Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 youtube felan bloklu, ZenMate Chrome plug-in'i çalışmıyor diye gidip adam gibi VPN kurayım dedim. en hızlısı diye ExpressVPN satın aldım onu kurdum. ama bu da login olmuyor bağlanmıyor hiçbir yere. VPN'lerin de mi içine ettiler noldu lan? edit: VPN'in protocol'ünü değiştirince bağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bu vesileyle Operayı denedim, Firefox+Zenmate ten daha iyiymiş. Bayağı hızlı tak diye açıyo herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Benim para ile aylık kullandığım Express Vpn vardı ama siteye giremiyorum çoğu bilinen vpn servisi site bazlı block yemiş. Şimdi browser yolu ile beleş vpn üstüne Express Vpn üyeliğime giriş yapıp, üyeliğimi uzatsam hesap güvenliğim de bir sıkıntı yaşarmıyım. Yada yılbaşı zamanı ömür boyu üyelik veren bir servise kapak atmam lazım. Ülke bitik en azından neti kurtarayım abi. Esas kafama takılan çin ve k.kore tarzı malum köle bazlı ülkelerde vpn işini nasıl yapıyorlar, k.kore geçin ora berbat çin'de misal. Vpn komple engelleme yapabilir mi ? bizim beta dikta rejim !! yani daha farklı yollara mı başvurmalı? vps misal. Bu konuda ne yapabiliriz bilgi pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Az biraz biliyorsaniz en ucuzu ve hizlisi bir LowEndBox'dan Shadowsocks yapmak diyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 O kadar uğraşmak bana gelmez amacım vpn almak duruma göre modeme gerekli bilgileri manual girip wifi üstünden tel, tv ve pc'yi vpn ile bağlanmak. Şuan kısa çözüm browser üstünden free vpn ile express vpn üyeliğimi uzatmak başka sağlam hızlı vpn bulamadım. Ne hallere düştük ya vpn uzatmak bile sıkıntılı bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 tunnelbear'ın yıllık aboneliğine indirim gelmiş, ayda 3.3 dolara geliyor https://www.tunnelbear.com/pricing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 piayı engellemişler. gerge bi boş vaktinde yardım etsen de kendi vpnime sahip olsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Ugrasmak istemiyorsan parayi vereceksin. Yillk $4,5 ile yillik en asagi $50 fark ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 zenmate çalışmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Hayır, kapattılar onu bügün bende çalışan beleş vpn bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 WTFast i da mi blokladi bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Komodo said: piayı engellemişler. gerge bi boş vaktinde yardım etsen de kendi vpnime sahip olsam :) Windows 10 kullanıyosan PIA için l2tp protokolüne geçebilirsin: PIA'nın sitesine giremeyeceğinden kopyaladım direktifleri To use L2TP connections, you must generate a special L2TP password. Log in to our client area, located here, using your current username and password. Once logged in, click the Generate password button. This will provide a username that starts with an "x" and a new password. This username and password is used for L2TP connections. Click the “Action Center” icon in your system tray. Then at the bottom click on “VPN” In this Settings window, click on “Add a VPN connection” To set up your L2TP VPN connection, please enter these settings in the fields provided: VPN provider: Windows (built-in) Connection: This is just a name/label; you could use “PIA L2TP”, etc. Server name or address: enter the name of the server you wish to connect to (e.g. sweden.privateinternetaccess.com). A list of our servers can be found here. VPN type: Layer 2 Tunneling Protocol with IPsec (L2TP/IPsec) Pre-Shared Key: mysafety Type of sign-in info: choose User name and password, then type your VPN username and password (be sure to use the username and password we generated above) Check over the settings for accuracy and click “Save” Right-click on the monitor/Wi-Fi icon in your system tray. Then Click on “Open Network and Sharing Center” Click Change adapter settings Select the L2TP connection (it would have the label you assigned it), right-click it then choose “Properties” Under the Security Tab, select “Allow these protocols” then check the box next to “Microsoft CHAP version 2 (MS-CHAP v2)”. Click Ok, then Ok again, to apply the changes To connect, just click on the monitor/Wi-Fi icon in your system tray and select VPN connection In the Settings window, click Connect (or Disconnect, if done with the VPN) Not: Ben pia'nın sitesine girebilmek için önce opera kurup onun built-in vpn'inini kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Adamlar TOR'u ile blockladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 @Phoenixlin çok teşekkürler 7-8 ay daha üyeliğim var :) ayarları yaptım, şimdi opera kurup piadan şifre mifre alayım bakalım, olur inşalah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 goldbären said: 5.99 olanlardan hangisini kullanıyorsun? ileride VPN'lerin ISS tarafından bloklanması gibi bir durum olur mu, görüşlerinizi yazınız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Express Vpn ile irtibata geçtim onlar şuan block sorununu çözmüşler. Ama birkaç dostumun tavsiyesi ile tekrardan eski yuvam AirVpn döndüm 3 aylık aldık gayet hızlı ve stabil. AirVpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 niyeyse operayla da giremedim pianın sitesine, vpn de bütün serverları denedim, açılmıyor site, başka nasıl yapabilirim :) Edit: Sonunda girdim,vpnden de bağlandı, çok teşekkür ettim tekrardan, seviyorum seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 nasıl da öngörülüymüşüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Sonunda server aldırdılar yani. Herkesin özel VPN'i olacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Lan bende sorun var sanıyodum , herkesin mi vpn gitti. VPN kullanırken hedef rahat rahat her yere girmek değil mi , VPN nasıl yasaklanıyo lan. Komple VPN'nin mantığına aykırı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 tek tek login ipleri banlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Hiç bedava vpn şansımız kalmadı mı bu son durumla beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 gözden kaçırdıkları hariç, evet :) bilinmedik şeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 internet feci ötesi leş yalnız. hiçbir şey işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Varsa bedava VPN bilen bildirsin , burdan yasaksa ÖM ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar