Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üstteki videoyu seyrettim de, bu nasıl nightmare abi? Ejderha kafasına fireball atıyor, adamın health %3 iniyor aşağı. Şöyle bi ejderhanın grubu bayağı zorlamasını beklerdim ben. Baldur's Gate 2'deki ejderha dövüşlerinin yanında şu üstteki bayağı basit kalmış.
Mesaj tarihi:
valla o bossun 3 level üstü olarak gittim, hard da fireball 1 vuruşta neredeyse öldürme seviyesine getiriyor,anında pause layıp fireball ın yaktığı alanın içinden çıkartmazsam öldürüyordu

ama ne fire resist gear ne de fire resist tonic kullanmıyordum
Mesaj tarihi:
Dragon Age Origins'i 1 saat falan oynadım, bi ormandan girip diğer taraftaki kampa gittim falan sıkıldım bu ne lan dedim kapadım.

Bu güzel gibi ama, hikayesel bağlantılar falan nasıl ?

Origins kurayım mı önce
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Üstteki videoyu seyrettim de, bu nasıl nightmare abi? Ejderha kafasına fireball atıyor, adamın health %3 iniyor aşağı. Şöyle bi ejderhanın grubu bayağı zorlamasını beklerdim ben. Baldur's Gate 2'deki ejderha dövüşlerinin yanında şu üstteki bayağı basit kalmış.

o adam ne yapmis bilmiyorum ama beni baya zorluyor dragon lar. hard oynuyorum, bildigin otturuyorlar. fireres gear ve potionla bile.
Mesaj tarihi:
Cumartesi g2a.com'dan 44 küsür dolara aldım ben.

Anca dün akşam biraz oynayabildim (2 saat kadar). Kontroller ve kamera açıları biraz sıkıntı. Mage açtım; uzaktan oynadığım için melee'ye göre daha rahat. Melee oynamak sanki sıkar gibi geldi bana ama denemek lazım tabii.

He ama şu 2 saatte Origins gazı alamadım ama henüz.
  • Yeni Oluştur...