aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 rusya releaseini baskasi yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ruslar önden sıkılıp bıraksınlar sonra dünyanın geri kalanı girsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 mail.ru almis. Ruscam gelissin. Uye oldum ben size anlatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Avrupaya geldiginde hile hurdasi hazir olsun diyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bu gidişle oyun Avrupa'da release olmadan Kore'de kapanırsa filan şaşırmayın. Oyunun içine etmişler. http://archeagesource.com/topic/2481-real-talk-10-and-the-true-westernization-of-archeage/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mmo piyasasını sarsabilecek tek oyundu. kaç yıldır takip ediyorum valla üzüldüm ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oyun gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ne olmuş site forti ye takılıyor açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 lets take all the sandbox out of it and put the shitpark instead demişler. themepark + p2w + craft törpülenmiş + grind store kullanmayanlar için abartılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 korede ilk çıktıgında oynamıştım çok iyiydi. şimdi içine etmişler resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bütün özelliğini kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 iyi olmus. demek ki becerememisler ki cikarmislar seklinde de bakabilirmiyiz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Peki niye ruslara satmak gibi bir salaklik etmisler paralari kalmadi desek bi kickstarter ile milyonlar toplarlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ruslar iyi teklif vermistir. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ahah neredeyse 1 ay önce söylediğim şeyin yazılı açıklaması yapılmış. Şimdi millet umudu Elder Scrolls Online'a bağlayacak ama ondan da çok bir beklentiye kapılmayın derim. Lord_Argos said: Neredeyse bütün gameplay videolarını izledim çıkardığım sonuç: ev satın alma, gemi yapma, faction savaşları haricinde bir guildwars ya da wow 'dan farklı değil. Farklı birşey değil. Aynı. Diğerleri gibi. Hiçbir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 evet çünkü archeage bekleyen kesim kesinlikle teso ile ilgilenir. sandbox of the year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 - The Exploring Content is cut. Taken out of the game along with Silver Coins. Instead, we have an achievement system now. - The Trading is nerfed heavily. Now, instead of Delphi Coins, you get Dyes and Money. Delphi Coins are now acquired through dailies - and only through dailies - The Crafting is still ok, but it is turning into a grind mechanic that requires you to buy LP pots. Lots of LP pots. Also, the way you get a lot of things are changed. It now involves heavy grinding, less crafting(including gear!), and more themepark elements. - The New Content is not more sandbox stuff, more exploring or more open world. It is new intances, raid and quests. - The Cash Shop is now more P2W than it ever was. Costumes(with major stat boni), Mounts(fastest ingame, stealth), LP, you name it. You can buy everything. - The Open PvP is still in bad shape and XLGames is doing nothing to fix it. Safezones, Respawn Points, Peace Times, less reward for stolen packages.... - Patch Policy: Dailies, Instances, More Grind. No Open World, No PvP, no "hardcore" content. More P2W, more useless stuff. ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bu yuzden f2p sevmiyorum abi ya. parayi kazanmak icin oyunun dinamikleriyle oynuyorsun ortaya sacma sapan seyler cikiyor. aylik odemeli extra baska server istiyorum yillardir. f2p de olsun normal dinamikleriyle parali serveride olsun. once yol kazi sonra sat tuyunu oyun ici marketden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 http://archeagesource.com/topic/3088-hello-from-community-manager-scapes/ Trion'un sunucuları da F2P olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 f2p olmasından başka çare yoktu zaten. contenti komple developerdan satın alıcaklar sonuçta. yazık olmuş. sandbox iyi bir oyun çıkacaksa batıdan çıkmalı, doğu mmo işini beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Dünya hala devrim niteliğinde bir sandbox mmo'ya hazır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Trion Alpha'sı başladı. Mailler dağıtılmaya başlanmış, Alpha Access gelene 10 kişiye kadar davet hakkı da gidiyor, bir bakın maillerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bana 1 haftadır 3 mail geldi, arçeyc de şu var bu var gel diye, alpha da atmasalar ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ekstra Keyi varsa talibim, key için first ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 oha. nası 3 key ya. allah rızası için bi key be abi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar