dakikalık videolar var, ne olup ne bittiğini anlatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 arka sayfalarda koyulmuştu burda beş dakikalık var: http://tr.ign.com/dragon-age-iii-ps3/68588/video/5-dakikada-dragon-age ellerimlen yaptım (*çevirdim) sizler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 O kadar tantana yaptılar denuvo da patlamış kafasını gözünü kırmışlar işte. Max 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 neutrino said: Üstteki videoyu seyrettim de, bu nasıl nightmare abi? Ejderha kafasına fireball atıyor, adamın health %3 iniyor aşağı. Şöyle bi ejderhanın grubu bayağı zorlamasını beklerdim ben. Baldur's Gate 2'deki ejderha dövüşlerinin yanında şu üstteki bayağı basit kalmış. o adam ne yapmis bilmiyorum ama beni baya zorluyor dragon lar. hard oynuyorum, bildigin otturuyorlar. fireres gear ve potionla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 stormeagle said: O kadar tantana yaptılar denuvo da patlamış kafasını gözünü kırmışlar işte. Max 2 hafta fifa 15 ile başladı o. aylar sürdü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bunu en ucuz nereden alıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 rus sitelerine bakmadım gerçi ama g2a da 49$ var, diğer hemen heryer 55+ üstü olmuş BFriday sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Şu sitede 96 TL civarına geliyor. Daha önce her bişe aldım/aldık buradan sorunsuz. Sadece Chrome+Zen mate kurmak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 rus sürümleri ingilizce'ye dönmüyordu sanırım, biri dövünüyordu geçen sayfalarda. onu araştırıp öyle karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 English Voiceover DLC vardı sanki free dlc şeklinde originde ama kaybolmuş şimdi baktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Cumartesi g2a.com'dan 44 küsür dolara aldım ben. Anca dün akşam biraz oynayabildim (2 saat kadar). Kontroller ve kamera açıları biraz sıkıntı. Mage açtım; uzaktan oynadığım için melee'ye göre daha rahat. Melee oynamak sanki sıkar gibi geldi bana ama denemek lazım tabii. He ama şu 2 saatte Origins gazı alamadım ama henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Origin'de "The Cricitcs are raving" diye yazi koymuslar yanina, nasil para basmislarki adamlar oyle bir kopmuslar ana sayfada yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lindsey Stirling Dragon Age e de el atmış. Bir skyrim kadar olmamış tabi. o epic http://www.youtube.com/watch?v=AuJnvC8voJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar