Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 RPG anti-tank ne demek abi, unguided roket; ister infantry'e atarim ister tanka atarim ister helikoptere atarim ister ucaga atarim. RPG'den 20 kaldiysan flakla zaten agzina girmistir demek RPG, kacacak saklanacaksin yani, metro dahil hic bir haritada sorun yaratmiyor RPG/Tube, L2P.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 geçiniz bu l2p ayaklarını. rpg'yi ben de kullanıyorum abi, körlemesine yaldır yaldır atıyorum double kill double kill geri dönüyor bana. kendim kullanarak imba diyorum, yoksa çok rpg yiyip qq'lamıyorum yani. RPG anti-tanktır dememin sebebi, senin "infantry'e etkisiz olursa hiçbi anlamı olmaz" demendi. infantry'e gerçekten hiçbir etkisi bile olmayacak olsa RPG kullanılmaya devam edicektir çünkü javelin ile kilitlenmesi uzun sürüyor ayrıca istediğin yere ateş edemiyorsun. ben yere konmuş helikopter görücem, elimde javelin ateş edemicem. halbusü alırım rpg'mi paşa paşa havada karada pewpew. ısrarcıyım, RPG sadece direct hit'te öldürmeli, splash damage'i 10-50 arasında olmalı.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Daracik haritada, flak takmadan, 50 hpyle dalgaya kosan keklikleri double kill triple kill vurursun, anca onlari o sekil vurursun. Yeterince RPG yememissin benim anladigim flakla sen. 5m uzaginda patlayan RPG 80 splash dmg veriyor zannediyorsun. Overpowered/ayarsiz/sacma RPG gormek istiyorsan bi mw2'yi ac bak, explosive talentiyla 6-8 m2'deki herkesi olduruyordu, tek RPG'ye 7 kill aldiydim, asiri yogun engineer/rpg oynamama ragmen hala 4'lu kill bile alamadim BF3'de.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ekliyim tekrardan Xeno ve MrLevie'ye L2P.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Duzse iiymis, ben daha bina yikma harici 4lu gormedim, youtube'da bile yok videosu.
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 rpg ne ya.ben rpg ile tank jip helicopter kovalıyorum metro gibi haritalarda bilinçli atılan el bombaları ile 4 er 4 er adam almak daha kolay sdfs
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 valla metroda cafe tarafından girince solda olan uzun koridorun dibine sıkıp aldım 5 kişiyi. 64/64 metro conquestte. bir daha yaparsam video kaydediym o zaman :)
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 metro ve bazaar dışında flak almam heralde. yeterless ya rpg ile adam avlamak
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 valla aim alamayan adam rpg ile vuruyor 200mt den. Accuracy nin düşürülmesi lazım. Dediğim gibi sadece biraz daha yukarı aim alarak kullanmak saçma sapan iş. 10 tane rpg mermisi taşımak ise ayrı bir anormallik. Bunun savunulacak tarafı yok.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 RPG başka javelin-stinger başka, RPG'nin anlam açılımı bile roket tahrikli el bombası diye geçer, yani el ile atmaktan daha ileriye atmayı sağlıyor roket şeklinde olması, gayette GL gibi bişi yani. Savaşlarda da infantrye binalara her türlü araçlara falan kullanılır zaten. Stinger-Javelin falan ayrı tabii ama RPG için infantrye bişi yapmasın demek saçma oluyor, o zaman GL de bişi yapmasın. Bunca sene okumuşuz müyendiz olmuşuz, bi RPGmize bile göz diktiniz böhü
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bfcilere gelsin: http://www.youtube.com/watch?v=1pCbOleqKg4
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: RPG başka javelin-stinger başka, RPG'nin anlam açılımı bile roket tahrikli el bombası diye geçer, yani el ile atmaktan daha ileriye atmayı sağlıyor roket şeklinde olması, gayette GL gibi bişi yani. Savaşlarda da infantrye binalara her türlü araçlara falan kullanılır zaten. Stinger-Javelin falan ayrı tabii ama RPG için infantrye bişi yapmasın demek saçma oluyor, o zaman GL de bişi yapmasın. Bunca sene okumuşuz müyendiz olmuşuz, bi RPGmize bile göz diktiniz böhü işte rpg
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Silphatos said: "Tatar Ramazan" said: RPG başka javelin-stinger başka, RPG'nin anlam açılımı bile roket tahrikli el bombası diye geçer, yani el ile atmaktan daha ileriye atmayı sağlıyor roket şeklinde olması, gayette GL gibi bişi yani. Savaşlarda da infantrye binalara her türlü araçlara falan kullanılır zaten. Stinger-Javelin falan ayrı tabii ama RPG için infantrye bişi yapmasın demek saçma oluyor, o zaman GL de bişi yapmasın. Bunca sene okumuşuz müyendiz olmuşuz, bi RPGmize bile göz diktiniz böhü işte rpg Hay ağzın bal yesin Silp, evet abicim işte böylesine basit lup-dup diye atılan GL tarzı bir alettir kendileri. Lütfen nuke muamelesi görmesin, hakkı yenmesin biz müyendizlerin çok rica ediyorum. Gerekirse DICE forumlarına falan da eklenmeli bu video ve RPG'nin abartı bir silah olmadığı, infantry de götürebildiği kanıtlanmalı...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bright said: Ekliyim tekrardan Xeno ve MrLevie'ye L2P. ahah adam ağır RPG spammer çıktı splash damage azaltılmıyorsa, RPG sayısı azaltılmalı taşınan. herif alıyor işte EXP perkini, yanına bir support koyuyor, ya allah yaldır yaldır geziyor. sanırsın team fortress. aaa hakkaten team fortress'de iyiydi sanki soldierın attıkları. orda nasıldı ki acaba?
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Silphatos said: "Tatar Ramazan" said: RPG başka javelin-stinger başka, RPG'nin anlam açılımı bile roket tahrikli el bombası diye geçer, yani el ile atmaktan daha ileriye atmayı sağlıyor roket şeklinde olması, gayette GL gibi bişi yani. Savaşlarda da infantrye binalara her türlü araçlara falan kullanılır zaten. Stinger-Javelin falan ayrı tabii ama RPG için infantrye bişi yapmasın demek saçma oluyor, o zaman GL de bişi yapmasın. Bunca sene okumuşuz müyendiz olmuşuz, bi RPGmize bile göz diktiniz böhü işte rpg abi o ses ahahahahaha
zweisamkeit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 team fortress da yanlış hatırlamıyorsam 2-3 rpg yiyince ölüyordun. heavy isen 4-5 taneye falan dayanıyordun. tabi bfde 2-3 rpgde ölmezsen bu seferde insanlar nerde bu oyunun gerçekçiligi diye ağlar
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Game got disconnected() sorununa çözüm bulan var mı?
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Komünn neredesnz yaa kimse yok yine ts'de :(
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben gelicem birazdan 1 hafta TS arasından sonra.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ben biraz Skyrim oynayayım dedim o yüzden yokum da, biter bir iki güne akarız yine, rahat olun.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M7cwT0jrtlQ KARKAND BITCHEZ
Öne çıkan mesajlar