Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Enflasyona da oranlı ama o artış fizban. Altın zaten her zaman değerli bir maden olarak değerini muhafaza eder ama şişmiş bir durumda olduğu da gerçek. Denge noktanın kaçta olacağını görmek gerekiyor. Ben 87-90 arasında elden çıkarmayı düşünüyorum. Bir de dolar artmaya başladıkça doğal olarak altın/tl de sekiyor. Önemli olan sweet spot'u bulmak. Bir de baktığımız zaman Türkiye'de her zaman eylül-ekim dönemlerinde altında artış görülüyor. Çıkış noktası o olarak gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 87-90'a cikacagini soylemek guc bence. 83'te cikaririm ben elden. toplam maliyetim 81 falandi zaten. ayrica sunu ogrenin artik; turkiye'deki altin piyasasi altin fiyatini etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ne kadar altininiz var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ya açıkçası benim kar/zarar durumum yok, düğünün ekmeğini yiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 benim bi çeyrek vardı o da çiyrik iltin oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 50 ons altini olan var mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 doların yıl sonuna doğru 2.20'ye ulaşacağını söylüyor goldman sachs tahminleri. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Altın alın yahu, acaip bir devirden geçiyoruz. Merkez Bankaları gümbür gümbür patlayacak ilerde. Gelişmiş ülkelerin altın rezervlerine bakın. Acaba niye daha çok kazanmak için böyle ufak değişiklikler yapmıyorlarmış acaba? Resmen bizim nesile patladı enerji ve hammadde krizi, distopyaya dönüşmeden insanlığın kendi iradesiyle yumuşak geçiş yapmamız lazım. http://dieoff.org/page199.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 siz alın ki satanlar çıkabilsin asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 1.9430 a yukseldi dolar, son 3 gunde nerdeyse 1b$ satis yapilmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 iner çıkar olur öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bizim peder her hafta altın alırdı yani napıyor acaba düşünürdüm pekte fazla oldugunu ummuyordum neyse geçen ev bakmaya gitmiş nezih biyerden, 210.000 tl bulmuş, ben görmedim ancak dedem gilin dediğine göre evi alırken külçe altın getirmiş ve tam,yarım altınları bozdurmuş ve geri kalanını taksite bağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 "roket adam" said: doların yıl sonuna doğru 2.20'ye ulaşacağını söylüyor goldman sachs tahminleri. haberiniz olsun. yıl sonu değil 12 aylık tahmin yanlış okmadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Altının onsu 1100 dolar olsa ve dolar 2,2 tl olsa altın 77,8 olur. Altın acayip şiştiğini herkes biliyor (1920 dolar) ama hala altında şişlik mi var neresi gerçek fiyatı bu meretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Noldu bugün yine böyle açtı piyasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Dolar 1,95 Altın 1245 civarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yaz sonu ttkom, aksa, asels alın mayısta satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Altını olanlar ne yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ben gram basına 20tl zarardayım. Beklemedeyiz. Uzun vadede hayaller kuruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bekle bekle nereye kadar. Altın 2-3 seneye 90 falan göremez gibi duruyor. (YTD) Uzman değilim rakam ve zaman vermek istemiyorum ama anlayan varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Abi nakite ihtiyacın varsa başka. Ben kenarda tutuyorum. Altın 2'ye katlayacak bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Altın 3 e de katlanır buna bir şey demem ama kaç sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bugün borsa niye böyle oldu kaçırdığım bi haber falan mı var ? yoksa bu 68bine kadar gerilicek senaryosumu başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dönem nakitin kral olduğu dönemdir, eğer kaybınız çok büyük değilse bozdurun faize geçin 8.80 verdi geçen gün iş bankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 @sdeceokuyangenç : FED'in açıklaması, yabancı liman değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar