Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Titan

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

RRa said:

Bu Titan projesinin dillenme zamanı, Path of Exile'ın para toplamaya başlaması, Lineage 3'ün neye benzediğinin aşağı yukarı anlaşılması, Diablo 3'ün çıkmaya hazırlandığı, Torchlight 2'nin rakip olacaz geliyoruz dediği bir döneme rastlıyor.

Tüm bunların ışığında diyorum ki... Bence titan projesi, Diablo gibi izometrik olacak. Diablo'nun Open World PvPli, Battlegroundlu, Raid Dungeonlu versiyonu olacakmış gibime geliyor. Aslında gönlümden de böyle birşey geçiyor.

Sanki hani sektörde biraz bu yana kayıyor gibime geliyor.
Ultima online'ı anlatıyorsunda sektörün bu yana kaydığı fln yok

99 dan 2004e kadar UO oynamış biri olarak, UO'yu anlatmadığımı kesin olarak söyleyebilirim. Raid dungeon diyorum, open world pvp diyorum ama full loot demiyorum. Battleground filan diyorum. UO ile pek alakası yok elbette.

Sektöre gelince, D3, Path of Exile, Van Helsing gibi bir dünya oyun var şuanda insanlar oynuyorlar. Lineage her oyun çıkarttığında, bu sektörde onun takipçisi 5 10 oyun oldu ve Lineage 3 izometrik open world olarak geliyor, kickstarter.com a bile girdiğinde izometrik MMOlar göreceksin.

Ha sen tüm bunların ışığında sektör bu yana kaymıyor, amuda kalkıyor da diyebilirsin, senin görüşüne birşey diyemem. Ben kendi bildiğimi doğru ifade ettiğime emin olayım yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

/analiz on

wow ve titan yıllarca beraber takılacak, wowun kapanması diye birşey olmaz çünkü getirdiği düzenli para var blizzard için, o para olmasa 10 yılda 1 oyun çıkaran o boyuta bir şirket ayakta kalamaz :p

bu getiriyi ve daha fazlasını titandan elde edene kadar wow yerinde kalır,küçük bir şirket olmadığı için 2 oyunuda rahatça götürebilirler.

benim tahminim titan çıkınca wowun oyuncu sayısı doğal olarak düşecek, titanınki de wowun 8 milyonu kadar olmayacak baya bir süre, ama 2'sinin toplamı 10 milyon üstü olacaktır her türlü, zaten hedefleride budur büyük ihtimal. wowun core kitlesininde çook uzun bir zaman daha 3-4 milyonun altına ineceğini sanmam ki çoğu diğer oyundan fazla bu.

/analiz off

tabi burda titanın başarılı olduğunu varsayıyoruz :)

şimdi nescafe yapim kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayda Titan yakında geliyor diye elimizi ayağımızı çektik wowdan olmadı bu şimdi :)

Kimler hangi projede çalışacak merak ediyorum. Tigole Titan'ın başında kalacaktır muhtemelen ki öyle olsun zaten GC wowun içine ettikten sonra gelse de bir faydası olmaz. 70 kişiyi gönderip 30 kişi ile devam etme kararı da biraz ilginç olmuş. Kadronun bu denli küçülmesi fikir ayrılıklarını mı işaret ediyor acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...