Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bugün Ankara'ya geliyorum VPN şart olacak gibi. Geçenlerde baktığımda en güvenlisi NordVPN, en hızlısı Express VPN, en iyisi IP Vahish olarak gördüm. Sanırım IP Vanish gideceğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 torguard tavsiye ederim 5 cihaz destekliyor, en ucuzlardan en hizlisi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Xenus said: tunnelbear dns ayarlarını sıfırlıyor bende de her seferinde. modemdem ayarladım dns'i bende. bu arada humble bundle'da 7.5$'a 1 senelik CyberGhost üyeliği var. https://www.humblebundle.com/lifehacker-software-bundle Kullanan var mı başka alsak worth mü? Gerçi internet gg zaten her türlü worth de bir yorum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bilmiyorum daha önce linklendi mi ama, şöyle detaylı bir liste var referans alabileceğiniz. Her şeyde mükemmel olan bir servis yok, ama hangileri ne konuda iyi bakabilirsiniz. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 onun hepsini okuyup da nasıl karar vericez yahu tek kriterim oyunda lag yapmasın. hızımı yarı yarıya düşürse bile sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 BTK, VPN servislerini engellemeye başladı @T24 İnternetle mücadeleye başladılar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Oha abi VPN lere bile yasaklama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 çinlilerle internette karşılaşabiliyorsak her engel aşılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 şu anda paticik kare kare açıyor resmen ekranı. önce üstteki barlar geliyor. arkadan paticik.com forumları yazan yer arkasından mesajlar tek tek acılıyor falan. şahane duruma düştü yine internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bone said: Bugün Ankara'ya geliyorum VPN şart olacak gibi. Geçenlerde baktığımda en güvenlisi NordVPN, en hızlısı Express VPN, en iyisi IP Vahish olarak gördüm. Sanırım IP Vanish gideceğim . http://t24.com.tr/haber/btk-vpn-servislerini-engellemeye-basladi-iste-yasaklanan-vpn-saglayayicilari,369109 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 VPN ile twitter ve face'e giriyorum diğer yerlere giremiyorum. Yine Tor kurduracaklar bana en sonunda. https://www.evrensel.net/haber/294746/vpn-engellemeleri-nasil-asilir VPN engellemeleri nasıl aşılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Gerge'nin bir mesajına bakar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 aptal herifler. vps ile kişisel vpn kurmayı da öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Xenus said: Bone said: Bugün Ankara'ya geliyorum VPN şart olacak gibi. Geçenlerde baktığımda en güvenlisi NordVPN, en hızlısı Express VPN, en iyisi IP Vahish olarak gördüm. Sanırım IP Vanish gideceğim . http://t24.com.tr/haber/btk-vpn-servislerini-engellemeye-basladi-iste-yasaklanan-vpn-saglayayicilari,369109 gitme Espress VPN'i mi bloklamışlar? emin misin? çinde bile bloklu değil çünkü... http://startuplivingchina.com/best-vpn-for-china/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 PureVPN Lifetime 59$ https://stacksocial.com/sales/lifetime-of-purevpn Alıyor muyuz? Hız konusunda en iyilerinden olduğu söyleniyor, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ben nord kullaniyorum. daha onceden express vpn, vypr vpn vs de kullanmistim. nord kotu degil diyeilirim. cok basit. en iyi tarafi o :D yeni beta uygulamasi benim pc'de baglanmiyor. kotu tarafi da o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Deathblade said: PureVPN Lifetime 59$ https://stacksocial.com/sales/lifetime-of-purevpn Alıyor muyuz? Hız konusunda en iyilerinden olduğu söyleniyor, doğru mudur? torrente vs açıkmı? araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Smart DNS kullanan var mı? Nasıldır? Netflix için kullananlar vardı galiba bir ara işe yaramadı diye bir şeyler hatırlıyorum. 2 yıllık 24.90$ şu an. Hem DNS hem VPN var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Netflix icin unut. Girme hic o ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ben bu dnsyle kullaniyorum.icerik olarak detaylica kiyaslamadim.dnsnin calistigina dair soyle bi deneyimim oldu.dns ile girince turkce diziler ve turkce altyazi secenegi kayboluyo.buna ek olarakta icerikte artiyodur heralde.dnssiz su vardi dnsli bu vardi gibi kontrol etmedim ama.alt yazinin ve turkce dizilerin yokolusu uzerinden soyluyorum bunu. bu arada ben su aciklamadaki sansli taraftayim.yarin abone olup sizde calismazsa sorumluluk kabul etmem.X( said: November 2016: ... We can't move users to other working regions at this time. We are expecting to cover everyone access very soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 ulan ya ne güzel çalışıyordu cyberghost netflix ile. son 1 haftadır gitti o da. en kısa sürede eklicez dedi gerçi support ticketa ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 prime video Türkiye'ye geldi ya, buradan rahatça hesap açıp vpn'le izleyebiliyor muyuz? Netflix gibi pislik yapıyor mu yoksa? Bilen var mı? Ona göre deneyeyim, fiyat çok uygun geldi ilk altı ay için aylık 3 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 aylardır sorunsuz kullanıyordum, az önce zenmate patladı. Sitesine bile girmiyor. Düzelmezse ne yapacağım bilmiyorum. Böyle browser eklentisi olarak çalışan öneriniz var mı? Komple pc'ye kurmak istemiyorum. Yerli sitelerde ve Steam'de sıkıntı yaşamamak adına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Evet zenmate göçtü yine. Yalnız erişimi mi kestiler emin değilim. Daha önce de böyle olmuştu 1-2 defa, sonra geri gelmişti. Aşırı yoğunluğu kaldırmıyor olma ihtimali var mı? Malum son olaydan sonra dün gece bayağı fena kısmışlardı internetin vanasını, bayağı bir yere de engelleme geldi galiba, herkes zenmate e abanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 valla bende zenmate hiç böyle olmamıştı. Of steam hesabım gitsin istemiyoprum, komple normal vpn kullanmam gerekirse kesin açık falan unuturum. operayla mı idare etcem mecburen :( hayır bari esas sitesine girmemize izin verin, para iadesi isteyelim arkadaş ya her icraatları zarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar