Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fizban said: bu hesap gerçek mi ? http://twitter.com/#!/_selcukinan "Bazı takımlar Avrupa kupalarından önce Türkiye Kupasına odaklanmalı." ahahahahah. bunu söylemek için galatasarayı seçmiş adam. abi... follower sayisindan belli oluyor ahaha. fake tabiki. + adam kampta masallah haril haril tweet atiyor gfdhgfjhfg. ama kim acip yazdiysa accountu hakli demis o ayri. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 adam haklı herkes haddinibilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Masquerade said: fizban said: bu hesap gerçek mi ? http://twitter.com/#!/_selcukinan "Bazı takımlar Avrupa kupalarından önce Türkiye Kupasına odaklanmalı." ahahahahah. bunu söylemek için galatasarayı seçmiş adam. abi... follower sayisindan belli oluyor ahaha. fake tabiki. + adam kampta masallah haril haril tweet atiyor gfdhgfjhfg. ama kim acip yazdiysa accountu hakli demis o ayri. :p benim asıl ilgilendiğim reply yapan sarıoglusabri gerçek mi? ahah follow etmek istiyorum gerçekse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.miy1925.com/mustafa-sarp-mersin-ile-anlasti.html said: 30 Mayıs 2011 tarihinde Mourinho tarafından Galatasaray kendisini çok arayacak. Mersin’de göstereceği performansla Fenerbahçe’ye ardından Barcelona’ya gitmesi için hergün dua edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 3-5 yerde monaco'nun kalecisiyle görüşülüyor falan yazıyor da küme düşen takımın kalecisi mi alınır yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Niye öyle diyosun ki, Baros da düşen takımın forveti oluyordu az kalsın. * kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Galatasaray'da kümeye oynadı bu sene.. lütfen bazı şeyleri ne çabuk unutuyorsunuz. baçyo beni bekle *seri adımlarla uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Abi bu gercek mi ahahahah http://gsbonus.galatasaray.com/urun.aspx?id=84 Store dan eldiven alsan daha pahali. Sozlesmesi feshedilince acikklama yapicaklar herhalde alacaklarindan vazgecti bir de eldivenleri sattik 23 lira kardayiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 son 48 dk gencler hadi... pati maclarinda kalecilik yapanlara hediye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ahah eksisozlukden gordum simdi de eldivenler tertemizdir hic top degmemistir yazmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Elmander imzalamıs bugün nakit olarak selçuktan bişey kalmadıgı için rivadaki arsaları devretmişler elmanderin üstüne 2 senelik sözleşme karsılıgı ntvspor altyazı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Stadı da Elmander'e veririz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 CthuLhu said: 3-5 yerde monaco'nun kalecisiyle görüşülüyor falan yazıyor da küme düşen takımın kalecisi mi alınır yea Baggio said: Niye öyle diyosun ki, Baros da düşen takımın forveti oluyordu az kalsın. * kaçar * şurda bi dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ersan transferi için GS hiçbir teklifte bulunmamış.BJK ile anlaşmak üzere imiş Adana başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kalten said: Elmander imzalamıs bugün nakit olarak selçuktan bişey kalmadıgı için rivadaki arsaları devretmişler elmanderin üstüne 2 senelik sözleşme karsılıgı ntvspor altyazı geçti Ahahaha gerçek mi bu? Arsa vermek nedir ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 işteyim şimdi yeterince etkili facepalm resmi bulamıyorum aramak istemiyorum, biri bi zahmet benim yerime bulup koysun şuraya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aktiftablet said: Kalten said: Elmander imzalamıs bugün nakit olarak selçuktan bişey kalmadıgı için rivadaki arsaları devretmişler elmanderin üstüne 2 senelik sözleşme karsılıgı ntvspor altyazı geçti Ahahaha gerçek mi bu? Arsa vermek nedir ya? :Dbenim duydugum kadariyla ardanin bonservisini vermisler elmandere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi futbolcuya arsa vermeye inananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi biz patates vermiştik hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tribundergi Tribun Dergi DEDIKODU Galatasaray, Sezer Öztürk için Culio + 2,5M € teklif etti. ahahaha bu ne ya, resmen tüm transfer piyasasını trollüyoruz, ersan ibrahim akın derken şimdi de sezer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sezer'i lütfen alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben dedim ünal aysal yeni bir aziz yıldırım diye ama :D adam azizi de gecti valla helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sezer gelmesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu sabah da culionun menajeri istanbula çağrıldı diye haber vardı. var bişiler heralde. Culio gitmese ama ya, yedek medek de olsa kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar