Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fizban said: bu hesap gerçek mi ? http://twitter.com/#!/_selcukinan "Bazı takımlar Avrupa kupalarından önce Türkiye Kupasına odaklanmalı." ahahahahah. bunu söylemek için galatasarayı seçmiş adam. abi... follower sayisindan belli oluyor ahaha. fake tabiki. + adam kampta masallah haril haril tweet atiyor gfdhgfjhfg. ama kim acip yazdiysa accountu hakli demis o ayri. :p
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Masquerade said: fizban said: bu hesap gerçek mi ? http://twitter.com/#!/_selcukinan "Bazı takımlar Avrupa kupalarından önce Türkiye Kupasına odaklanmalı." ahahahahah. bunu söylemek için galatasarayı seçmiş adam. abi... follower sayisindan belli oluyor ahaha. fake tabiki. + adam kampta masallah haril haril tweet atiyor gfdhgfjhfg. ama kim acip yazdiysa accountu hakli demis o ayri. :p benim asıl ilgilendiğim reply yapan sarıoglusabri gerçek mi? ahah follow etmek istiyorum gerçekse..
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.miy1925.com/mustafa-sarp-mersin-ile-anlasti.html said: 30 Mayıs 2011 tarihinde Mourinho tarafından Galatasaray kendisini çok arayacak. Mersin’de göstereceği performansla Fenerbahçe’ye ardından Barcelona’ya gitmesi için hergün dua edeceğim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 3-5 yerde monaco'nun kalecisiyle görüşülüyor falan yazıyor da küme düşen takımın kalecisi mi alınır yea
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Niye öyle diyosun ki, Baros da düşen takımın forveti oluyordu az kalsın. * kaçar *
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Galatasaray'da kümeye oynadı bu sene.. lütfen bazı şeyleri ne çabuk unutuyorsunuz. baçyo beni bekle *seri adımlarla uzaklaşır*
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Abi bu gercek mi ahahahah http://gsbonus.galatasaray.com/urun.aspx?id=84 Store dan eldiven alsan daha pahali. Sozlesmesi feshedilince acikklama yapicaklar herhalde alacaklarindan vazgecti bir de eldivenleri sattik 23 lira kardayiz diye.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 son 48 dk gencler hadi... pati maclarinda kalecilik yapanlara hediye edersiniz.
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ahah eksisozlukden gordum simdi de eldivenler tertemizdir hic top degmemistir yazmislar
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Elmander imzalamıs bugün nakit olarak selçuktan bişey kalmadıgı için rivadaki arsaları devretmişler elmanderin üstüne 2 senelik sözleşme karsılıgı ntvspor altyazı geçti
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Stadı da Elmander'e veririz işte..
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 CthuLhu said: 3-5 yerde monaco'nun kalecisiyle görüşülüyor falan yazıyor da küme düşen takımın kalecisi mi alınır yea Baggio said: Niye öyle diyosun ki, Baros da düşen takımın forveti oluyordu az kalsın. * kaçar * şurda bi dursun
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ersan transferi için GS hiçbir teklifte bulunmamış.BJK ile anlaşmak üzere imiş Adana başkanı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kalten said: Elmander imzalamıs bugün nakit olarak selçuktan bişey kalmadıgı için rivadaki arsaları devretmişler elmanderin üstüne 2 senelik sözleşme karsılıgı ntvspor altyazı geçti Ahahaha gerçek mi bu? Arsa vermek nedir ya? :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 işteyim şimdi yeterince etkili facepalm resmi bulamıyorum aramak istemiyorum, biri bi zahmet benim yerime bulup koysun şuraya :/
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aktiftablet said: Kalten said: Elmander imzalamıs bugün nakit olarak selçuktan bişey kalmadıgı için rivadaki arsaları devretmişler elmanderin üstüne 2 senelik sözleşme karsılıgı ntvspor altyazı geçti Ahahaha gerçek mi bu? Arsa vermek nedir ya? :Dbenim duydugum kadariyla ardanin bonservisini vermisler elmandere
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi futbolcuya arsa vermeye inananlar var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi biz patates vermiştik hani..
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tribundergi Tribun Dergi DEDIKODU Galatasaray, Sezer Öztürk için Culio + 2,5M € teklif etti. ahahaha bu ne ya, resmen tüm transfer piyasasını trollüyoruz, ersan ibrahim akın derken şimdi de sezer :D
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben dedim ünal aysal yeni bir aziz yıldırım diye ama :D adam azizi de gecti valla helal olsun :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu sabah da culionun menajeri istanbula çağrıldı diye haber vardı. var bişiler heralde. Culio gitmese ama ya, yedek medek de olsa kalsın.
Öne çıkan mesajlar