Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 https://cryptostorm.is Ucuz ve kaliteli. Kendi VPN'me SmartDNS yukledim, onu kullaniyorum ben. DigitalOcean'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Bunda credit card☇paypal yazıyor sanırım paypal ile ödeme var bitcoin haricinde sadece. Direkt prepaid kart ile satın alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 lan abartmayın bukadar... teröristmisiniz bukadar gizlilik ? noluyor ? terörist olmadığınız sürece zaten okadar kolay vermiyorlar bilgilerinizi ülkelere. ha benim ahmet mehmet oldumu bilmesin diyorsan kartta paypalda değişik isim kullan ozaman. isimlere bakmıyor validate sistemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Ha bak o olabilir. Önemli olan onların yani VPN şirketinin loglarında ismimiz yazmasın kimseye bir şey verilmesinden çekindiğimden değil yani. Zaten öyle bir zamandayız ki, ben devletlerden değil hackerlardan tırsıyorum :) İstedikleri bilgiye ulaşıp, istediklerini yapıyorlar. CSB İşletme İrtibat Kişisi Ad Değişikliği Ad değişikliği talebinizin işlenmesi için ek bilgileri fakslamanız gerekir. Lütfen geçerli resimli bir kimlik ile aşağıdaki diğer belgelerden birini sağlayın: Yeni adınızı gösteren geçerli fotoğraflı kimliğin bir kopyası. Sürücü ehliyeti, pasaport ya da devlet tarafından verilen herhangi bir fotoğraflı kimlik kabul edilir. Yeni adınızın ve adresinizin, PayPal hesabınızda göründüğü şekliyle yer aldığı yeni bir kamu hizmeti faturasının bir kopyası. PayPal hesabınızda listelenen (varsa) banka hesabına ilişkin yeni banka ekstrelerinden birinin kopyası. PayPal hesabınızda listelenen (varsa) kredi kartına ilişkin yeni kredi kartı ekstrelerinden birinin kopyası. Lütfen işletmenizin PayPal hesabında belirtilen ana e-posta adresi, güncel adı, adresi ve telefon bilgileri ile ad değişikliği sebebi ve işletmenin yeni irtibat adının yer aldığı antetli kağıda yazılmış bir mektup ekleyin. Talebinizin verimli bir şekilde işlenmesi için lütfen belgelerinizin geçerli ve okunaklı olduğundan emin olun. Her zaman olduğu gibi PayPal'a gönderdiğiniz Bireysel kimlik bilgileriniz güvencemiz altındadır ve hiçbir zaman üçüncü taraflara verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 netflix'i kimse düzeltemedi lan. adamlar baya ciddi girdi sanırım işe. smart dns proxy günlerdir update geçiyor ama bir türlü beceremediler. çok kötü oldu ya. netflix TR'e geldi diye sevinirken US'den olduk, TR arşivi bok gibi afedersiniz. gerçek netflix bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Iyi abi tr arsivi. Netflix Original'lar akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Neresi iyi ya TR arşivinin Orange is the New Black i bile koymamışlar yuuuuhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 altyazıları hazırlanıyor, koyulacak demek ki yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 beyler yeni konu acmayip burda sorayim dedim. yurtdisindan turkcell tv+ ya da dsmart blu'yu nasil izleyebiliriz? turk ip li bi vpn alsak problemsiz izlenir mi acaba? var mi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Izlenir olmasi gerek ozel olarak engellemedilerse ki sanmiyorum. Bilkent VPN'sini kullaniyorum ben Turkiye'den VPN gerekince ama. Nereden alirsin bilmiyorum. Interneti VPN'siz kullanmak istemedigimden Turk sitelerini o tarz onunla kullaniyorum. Netflix Turkiye, BluTV filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 lan ibvpn 1 sene full beleşe almıştık, 3 ay falan kaldı bitecek. var mı böle fırsat, kendini duyurmaya çalışan vpn falan. alalım beleşe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Smartdns netflix us geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 TorGuard'dan %50: TGLifetime50 Recurring ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Şimdi bu kadar sayfa okumaya üşendim. ZenMate için ne dendi? İyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 smartdns netflix us yine gitti. netflix bu işin peşini bırakmayacak herhalde ya. localization işine girmeseler ne iyiydi ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Purevpn lifetime 100$ alinir mi? https://stacksocial.com/sales/lifetime-of-purevpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Hayir. Onlar epey kotu. En iyi teklif su anda bu: GERGE said: TorGuard'dan %50: TGLifetime50 Recurring ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 desislaf said: beyler yeni konu acmayip burda sorayim dedim. yurtdisindan turkcell tv+ ya da dsmart blu'yu nasil izleyebiliriz? turk ip li bi vpn alsak problemsiz izlenir mi acaba? var mi bilgisi olan? Ben PIA nin Turkiye vpn ini kullanarak sikintisiz tivibu izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 vpn konusunda bu adam dinlenir. başka konularda çok hipster olabiliyor ama vpn'de güzel fırsatlar sunuyor hepimize :D 120 dolar 2 yıllık, 60 dolara iniyor. tertemiz. yıllık 30 dolar torguard gayet iyi yani. benim ibvpn'in 3.5 ayı var forumca almıştık, hatta gerge söylemişti muhtemelen onu da alın diye :D çok hızlı değil ama zaten haftada 1 falan kullanıyorum en fazla. bitsin de illa ki benzer fırsatlar iyi vpn provider'lardan bulunur. GERGE said: Hayir. Onlar epey kotu. En iyi teklif su anda bu: GERGE said: TorGuard'dan %50: TGLifetime50 Recurring ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 cyberghost almıştım ben indirimle 35 dolara gelmişti yıllık ocakta bitecek. o olmasa alırıdm ben de bu torguardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Bugun TorGuard'in son gunu olmasi gerek. Gun icinde bitecek ama ne zaman bilmiyorum. Yillardir boyle iyi (recurring indirim bu ne de olsa) deal gelmemisti. Alin derim, elinizde olsa da alin kullaniyorsaniz. 6 aylik ideal. Bir yillik ya da 2 yillik ile ayni fiyata geliyor, ayda 7tl filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Recurring'den kasıt ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 gerge bu torguard'ın statik IP ile sorunsuz netflix us çalıştıran zımbırtısı varmış, şimdi alım yaparken baktım da "not available anymore" yazmışlar tepeye. sen kullandın mı nedir ne değildir? belki yine gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Statik ip calisiyor diyorlar ama kullanmadim. ViperDNS kullaniyorum ben, bazen calisiyor, bazen calismiyor. Genelde Turkiye uzerinden izliyorum zaten %80 filna Netflix Originals izledigim icin. Recurring indirim bir seferlik degil demek, uyelik devam ettigi surece 6 aylik uyelige $14.99 vereceksin demek. Digital Ocean uzerinden kullanmama ragmen ben de aldim simdi son gunde. Epey saglam VPN bu. Turkiye de var ki o iyi. Farkli lokasyonlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 gerge sen bu vpn, dns işleriyle falan çok uğraşıyorsun. netflix amerika için mainstream olmayan biraz para harcayıp da kalıcı çözüm bulamaz mıyız? vpn şirketlerinden çok fazla trafik geçtiği için hemen engelliyorlar, under the radar bir çözüm üretemez miyiz şöyle 50-60 dolar harcasak bir seferlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar