Wispy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Level 20 mage vardı sıkıldım yeni char açtım. Level 25 archerım şimdi. Oyun çok güzel de main questi bitirmeye korkuyorum sıkılırım sonra boşboş dolaşmaktan diye ama hikayeyi de merak ediyorum throat of the worlde geldim. Bir kere de conan stayla 2 handed öküz bir karakter açarım sonra da büyük ihtimalle biter oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ost ne zaman çıkacak bilen var mı ben bulamadım bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Oyundaki kitaplar: http://www.arcanaeum.com/ http://skyrimbooks.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yahu imperialım, imperial sevdalısıyım, üzerimde full imperial set var stormcloak askerleri gelmiş naber kanki diyor. Fail 4 tane bandit ağzımı burnumu kırıyor guardlar izliyor. Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Wispy said: Level 20 mage vardı sıkıldım yeni char açtım. Level 25 archerım şimdi. abi kaç saat oynuyonuz siz bu oyunu ya. lvl 9 da main quest bittiydi benim... o derece az zamanım var oynamaya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 valla az zamanı olan birisinin almaması lazım bu oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 nşa kimsenin almaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 steam'de tekrar birinci hem satış hem günlük played, kıskananlar çatlasın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Tatil gelince steamin saat rekorunu modlarla falan tek elimle kıracam, hiç endişeniz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Finaller bitsin kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ps3 te oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Sanmıyorum. axe, lütfen.. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ps3 te oynanabilite konusunda tereddütlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 laflara bak sonra fanboy diyince kızıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Redeagle said: Tatil gelince steamin saat rekorunu modlarla falan tek elimle kıracam, hiç endişeniz olmasın. Of Axedice ne furry modu indirecek belli değil. Ben bi Pony modu gömerim yalnız ha, iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bitti main quest güzelmiş bayağı. Özellikle son mekan tasarımları inanılmaz olmuş ya. Helal bethesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Şöyle mod'a benzeyen birşey yaptım ben kendime, beğenen olursa kullanabilir, herhangi bir yere credit'e gerek olmadan ekleyebilir vs. vs.(nexus'e yüklemeye uğraşmadım):Spectral Horse.esp Spectral Horse #1 Spectral Horse #2 Şimdi normalde konsoldan komut girerek hali hazırda ulaşılabiliyor bu mount'a fakat indikten sonra at sizi beklemiyor. Bu plug-in'le beraber at sizi bekliyor ve orjinal hali gibi sınırsız stamina'ya sahip ya da ölümsüz değil. Bunu hile yapıyorum duygusundan kurtulmak için yaptım daha çok. Normalde mod yapan biri olmadığım için bug olması sürpriz olmaz. Misal Chain Lightning ile cart diye daldıktan sonra bana saldırmaya başladı, hatta summon'ladığım atronach ile kavgaya tutuştular ama pek bir damage vermiyor, ayrıca tekrar bindiğinizde eski haline dönüyor. Companion varsa sarpa sarabilir bilemiyorum. Kullanımı ise şöyle: öncelikle .esp dosyasını data klasörüne atıp splash screen'de data files'tan dosyayı seçip oyunu açıyorsunuz.(Buraya kadar herkes biliyordur zaten, olsun). Oyunda konsolu açıp: said: player.placeatme 00097c1e yazıyorsunuz. At ölmesin hacı olmaz diyen varsa eğer, konsol açıkken Spectral Horse'u seçip: said: setessential 00097c1e 1 yazıyorsunuz ve ölümsüz oluyor. Creation kit bugün yarın çıkacak, ondan sonra dragon bile yaparlar zaten. O zamana kadar idarelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Koskoca whiterun , o kadar merkezi yerde adam gibi market yok. Nerede balmora nerede whiterun. Bari az Imperial City gibi olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 capital city olan solitude ama zaten, whiterun'da birşey yok ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 trade merkezi değil miydi whiterun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Blacksmith, hemen karşısında fletcher, bi tane trader ve Dragonsreach'te court wizard var. World trade center olmasa da gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 solitude da hepsi var.. enchanting içinde dağa taşa cıkmana gerek yok pazarda kenarda duruyo vendor/trainer sayısıda daha fazla sanırım. whiterundan companions ı cıkar falkreath mi ne o ücra kenar köşe yada winterholm kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bu oyun ps3 için ucuzlamıcağa benziyoryahala 120 lira fpff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Osie16 said: Bu oyun ps3 için ucuzlamıcağa benziyoryahala 120 lira fpff eğer morrowind veya oblivion fanatiği isen 120 TL ye değmez çünkü sürekli karşılaştırıyorsun ister istemez. Diğer türlü zamanın varsa taksitle al bir yerden gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bifmj1O3D24?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar