Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borsa - İmkb - Sermaye Piyasası başlığı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Enflasyona da oranlı ama o artış fizban.
Altın zaten her zaman değerli bir maden olarak değerini muhafaza eder ama şişmiş bir durumda olduğu da gerçek. Denge noktanın kaçta olacağını görmek gerekiyor. Ben 87-90 arasında elden çıkarmayı düşünüyorum.
Bir de dolar artmaya başladıkça doğal olarak altın/tl de sekiyor. Önemli olan sweet spot'u bulmak.
Bir de baktığımız zaman Türkiye'de her zaman eylül-ekim dönemlerinde altında artış görülüyor. Çıkış noktası o olarak gördüm ben.
Mesaj tarihi:
87-90'a cikacagini soylemek guc bence. 83'te cikaririm ben elden. toplam maliyetim 81 falandi zaten. ayrica sunu ogrenin artik; turkiye'deki altin piyasasi altin fiyatini etkilemez.
Mesaj tarihi:
Altın alın yahu, acaip bir devirden geçiyoruz.

Merkez Bankaları gümbür gümbür patlayacak ilerde. Gelişmiş ülkelerin altın rezervlerine bakın. Acaba niye daha çok kazanmak için böyle ufak değişiklikler yapmıyorlarmış acaba?

Resmen bizim nesile patladı enerji ve hammadde krizi, distopyaya dönüşmeden insanlığın kendi iradesiyle yumuşak geçiş yapmamız lazım.

http://dieoff.org/page199.htm
Mesaj tarihi:
Bizim peder her hafta altın alırdı yani napıyor acaba düşünürdüm pekte fazla oldugunu ummuyordum neyse geçen ev bakmaya gitmiş nezih biyerden, 210.000 tl bulmuş, ben görmedim ancak dedem gilin dediğine göre evi alırken külçe altın getirmiş ve tam,yarım altınları bozdurmuş ve geri kalanını taksite bağlamış
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

doların yıl sonuna doğru 2.20'ye ulaşacağını söylüyor goldman sachs tahminleri. haberiniz olsun.

yıl sonu değil 12 aylık tahmin yanlış okmadıysam.
Mesaj tarihi:
Altının onsu 1100 dolar olsa ve dolar 2,2 tl olsa altın 77,8 olur.

Altın acayip şiştiğini herkes biliyor (1920 dolar) ama hala altında şişlik mi var neresi gerçek fiyatı bu meretin
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bekle bekle nereye kadar. Altın 2-3 seneye 90 falan göremez gibi duruyor. (YTD) Uzman değilim rakam ve zaman vermek istemiyorum ama anlayan varsa yazsın.
  • Yeni Oluştur...