mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://www.aktifhaber.com/kilicdaroglu-basbakana-anani-dedi--430833h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 al da git dicekti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 said: ..benim adımı yolsuzlukla anarsan Ananı.. Ana… Ana… gerisini söylemeyeyim. AHAHAHAH edit: olur öyle dil sürçmeleri. Bahçelinin çük demişliği var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 “ Buradan meydan okuyorum bir toplu iğnesi kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispatlarsan eyvallah. Eğer İspatlayamasan benim adımı yolsuzlukla anarsan Ananı.. Ana… Ana… gerisini söylemeyeyim.” sonradan kıs kıs gülüp "temiz siyaset yapıcaz" demesi çok manidar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 baktı milletin beyfendilikten anladığı yok adam napsın tebessüm ettirdi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 siyasette temizlik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 basligi c/p mi yaptin ya :D bozuk text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 umut sarıkayanın karikatür vardı anne dendi beyler diye biri bulsun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Chp doğru yolu buluyor mu acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tayyip koş dememiş iyiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tayyibin seviyesine inmis. He's the hero Turkey deserves, but not the one it needs right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Şimdi Tayyip iddiayı kanıtlamak yerine benim anama laf etmek senin haddin değildirden girer gereken açıklamayı karıştırır polemikle unutturur konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Fena olmuş Kılıçdaroğluna, Tayyibin cevabından sonra tek pasla topu Bahçeliye geçirip aradan sıyrılmalı. Gereksiz bir laf, üstünde durmaya da değmez gülüp geçersin de milletin ağzına sakız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Anaa ana nan na ULAN yine mi fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahuasdsuah iyi demiş, çiftçiye derken iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abaaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 genç napolyoncukların eline malzeme verdi aboov birkaç yıl boyunca duyarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Baykal kadar bilgili olabilseydi keşke.Sırf zorunluluktan millet oy veriyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 baykal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Absolut said: Şimdi Tayyip iddiayı kanıtlamak yerine benim anama laf etmek senin haddin değildirden girer gereken açıklamayı karıştırır polemikle unutturur konuyu. Ya iddaayı okumadım, kesin klasik sallamasyon ssk geçmişli Kılıçdaroğlu tatavasıdır da başbakana ananı demek nasıl bir üsluptur. Seçimden sonra şimdiki başbakanın üslubunu kıyasıya eleştirenler, hadi varsayalım bu adam seçildi bundan çok mu memnun kalacak? Garip bir ikiyüzlülük sözkonusu. Erbakan'ın Tayyip'e göre en azından fikrinde neyse dilindeydi o yüzden daha iyiydi diyenlerin, kastetmek istedikleri şey böyle bir samimiyet mi? Sen ne güzel seçim propagandaları hazırlıyorsun, vaatler sunuyorsun, her aileye 600 lira vereceğim diyorsun iyi hoş; sonra tutup ananı diye başlıyorsun. Ben birine seçim meydanlarında her türlü hakaret eden devlet adamına rastladım fakat böylesini sanırım ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Absolut said: Şimdi Tayyip iddiayı kanıtlamak yerine benim anama laf etmek senin haddin değildirden girer gereken açıklamayı karıştırır polemikle unutturur konuyu. Unutturduğu gibi bir de üste çıkar, cahil halk zaten "daha şehirde yolunu bulamıyor yıhyıh" gibi salak argümanlarla bile yeterince galeyana geliyorken "oha ana avrat küfür etmiş" diye iyice bilenir. Konuşmasında haklıyken ne hale düşürmüş kendini Kemal efendi, çok üzüldüm ya şu habere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tayyip her konusmasında şerefsizlerden açıyor kapıyı adam bi laf söyledi hemen tayfa toplandıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar