Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ... ama içinde romantizm ya da erotizm filan gibi şeyler olmasın. Sitcom tarzı olmasın. Parodi olmasın. Anime filan ya da mini dizi de olur İngilizce dublaj varsa, altyazı okumak istemiyorum hiç. Uzun dizi olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 GERGE said: ... ama içinde romantizm ya da erotizm filan gibi şeyler olmasın. dostum ne izlersen izle, onunla yaşadıklarınla bağdaştıracağın bişeyler mutlaka bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aç tekrardan arrested development izle seinfeld izle coupling uk izle ne bileyim. AD çok iyi geliyo bünyeye özellikle, en azından bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 due date düşseydi onu izle derdim aslında kendim izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 the other guys baya iyi diye duymuştum, ama kesin izle diyemiyorum ben de bu akşam izlicem çünkü. ama kesin izle baya iyi diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 İndiriyorum. Olmazsa Jaynestown atarım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 modern family izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 içinde sex olmayan film mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tum komedi faktorleri olmasin diyorsun yani sdf son zamanlarda en cok begendigim get him to the greek vardi. seyretmediysen seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hacı sex olmasın diyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hababam sınıfı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 istemediği hiçbişey yok modern familyde. bi tek hatun var güzel bi tane. komik baya hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yeni diziye başlayacak vaktim pek yok ya. Pilot'u indiriyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Outsourced film olarak da izlememe hatası yaptıysan the boat that rocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 film izlemediysen, dogma, dr. strangelove, monty python and the holy grail, jay and silent bob strike back, eurotrip (herkes road trip diyor ama sevmedim onu), american pie: american wedding (serinin en az "seks" geçen kısmı olduğu için daha çok seviyorum), wall-e, pink panther, airplane!, hot shots!, robin hood: men in tights, naked gun!, izlediğim en iyi filmler arasında. izlediysen tekrar izle. dizi olarak ncis, psych, monk, malcolm in the middle, frasier komik ve eğlenceli bulduğum dizilerden. çizgi film olarak ise the venture bros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 500 days of summer komedi diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 shaun of the dead izleyebilrisin zombili komedi. en iyisi hatta o tarzın. zombiland diye gelmeyin hemen. bu daha iyi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aa dur tabii shaun of the dead de var. nasıl unuturum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 500 days of summer komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hababam sinifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dirty rotten scoundrels.Artık şu filme hakettiği ilgiyi gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bone said: american pie: american wedding (serinin en az "seks" geçen kısmı olduğu için daha çok seviyorum) Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sekse karsi tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar