Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ferelden frostback @ nightmare: level 14-15 falan sanırım grup. http://www.youtube.com/watch?v=M6_SqFfXlDk çıkan itemlar lvl 18-20
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 requirement level değil de "item level" onlar
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 olsun işte orda lvl 12 dragondan lvl 12 item düşmüyor fixd o önemli zaten, açık pencere bırakmışlar esnek olcak şekilde
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dreagloth said: zorluk derecesi? normalde abi.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sonunda kestim, bir şey başarmış gibi hisettim heh
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Üstteki videoyu seyrettim de, bu nasıl nightmare abi? Ejderha kafasına fireball atıyor, adamın health %3 iniyor aşağı. Şöyle bi ejderhanın grubu bayağı zorlamasını beklerdim ben. Baldur's Gate 2'deki ejderha dövüşlerinin yanında şu üstteki bayağı basit kalmış.
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 valla o bossun 3 level üstü olarak gittim, hard da fireball 1 vuruşta neredeyse öldürme seviyesine getiriyor,anında pause layıp fireball ın yaktığı alanın içinden çıkartmazsam öldürüyordu ama ne fire resist gear ne de fire resist tonic kullanmıyordum
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dragon age serisini hiç oynamadan oynanır mı bu ? kaç saat gameplay var o önemli. 100 ü falan buluyor mis.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Dragon Age Origins'i 1 saat falan oynadım, bi ormandan girip diğer taraftaki kampa gittim falan sıkıldım bu ne lan dedim kapadım. Bu güzel gibi ama, hikayesel bağlantılar falan nasıl ? Origins kurayım mı önce
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hikaye bağlantılı, ama internette 5-10 dakikalık videolar var, ne olup ne bittiğini anlatan
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 arka sayfalarda koyulmuştu burda beş dakikalık var: http://tr.ign.com/dragon-age-iii-ps3/68588/video/5-dakikada-dragon-age ellerimlen yaptım (*çevirdim) sizler için
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 O kadar tantana yaptılar denuvo da patlamış kafasını gözünü kırmışlar işte. Max 2 hafta
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 neutrino said: Üstteki videoyu seyrettim de, bu nasıl nightmare abi? Ejderha kafasına fireball atıyor, adamın health %3 iniyor aşağı. Şöyle bi ejderhanın grubu bayağı zorlamasını beklerdim ben. Baldur's Gate 2'deki ejderha dövüşlerinin yanında şu üstteki bayağı basit kalmış. o adam ne yapmis bilmiyorum ama beni baya zorluyor dragon lar. hard oynuyorum, bildigin otturuyorlar. fireres gear ve potionla bile.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 stormeagle said: O kadar tantana yaptılar denuvo da patlamış kafasını gözünü kırmışlar işte. Max 2 hafta fifa 15 ile başladı o. aylar sürdü yani.
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bunu en ucuz nereden alıyoruz şimdi?
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 rus sitelerine bakmadım gerçi ama g2a da 49$ var, diğer hemen heryer 55+ üstü olmuş BFriday sonrası
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Şu sitede 96 TL civarına geliyor. Daha önce her bişe aldım/aldık buradan sorunsuz. Sadece Chrome+Zen mate kurmak gerekebilir.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 rus sürümleri ingilizce'ye dönmüyordu sanırım, biri dövünüyordu geçen sayfalarda. onu araştırıp öyle karar verin.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 English Voiceover DLC vardı sanki free dlc şeklinde originde ama kaybolmuş şimdi baktım :p
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Cumartesi g2a.com'dan 44 küsür dolara aldım ben. Anca dün akşam biraz oynayabildim (2 saat kadar). Kontroller ve kamera açıları biraz sıkıntı. Mage açtım; uzaktan oynadığım için melee'ye göre daha rahat. Melee oynamak sanki sıkar gibi geldi bana ama denemek lazım tabii. He ama şu 2 saatte Origins gazı alamadım ama henüz.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Origin'de "The Cricitcs are raving" diye yazi koymuslar yanina, nasil para basmislarki adamlar oyle bir kopmuslar ana sayfada yaziyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lindsey Stirling Dragon Age e de el atmış. Bir skyrim kadar olmamış tabi. o epic http://www.youtube.com/watch?v=AuJnvC8voJY
Öne çıkan mesajlar