Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CSxlm6VBpzI&feature=related abi asdasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kojiroh said: Skyrim çıkalı beri ofiste mesai öncesi hariç girmiyodum oyuna da, bugün girdim, riot shieldla nasıl eğleniyorum belli değil ya. Çok zevkli lan shield tam trolleme kızdırma ekipmanı ya. fragları uç uca dizemiyorsun ama adamlar kafayı yiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Madcat said: shield kadar saçma birşey görmedim bu oyunda nesi zevkli anlamadım,shieldlı adama ölmekte ayrı bi yetenek gerçi. Olay öldürmek değil zaten, gold'un da dediği gibi efsane trollüyosun milleti. Hele bi de blast shield da varsa ne noob tuber kalıyo ne camper, alayını çıldırtıyosun. Ha çok da kötü değil ayrıca, kaç oyunda birinci ikinci oldum riot shieldla. Shielda da handgun'a da melee proficiency alıyorum, blast shield pro perkünü kullanıyorum, lethal'ım throwing knife, alayına gider yapıyorum valla. Blast shield saolsun predatorlardan bile kurtuluyosun bazen. Üstüne shieldla koştuğunu görüp akıllılık eden, yere bomba bırakıp geri geri giden adama da küçük bi sürpriz yapıyosun hayatta kalıp, adamın suratına bıçak atıp onu öldürerek. Yakında videolarım gelicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sonraki oyuna akimbo GL eklensin. açık açık noobuz trollüz diyelim oynayalım işte sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 single player'ı bitirdim şimdi, mw1 veya mw2 kadar olmasa da yine de güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fizban black opstan söz vermiştin forumun anahtarını bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 7.5 gblık patchmi geldi yahu? steam yüklüyor şuanda anlamadım hiç bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pöf steam buguymış hay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 baştan yüklüyordur, witcher 2'ye de 50mb gelse 15gb baştan yüklüyormuş falan arada saçmalıyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 multinin suyu cikti, herkez akimbo oynuyo... en son releasede bakmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ve şu oyun vga dan ödül aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 şasılcak durum değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bi milyor dolar hasılat yapmış 17 günde. avatarı falan geçmiş. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 dünya aptal kaynıyo yapcak bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 başka bi yer için yazmıştım buraya da yapıştırayım. büyük hayal kırıklığı oldu bu oyun bana. iyi ki orjinal falan almayı denememişim. daha oyunu bile bitirmedim fakat sanırım sırf hikayenin hatırına devam edeceğim. cod mw 1 ve 2'yi aşık olarak oynamış, ondan sonra battlefield bad company 2 multiplayer'a sarmış ve halen onu oynayan biri olarak yazayım. yorumum: savaş simülasyonu değil, atari oynuyor gibi hissediyorum kendimi. oyuncu, oyunun izin verdiği alan içerisinde var ancak, yan olarak yapabileceğiniz hiç bir şey yok. oradan geçeceksin ve o adam seni vuracak, ilk mermiyi yiyip geri çekileceksin, sonra o adamı vuracaksın. ölürsen, o herif yine orada, sıkıntı yok. zaten ölmen için serkül derecesinde mouse kullanamaman lazım ya... herifler geri zekalı gibi, ne değişik bir taktik, ne farklı bir şey var. counter strike'ın dandik podbotları bile bunlardan daha akıllıydı lan. hatta bundan yıllar önce sega'nın çıkardığı bi oyun vardı hatırlayan hatırlar, point and shoot tarzı bir şeydi, oyun adamın konumuna kadar her şeyi kendi ayarlıyor, sen sadece atıyorum 3 tane üst üste balkon var oradaki adamları vuruyorsun mouse ile, o kadar. aha birebir aynısı. hiç bir farkı yok. kafayı çıkar, ateş et. arada bi el bombası salla, o kadar. ilerlemeli ya, paso senin ilerlemen lazım. hani bakıyorum, bir kapıdayız. görev benim bi adamı takip etmem. e edeyim tamam. kapının dibindeyiz, içeriden lazer ışıkları geliyor disko gibi ortam, milyon tane adam var. e '^+'^+'^% oyunu, adama bakıyorum tepki yok, pipi gibi duruyor orada. e gir içeri? biz seni takip edicektik hani, niye ben giriyorum? yok. sokakta ilerliyosun, sen ilerlemediğin sürece sonsuz tane adam geliyor. sen koşturucan da öyle ilerleyecek millet. oyun oyuncuyu o kadar sınırlıyor ki, mesela bi engelin üstünden atlaman için bile atlama simgesinin çıkmasını bekliyorsun. 2cm yanında durursan atlayamıyorsun yok. zodyak botu al, öndekini takip et. eğer onu takip ederken direkt kıçından değil de diğer botun yanından geçersen hooop, hemen özlü sözler kuşağı. neden? onu takip etmedin. e izin ver, takip etmeyeyim, sonra de ki boşuna kasma. ben belki orayı merak ediyorum? oyun boyunca bir kapıyı kıramadım kendim. haritada bir yeri de kendim keşfedemedim yahu, böyle şey mi olur? oyundaki yardımcı elemanlar o derece fazla ki artık boku çıkmış. kocaman "follow" yazısı yüzünden öndeki botu göremiyorum. ne bileyim adam çıkıyor "follow" böyle herif kayıp. e abicim ben savaşmak istiyorum? arcade yapmışsınız iyicene oyunu, bırak kaybedeyim herifi? bırak takip edemeyeyim. bırak elbisesine dikkat etmek zorunda kalayım kaybetmemek için? yok. kocaman yazı yazmışlar çünkü ben gerizekalıyım. teşekkürler. oyunda hasar dağılımı "o derece" dengesiz ki, o kadar dengesiz ki, amerikan silahıyla rusları tek tıkta öldürüyorum. net. tek tık. herif bana paso sallıyor, ekran biraz kırmızı oluyor o kadar. aynı silahla sivil vuruyorum, net hatırlıyorum kepenk indiren bir sivili 4 mermiyle vurdum, tık demedi. enteresan. vay efendim binalar yıkılıyormuş. abisi bakıyoruz bu rus denizaltının füzelerini rus donanmasına yönelttiğimiz bölümdeki binalara, binanın tam ortasında kocaman yarık var füze girmiş, biraz altındaki camlar duruyor? hadi onu geçtim, normal ben kendim savaşırken rpg sallıyorum, binada hasar yok yine? hindistan'ın fakir binaları ne derece dayanıklıymış grenade'e, rpg'ye? anca cam kırıyorsun, bu mu gerçekçilik? hikayeye lafım yok, gayet sürükleyici "de", halen bu seride çook ağır bir amerikan propagandası olduğunda ısrarcıyım, öyle ki artık midem bulanıyor. amerikalılar her yerde ve en muhteşem teknolojiye sahip. en pis işleri sivil katliamlarını da ruslar yapıyor. ama iyi ruslar da var onlar da amerikaya yardım edenler. teşekkürler. multiplayer'ini da birkaç videodan izledim, şimdi değerlendirmek ne derece doğru olur bilmiyorum ama yine dediğim gibi, mevzu savaş simülasyonu yapmaksa cod bundan gerçekten çook uzakta kalıyor. oyun gibi. drone strike çağır, ne bileyim ufacık haritalar zaten. meh. açık söylemek gerekirse, -daha oyunu bitirmedim- ama battlefield 3 değil bak, bf bad company 2'den bile sonra çocuk oyunu gibi geldi cod mw3. battlefield serisindeki gerçekçiliğin, gerek oyun dinamikleri olarak, gerek görüntü olarak yanından bile geçebileceğine ben şahsen inanmıyorum. velhasıl kelam, oyunun beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum. belki 12 yaşında olsam çok etkilenirdim bundan, ama ben biraz daha zorluk istiyorum, karşımda direnen rakipler istiyorum, gerçekçilik istiyorum ve cod bunların gerçekten hiç birini veremiyor bana. duke nukem ile büyümüş, oyun hikayesinde hiç yeri olmayan konsomatris hatunlara laf atabilmiş, ne bileyim oyunda pisuvar görünce silahı bırakıp işeyebilmiş; ya da half life'da sağda soldakilerle az çok muhabbet etme, bir şeyler duyma imkanı olmuş bir nesile çook zayıf kalıyor bu oyun. hatta bir oyun olduğuna katılmıyorum ben bunun, bu bazı kısımları light bir biçimde oyuncunun kontrolüne bırakılmış orta halli bir animasyon, başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 küfürleri sansürleseydin bari sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 adam haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ilk başta multiden bahsediyorsun gibi geldi ama meğersem singledan bahsediyormuşsun. ya modern warfare 1 tutunca ondan sonra çıkan call of duty'ler aynı formülü entegre etmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar. modern warfare'in en önemli yanı değişik bir tat veren oyun olmasıydı, her seferinde aynı oyunu sürmeleri o tadı da aldı. geriye multisini oynayan xboxçu kişiler kaldı. serinin yaptığı en iyi iş ghost gibi bir karakter yaratmak olmuştur bence, ama aynı karakteri de öldürdü. modern warfare oyunlarında "sen ilerlemediğinde devam etmeyen oyun" sok sıkıcı, çünkü ölmek çok kolay oyunda. aslında ölmek çok kolay dedim de bir o kadar zor. daha önce yazmıştım bunu. çıkıp da kahramanlık yapamıyorsun çünkü regen health sistemi kısa süreli çatışmalara izin veriyor. eğey 10 düşmanın arasına atlayıp şurdan şuraya gideyim dersen hemen ölüyorsun. diğer yandan, geride cover arkasında beklersen ve uzaktan ateş edersen, sürekli canın dolarak oynamış oluyorsun. oyunda karakterden bağımsız hep "emir alan" kişiyi oynamak da sıkıcı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 olm oturup oynuonuz bide laf edionsunuz cod3 ten beri cod oynamadım hiç rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1) Bir oyunu illegal yollardan edinip sonrada kalkıp utanmadan yapımcıya posta koymaya kalkmak acaba sadece benim insanıma mı mahsus? 2) multiplayer için çıkartılmış bir oyunda single player a geçirmek için kendini bu kadar yırtmak nereye kadar? 3)İnteraktif action movie kıvamında hazırlanan bir oyun için ağzından köpük saçarak ama sömülasyön değil demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mighty_THoR said: 1) Bir oyunu illegal yollardan edinip sonrada kalkıp utanmadan yapımcıya posta koymaya kalkmak acaba sadece benim insanıma mı mahsus? 2) multiplayer için çıkartılmış bir oyunda single player a geçirmek için kendini bu kadar yırtmak nereye kadar? 3)İnteraktif action movie kıvamında hazırlanan bir oyun için ağzından köpük saçarak ama sömülasyön değil demek. 1) Oyunu campaign modu için alanlar var, illa multiplayer'a bakmak zorunda değil insanlar. 2) Oyun multiplayer için çıkartılmış değil. CoD serisinin en büyük iddialarından biridir Campaign modu. 3) Buna katılıyorum, simulasyon beklemek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mighty_THoR said: 1) Bir oyunu illegal yollardan edinip sonrada kalkıp utanmadan yapımcıya posta koymaya kalkmak acaba sadece benim insanıma mı mahsus? 2) multiplayer için çıkartılmış bir oyunda single player a geçirmek için kendini bu kadar yırtmak nereye kadar? 3)İnteraktif action movie kıvamında hazırlanan bir oyun için ağzından köpük saçarak ama sömülasyön değil demek. sen ne diyon ya lol bi oyunu beğenmemek için önce bi 70 doları domalmak mı gerekiyor? domaldıktan sonra beğensem nolur beğenmesem nolur, yiyeceğimi yemişim ben zaten. bi de multiplayer için çıkartılmış bi oyun dedin beni benden aldın. öl sen ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 don't feed the troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Troll değil bu bildiğin hehe edit: hakaret edip uçmayalım boş yere /silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar