Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

Level 20 mage vardı sıkıldım yeni char açtım. Level 25 archerım şimdi.

Oyun çok güzel de main questi bitirmeye korkuyorum sıkılırım sonra boşboş dolaşmaktan diye ama hikayeyi de merak ediyorum throat of the worlde geldim.

Bir kere de conan stayla 2 handed öküz bir karakter açarım sonra da büyük ihtimalle biter oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle mod'a benzeyen birşey yaptım ben kendime, beğenen olursa kullanabilir, herhangi bir yere credit'e gerek olmadan ekleyebilir vs. vs.(nexus'e yüklemeye uğraşmadım):

Spectral Horse.esp

Spectral Horse #1

Spectral Horse #2

Şimdi normalde konsoldan komut girerek hali hazırda ulaşılabiliyor bu mount'a fakat indikten sonra at sizi beklemiyor. Bu plug-in'le beraber at sizi bekliyor ve orjinal hali gibi sınırsız stamina'ya sahip ya da ölümsüz değil. Bunu hile yapıyorum duygusundan kurtulmak için yaptım daha çok.

Normalde mod yapan biri olmadığım için bug olması sürpriz olmaz. Misal Chain Lightning ile cart diye daldıktan sonra bana saldırmaya başladı, hatta summon'ladığım atronach ile kavgaya tutuştular ama pek bir damage vermiyor, ayrıca tekrar bindiğinizde eski haline dönüyor. Companion varsa sarpa sarabilir bilemiyorum.

Kullanımı ise şöyle: öncelikle .esp dosyasını data klasörüne atıp splash screen'de data files'tan dosyayı seçip oyunu açıyorsunuz.(Buraya kadar herkes biliyordur zaten, olsun). Oyunda konsolu açıp:

said:
player.placeatme 00097c1e

yazıyorsunuz. At ölmesin hacı olmaz diyen varsa eğer, konsol açıkken Spectral Horse'u seçip:

said:
setessential 00097c1e 1

yazıyorsunuz ve ölümsüz oluyor.

Creation kit bugün yarın çıkacak, ondan sonra dragon bile yaparlar zaten. O zamana kadar idarelik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...