scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Sparkcaster said: brutal değil addlerle ilgilenen dk yeto olduğu için çok kastırdı, bide adam lolol easy demiş 2 tane magele girip lol YETO SENSIN! ÇIKIŞTA GÖRÜŞELİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 samaella said: moroes kimdi yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Tartışmasız karazhanın en zevkli bossu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 wow classic: cc olmadan adım atamazdık, BRD, baron vs alayı cc idi. (ör: 4,5 saat emperor run) tbc: shatter halls cc siz git de sevgili ebenle tanış :) diğerleri de keza (1,5 - 2 saat shatter halls run wotlk: çok sonalrında başladım ve cc lazım değilmi diye sorduum da whats that? şeklinde cevaplar aldım şaştım (15dk bütün zindanlar) cata: bi zahmet eski sistem gelsin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bi ara roguelar sap yapardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya eskiden herkes her büyüsünü/özelliği kullanırdı. böle heal var health fazla fazla var tank da iyi dalın ulan diye girmezdi kimse. rogueların bi özelliği var, mobların yakınına atınca dönüp oraya bakıolar. hatırlıyorum, shatterhalls heroicde, 2 grup gladyatör çekmişiz yanlışlıkla. sap, stun, sheep, frostnova, allah ne cc verdiyse alayına kullanıyoz. bi gladyatör koptu healera gidiyo. frostnovam cooldownda tutamadım ben, rogue (helal olsun elemana) döndü o şeyden attı, mal mob bi döndü arkasına baktı 2 sn sonra gene döndü healara ama tabi yemezzler bu sefer novayı verdim azına, tank da gidip nereye gidiyon lan diye vurdu kafasına. rogue o hareketi yapmasa healerı kaybetmiştik, dolayısıyla da wipe yemiştik. kaçarı yok. okadar ince hesaplarla oynardık zevkin doruklarına zindan temizlerdik ah be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 iyi güzel de , bu dedikleriniz için 5 kişinin de iyi eleman olması lazım. anca iyi guild ilerleyebilir. herkes de guild sahibi değil. 3 kişi zevk alıcak diye 15 kişinin zevki gitmez. wotlkde alıştırmsalardı neyse de , çok uzun sürmez tahminim bu şekilde zorluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Distract combatda kullanılıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Vanish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mob combattaysa distract işe yaramaz. belki eskiden yarıyodur, bilemiyorum. ama şu anki mekaniklerde yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 rog saplardı mage gidip saplı mobu sheeplerdi :D moroesi hatıralarımdan silmişim yani o derece bu arada. Ah ah old hillsbrad ve dark portal HC ayrıca key questleri de vardı. Ama lvl kasmak çok bayık geldi busefer nedense ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 stimpak said: mob combattaysa distract işe yaramaz. belki eskiden yarıyodur, bilemiyorum. ama şu anki mekaniklerde yemiyor. şuanki durumu pek bilmiyorum gene epeydir oynamıyorum, ama eskiden kesinlikle kullanıldıına eminim. o hareketi unutmam. zaten eleman da bizim guildin pro roguelarından biriydi. o zamanlar elimize ne geçerse cc de kullanıyoduk asd. dragons breath bile 2 sn lik müthiş bi cc :D TK da sheepten çıkan firebombermı ney, üstüme saldırdıında, soğukkanlılıkla bekleyip dibime gelince DB > blink basıp tanka sarılıyodum asd. sağlam hareketlerden biri de healer palanın cc den çıkan moba stun atıp heallamaya devam etmesidir mesela, 9/10 veririm o harekete ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Moroes da arkayı sağlama almak için duvara falan yaslanmıyomuyduk ya. Yanında addleri falan vardı. Yok healer yok bilmemne addi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi pve de cc falan istiyosanız gidin arena oynayın. bence arcade tarzı sonuca ulaşılması garanti pve anlayışı olmalı ki öyle olacaktır da. blizz en çok parayı casuallardan kazanıyo asla yapmaz böyle bi hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hatırlarım da BC zamanı heroic 5 men thrash de tanklar ölebiliyordu , o zaman biz de arkadaşla girmişsek "o mage ben rogue" fantezi yapardık slow yapilabilen thrashlerde. Ben aggro almıcak şekilde kaç mob varsa hepsine shiv ile cripling sürerdim ve dps yapardım mage arkadaşda allah ne verdiyse dalip aggroyu kendisinden tutardı kitelaya kitelaya keserdik 3-4 mobu. Bazen heyecandan nova atip ölmeme sebep olurdu çok küfür yerdi benden :D. İşte bu tarz zevk alinabilecek şeylere rastlamak mümkün deildi wotlk 5 men hc lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dragonmax said: ya eskiden herkes her büyüsünü/özelliği kullanırdı. böle heal var health fazla fazla var tank da iyi dalın ulan diye girmezdi kimse. rogueların bi özelliği var, mobların yakınına atınca dönüp oraya bakıolar. hatırlıyorum, shatterhalls heroicde, 2 grup gladyatör çekmişiz yanlışlıkla. sap, stun, sheep, frostnova, allah ne cc verdiyse alayına kullanıyoz. bi gladyatör koptu healera gidiyo. frostnovam cooldownda tutamadım ben, rogue (helal olsun elemana) döndü o şeyden attı, mal mob bi döndü arkasına baktı 2 sn sonra gene döndü healara ama tabi yemezzler bu sefer novayı verdim azına, tank da gidip nereye gidiyon lan diye vurdu kafasına. rogue o hareketi yapmasa healerı kaybetmiştik, dolayısıyla da wipe yemiştik. kaçarı yok. okadar ince hesaplarla oynardık zevkin doruklarına zindan temizlerdik ah be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 topicin gidisat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bizim dedelerimiz de bir sakızı 1 sene kullanırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Topicin gidişat ... [img]http://www.yiyelim.com/img/lrg/135029.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ha ha ha ilahi çocuklar ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 topicin gidişatını bilmiyorum ama şu an topik istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dragonmax said: tbc: shatter halls cc siz git de sevgili ebenle tanış :) diğerleri de keza (1,5 - 2 saat shatter halls run nerflenmemiş halinde pre quest için 2 tank 1 healer 2 dps sıfır cc ile yapmıştım 2 kere bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sırf nuke gitmişiniz -.- o saylanmaz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Gangren said: Dragonmax said: ya eskiden herkes her büyüsünü/özelliği kullanırdı. böle heal var health fazla fazla var tank da iyi dalın ulan diye girmezdi kimse. rogueların bi özelliği var, mobların yakınına atınca dönüp oraya bakıolar. hatırlıyorum, shatterhalls heroicde, 2 grup gladyatör çekmişiz yanlışlıkla. sap, stun, sheep, frostnova, allah ne cc verdiyse alayına kullanıyoz. bi gladyatör koptu healera gidiyo. frostnovam cooldownda tutamadım ben, rogue (helal olsun elemana) döndü o şeyden attı, mal mob bi döndü arkasına baktı 2 sn sonra gene döndü healara ama tabi yemezzler bu sefer novayı verdim azına, tank da gidip nereye gidiyon lan diye vurdu kafasına. rogue o hareketi yapmasa healerı kaybetmiştik, dolayısıyla da wipe yemiştik. kaçarı yok. okadar ince hesaplarla oynardık zevkin doruklarına zindan temizlerdik ah be :) oha kalbim kırıldı lan :( benle bi daa konuşma gangren >.> *küs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Distract hiç bir zaman combata girmiş mob/player da işe yaramıyordu adam hurra aggro almış yere taş atıon 5-10 sn ona bakıyor ne oldu lan orda aceba diye adasdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar