Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L Eskişehirspor - Beşiktaş J.K -10 Aralık-20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela gutinin yapmış oldugu kart hareketi hakemşn suratına suratınaydı

yanılmıosam guti bikaç maç önce anlık bi kart istemişti ama kart görmemişti
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Pryda said:

abi eskisehir beşiktaşa nası rakip görür ya.. şunlara bak...
koskoca beşiktşa karşı olucak iş değil...

e normaldir, rıza çalımbay gitti, "balım ayları" geçti, şimdi beşiktaşa karşı da herkese oynadıkları gibi oynuyorlar :)

Bunu da bi gs liden duymak paha biçilemez :)
Mesaj tarihi:
PZero said:

ben fark bekliyorum 4 + gol atabiliriz

Konuyu o açtımı üstüne birde bu tarz mesaj yazdımı,kesin ters birşeyler oluyor hahahaha nasıl bir aurası varsa artık bedevi ahahaa
Mesaj tarihi:
noel tatili olmaz yaw, uefa macı falan var. türkiye kupası macı da oluyo genelde 25 aralıkta falan lig bittikten sonra. sanmıyorum noel tatilini. ben sadece taitl diyorum haftaya 3 günlük kacamak.
Mesaj tarihi:
gruplar bitmedi mi uefada bitti gibi aklımda kalmış ama emin olamadım.

tk'da oynamaz zaten aslar. guti şu ana kadar takımda maç atlamadan oynayan tek adam, tk da dinlendirirler heralde. hatta yeter lan ben de dinlencem artık diye isyan etmiş de olabilir.
Mesaj tarihi:
fizban said:

noel tatili olmaz yaw, uefa macı falan var. türkiye kupası macı da oluyo genelde 25 aralıkta falan lig bittikten sonra. sanmıyorum noel tatilini. ben sadece taitl diyorum haftaya 3 günlük kacamak.

benim bildiğim maç önümüzdeki çarşamba 15inde.
sonra kaçacak işte son lig maçına kalmicak :)

Gutiyi alan kırmızısına katlanır, q7 yok bobo yok, guti de çıkınca eski bjk oluoz.
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

Rewendor said:

Pryda said:

abi eskisehir beşiktaşa nası rakip görür ya.. şunlara bak...
koskoca beşiktşa karşı olucak iş değil...

e normaldir, rıza çalımbay gitti, "balım ayları" geçti, şimdi beşiktaşa karşı da herkese oynadıkları gibi oynuyorlar :)

Bunu da bi gs liden duymak paha biçilemez :)

nedenmiş?
Mesaj tarihi:
Darksun said:

hehe ayvayı yedik, delgadonun pozisyonuna benzettim ben, hem dirsek yedim hem sarı aldım demin derken 2. sarıdan atıldı :)
Bunu yabancı futbolculara çok yapıyorlar. Lugano da bu yüzden bir kere görmüştü. "Biraz önce Emre'ye kart çıkarttın buna çıkartmıyosun" tarzı bir şeyler anlatmaya çalışmıştı ve kartı yemişti :)

tabi izlememiştim henüz bunu yazarken, izleyince farkettim ki Guti direk kart istemiş hakemden açık ve net. Delgado'nun pozisyon öyleydi ama.
  • Yeni Oluştur...