Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RPG anti-tank ne demek abi, unguided roket; ister infantry'e atarim ister tanka atarim ister helikoptere atarim ister ucaga atarim.

RPG'den 20 kaldiysan flakla zaten agzina girmistir demek RPG, kacacak saklanacaksin yani, metro dahil hic bir haritada sorun yaratmiyor RPG/Tube, L2P.
Mesaj tarihi:
geçiniz bu l2p ayaklarını. rpg'yi ben de kullanıyorum abi, körlemesine yaldır yaldır atıyorum double kill double kill geri dönüyor bana. kendim kullanarak imba diyorum, yoksa çok rpg yiyip qq'lamıyorum yani.

RPG anti-tanktır dememin sebebi, senin "infantry'e etkisiz olursa hiçbi anlamı olmaz" demendi. infantry'e gerçekten hiçbir etkisi bile olmayacak olsa RPG kullanılmaya devam edicektir çünkü javelin ile kilitlenmesi uzun sürüyor ayrıca istediğin yere ateş edemiyorsun. ben yere konmuş helikopter görücem, elimde javelin ateş edemicem. halbusü alırım rpg'mi paşa paşa havada karada pewpew.

ısrarcıyım, RPG sadece direct hit'te öldürmeli, splash damage'i 10-50 arasında olmalı.
Mesaj tarihi:
Daracik haritada, flak takmadan, 50 hpyle dalgaya kosan keklikleri double kill triple kill vurursun, anca onlari o sekil vurursun.

Yeterince RPG yememissin benim anladigim flakla sen. 5m uzaginda patlayan RPG 80 splash dmg veriyor zannediyorsun.

Overpowered/ayarsiz/sacma RPG gormek istiyorsan bi mw2'yi ac bak, explosive talentiyla 6-8 m2'deki herkesi olduruyordu, tek RPG'ye 7 kill aldiydim, asiri yogun engineer/rpg oynamama ragmen hala 4'lu kill bile alamadim BF3'de.
Mesaj tarihi:
rpg ne ya.ben rpg ile tank jip helicopter kovalıyorum

metro gibi haritalarda bilinçli atılan el bombaları ile 4 er 4 er adam almak daha kolay sdfs
Mesaj tarihi:
valla metroda cafe tarafından girince solda olan uzun koridorun dibine sıkıp aldım 5 kişiyi. 64/64 metro conquestte. bir daha yaparsam video kaydediym o zaman :)
Mesaj tarihi:
valla aim alamayan adam rpg ile vuruyor 200mt den. Accuracy nin düşürülmesi lazım. Dediğim gibi sadece biraz daha yukarı aim alarak kullanmak saçma sapan iş. 10 tane rpg mermisi taşımak ise ayrı bir anormallik. Bunun savunulacak tarafı yok.
Mesaj tarihi:
RPG başka javelin-stinger başka, RPG'nin anlam açılımı bile roket tahrikli el bombası diye geçer, yani el ile atmaktan daha ileriye atmayı sağlıyor roket şeklinde olması, gayette GL gibi bişi yani.

Savaşlarda da infantrye binalara her türlü araçlara falan kullanılır zaten. Stinger-Javelin falan ayrı tabii ama RPG için infantrye bişi yapmasın demek saçma oluyor, o zaman GL de bişi yapmasın.
Bunca sene okumuşuz müyendiz olmuşuz, bi RPGmize bile göz diktiniz böhü
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

RPG başka javelin-stinger başka, RPG'nin anlam açılımı bile roket tahrikli el bombası diye geçer, yani el ile atmaktan daha ileriye atmayı sağlıyor roket şeklinde olması, gayette GL gibi bişi yani.

Savaşlarda da infantrye binalara her türlü araçlara falan kullanılır zaten. Stinger-Javelin falan ayrı tabii ama RPG için infantrye bişi yapmasın demek saçma oluyor, o zaman GL de bişi yapmasın.

işte rpg

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

"Tatar Ramazan" said:

işte rpg

Hay ağzın bal yesin Silp, evet abicim işte böylesine basit lup-dup diye atılan GL tarzı bir alettir kendileri.
Lütfen nuke muamelesi görmesin, hakkı yenmesin biz müyendizlerin çok rica ediyorum.
Gerekirse DICE forumlarına falan da eklenmeli bu video ve RPG'nin abartı bir silah olmadığı, infantry de götürebildiği kanıtlanmalı...
Mesaj tarihi:
Bright said:

Ekliyim tekrardan Xeno ve MrLevie'ye L2P.

ahah adam ağır RPG spammer çıktı

splash damage azaltılmıyorsa, RPG sayısı azaltılmalı taşınan.
herif alıyor işte EXP perkini, yanına bir support koyuyor, ya allah yaldır yaldır geziyor. sanırsın team fortress.

aaa hakkaten team fortress'de iyiydi sanki soldierın attıkları. orda nasıldı ki acaba?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

"Tatar Ramazan" said:

işte rpg

abi o ses

ahahahahaha
Mesaj tarihi:
team fortress da yanlış hatırlamıyorsam 2-3 rpg yiyince ölüyordun. heavy isen 4-5 taneye falan dayanıyordun. tabi bfde 2-3 rpgde ölmezsen bu seferde insanlar nerde bu oyunun gerçekçiligi diye ağlar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...