LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AdKgDVruHfo
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bone said: Loxias said: bf3 beta oynadıktan sonra insan hiç bir fps i oynamak istemiyor. buna bf3 beta da dahil HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAMKAHAHA
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yeni trailer çok iyi olmuş, zten cod u zaten bu yüzden seviyorum aslında köküne kadar bir rail shooter ama insana interaktif bir action movie hissi veriyor.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Penthesilea said: mw ve bf cok farkli oyunlar abi elinizde modern silah tutup gezince ayni oyun olmuyor. nasil karsilastirabiliyorsunuz anlamiyorum. ikisini de alicam ben, mw'yi single playeri ve coop'u icin (multisini de counter tadi takilmak cekerse canim diye) bf yi de multi icin alicam. Xaenin said: Xboxa alıcan tabi değil mi? asdfsadf
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 üşüyoruz ghost reyiz. http://www.youtube.com/watch?v=TTsNuUkRtTc
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mighty_THoR said: yeni trailer çok iyi olmuş, zten cod u zaten bu yüzden seviyorum aslında köküne kadar bir rail shooter ama insana interaktif bir action movie hissi veriyor. ben de buyüzden sevmiyorum işte. oyunculuğun geldiği son nokta: interaktif action movie.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Ben seviyorum, MW serisinin singleplayer'ı gayet iyiydi.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 modern warfare 1'in single'ı gerçekten iyiydi. oynadığım en iyi singleplay oyunlardan biriydi diyebilirim. ama sonra çıkan oyunlar hep mw1'i taklit etti, yeni bir şey sunamadı. bir de mw2'de en sevdiğim karakter ghost'u öldürdüler lan. ona ayrı kılım. mw3 belki farklı bir şeyler sunabilir, umarım öyle olur, şu mw serisi kısır döngüsünden çıkarız.
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 LathspeLL said: Ben seviyorum, MW serisinin singleplayer'ı gayet iyiydi. Bone said: modern warfare 1'in single'ı gerçekten iyiydi valla ben de bir solukta bitirmiştim mw singlelarını hele mw2 co-optan aldığım zevki yakın zamanda başka bir oyundan almadım. Ama 4 saatlik konsol stayla sp için de 70 dolar verilmez artık. Bir ara koyulmuştu modern fps design düz yol cutscene diye :D 4 saatlik go go go oyun için idealmiş o design ilk gördüğümde yadırgamıştım ^^
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 MW serisi 1-2-3 diye devam edebilir, onda bir problem yoktu. Problem Activision'ın paralelinde World At War ve Black Ops'u yaptırıyor olması yani Treyarch. Şimdi sadece MW1 sonra MW2 çıkmış olsaydı, bu 3.ye herkezin ağzı sulanırdı.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 2 firmayi loopa baglamislar iste her sene 1 tane cikiyo
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eeN9ZZgGIkI
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bone konusunda biranda aydınlandım.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 son multiplay videolarını izledim 5-10 tane. bf vs mw de quake vs cs gibi bir durum olmuş tamamen. q serisi nasıl unutulduysa bunlarda yokolucak yavaş yavaş. gelecek bf de :) realizm wtf. //ama bununda single cok güzeldi simdi hatırladımda
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 quake serisi unutulmadı, kalbimizde yaşıyor. tf2'nin quake kafasından geldiğini düşünürsek ve şu an en popüler fps'lerden biri olduğunu düşünürsek...
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 2011 yılında oturup quake oynayanlar,eğer turnuva murnuva ödül vs yoksa, salaktır bence
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 soyle aptal laflar etmeyin ya, allah askina.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 steamgifts'ten quake kazanamadın diye kıskanıyorsun, böyle "salaktır" felan diyerek suçu adamlara atmaya çalışıyorsun hehehe.
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aptal laf değil.bu quake kitlesi günümüz fpslerine tepki gösteren beğenmeyen kabullenmeyenler değil mi.öyle hadi bi quake atak tayfasından bahsetmiyorum bone mesela quake oynamıyor sanırım mesela.ama her fps tartışırken bi quake lafı sıkıştırıyor adam quakede kalmıs hala. bone un bi ust modellerini salaklık olarak goruyorum.bende quake oynadım deli gibi.ama şimdi oturup 10 dakka anca bi nostalji amaclı oynayabilirim hani böyle fps quaketir arkadaş ne öyle tank mış ucakmış büyük maplermiş tripleri yapanlar var.uyuz oluyorum onlara
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bakınız battlefield 3 topici son mesaj ahhaha
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yok öyle bişi, kafanda bir şeyler kurgulamışsın onları diyorsun sadece. quaker eşit değildir yeni oyunlara tepki gösteren kişi. bir çok quakeçi var l4d2 oynuyor, sonra açıp quake live'ını da oynuyor. warsow var mesela birçok kişinin oynadığı, eski quakeçiler quake 4 ve painkiller da oynamıştı bir ara. şu an çok etkili bir multiplayer oyun yok, o yüzden eski quakeçiler modern warfare, counter-strike, brink, unreal tournament 3 derken bölündüler iyice. bunların hepsini bağlayacak bir oyuna ihtiyaç var. quake oynuyorum, ara sıra single'ını açıp onunla uğraşıyorum. şu sıralar oyunlara çok fazla zaman ayıramıyorum, ayırdığım zaman da single bitirmek ile vakit geçtiği için hardcore quake kasma imkanı olmuyor. quake'de kalmış felan değilim gayet sevdiğim bir oyun quake. unreal tournament de severim mesela, sırf müziklerini dinlemek için bile birkaç saat oynadığım oluyor bunları. benim üst versiyonum neden salaklık oluyor, böyle bir yorum yapmak salaklık aslında. isteyen istediği oyunu oynar arkadaş, seviyorsa oynasın işte. halen quake oynayan da var, halen counter-strike oynayan da. illa amerika'daki konsolcu bebeler gibi her çıkan yeni oyunu 1 hafta oynayıp sonra çöp kutusuna atmak mı zorundayız? böyle yapmadığımız zaman salaklık mı oluyor bu şimdi? modern warfare 3 varken hala left 4 dead 2 oynayanlara salak demek gibi bişi senin şu yaptığın.
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yalnız benim dediğim şey hayal ürünü değil.daha önce yine bu quake tartışılırken burda biz quakeciler şöyleyiz böyleyiz diyen de vardı olay oynamak oynamamak değil.sonuçta her fps topicinde dönüyor bu muabbet genelde bu quakeci tayfa bok atıyor yeni oyunlara ve oynayanlara.yutupda bf videolarının altında bile böyle tipler var hani asıl fps quakedir bu yeni fpsler bi bok değil mantıgından bahsediyorum mesele illa yeni cıkanı oynamak değil hem yeniye kendini kapatıp eskide kalmak hemde yenicilere bok atmak bu forumda da var onlardan.yani şimdi olayı ben heçen 2 el quake attım salak mıyım seviyesine çekmeye gerek yok örneklendirmek gerekirse ben sega saturn oynuyorum.ps3 çok boktan en iyisi sega.ps3ü olanlarda işi bilmiyor gibi bişi diyebiliriz sdfs yani sen arada girip quake atıyosun salaksın olayı değil.ki quake live bi ara bende deniyordum. ha bide ilk mesajımda demek istediğimi diyememişim tabi quake oynayanlar salaktır fazla genelleme olmuş ben hala day of defeat oynuyorum mesela.cıkıpta call of duty ne ya asıl fps dod demem.bu işi genelde quake ile örneklendirerek yapıyr insanlar sevmiyorum
Öne çıkan mesajlar