Reksa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 mokoko said: tello 2 tane atar. oynuo muydu tello lan eskişehirde? 2 golu bildimde atanları bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 mesela gutinin yapmış oldugu kart hareketi hakemşn suratına suratınaydı yanılmıosam guti bikaç maç önce anlık bi kart istemişti ama kart görmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 helal eskisehir gecen senenin acisini aldi! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zaa demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Rewendor said: Pryda said: abi eskisehir beşiktaşa nası rakip görür ya.. şunlara bak... koskoca beşiktşa karşı olucak iş değil... e normaldir, rıza çalımbay gitti, "balım ayları" geçti, şimdi beşiktaşa karşı da herkese oynadıkları gibi oynuyorlar :) Bunu da bi gs liden duymak paha biçilemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tello 2 asist yapmış lan. zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tello şu an beşiktaşta oynasan her maç 2 asist yapar. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 reyou said: helal eskisehir gecen senenin acisini aldi! :D rızanın acısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 mokoko said: tello 2 asist yapmış lan. zaaaaaa haklısın vallahi tabata'yı tutup tello'yu yollarsan zaa'lanırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Banlayın abi bu adamı Tenekeadam said: eskişehire puan verirsek pzero tatile yollansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 PZero said: ben fark bekliyorum 4 + gol atabiliriz Konuyu o açtımı üstüne birde bu tarz mesaj yazdımı,kesin ters birşeyler oluyor hahahaha nasıl bir aurası varsa artık bedevi ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Şampiyonluk yarışı diye geldim, oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Sol kanat oyuncusu arayacağına Tello'yu geri alsın Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 guti önce direk kırmızıyla tatile gitmeyi denedi, çift sarıdan gitti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bariz noel tatili istemiş adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 noel tatili olmaz yaw, uefa macı falan var. türkiye kupası macı da oluyo genelde 25 aralıkta falan lig bittikten sonra. sanmıyorum noel tatilini. ben sadece taitl diyorum haftaya 3 günlük kacamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gruplar bitmedi mi uefada bitti gibi aklımda kalmış ama emin olamadım. tk'da oynamaz zaten aslar. guti şu ana kadar takımda maç atlamadan oynayan tek adam, tk da dinlendirirler heralde. hatta yeter lan ben de dinlencem artık diye isyan etmiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 senko said: "Tatar Ramazan" said: Eskişehirim yargılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fizban said: noel tatili olmaz yaw, uefa macı falan var. türkiye kupası macı da oluyo genelde 25 aralıkta falan lig bittikten sonra. sanmıyorum noel tatilini. ben sadece taitl diyorum haftaya 3 günlük kacamak. benim bildiğim maç önümüzdeki çarşamba 15inde. sonra kaçacak işte son lig maçına kalmicak :) Gutiyi alan kırmızısına katlanır, q7 yok bobo yok, guti de çıkınca eski bjk oluoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 DoubleW said: Rewendor said: Pryda said: abi eskisehir beşiktaşa nası rakip görür ya.. şunlara bak... koskoca beşiktşa karşı olucak iş değil... e normaldir, rıza çalımbay gitti, "balım ayları" geçti, şimdi beşiktaşa karşı da herkese oynadıkları gibi oynuyorlar :) Bunu da bi gs liden duymak paha biçilemez :) nedenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Darksun said: hehe ayvayı yedik, delgadonun pozisyonuna benzettim ben, hem dirsek yedim hem sarı aldım demin derken 2. sarıdan atıldı :)Bunu yabancı futbolculara çok yapıyorlar. Lugano da bu yüzden bir kere görmüştü. "Biraz önce Emre'ye kart çıkarttın buna çıkartmıyosun" tarzı bir şeyler anlatmaya çalışmıştı ve kartı yemişti :) tabi izlememiştim henüz bunu yazarken, izleyince farkettim ki Guti direk kart istemiş hakemden açık ve net. Delgado'nun pozisyon öyleydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar