gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Masquerade said: aynen abi niye bu kadar içerlendiki hemen olaya akıyoruz ferrarilerle falan diye? oyunun vaat ettiği bu zaten, o yüzden de ismi hot pursuit. rayban gözlüklü polis amca cama yapışıp cezayı keserdi yakaladığı anda ilk oyunda teytey. nfs 1 hariç tüm nfsleri oynamışımdır, nfs 4 teki gizli aracın korna sesi hala aklımda sdf bu underground olayı arabadaki el freni opsiyonu gibi olmuştu artık, dikkat ederseniz eski serilerin aracı hiç yoktu underground 1 ve 2 de, gittikçe modifye olayını kıstılar öyle bazı arabalar eklendi. şimdi tüm modifye olayını kaldırdılar ama bütün araçlar var. ne anladım ki ben bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Çok eskiden bir NFS 3 vardı aynı temalı, onu deli oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 çok beğendim nedense. sürüş dinamiği/zorluk seviyesi çok güzel olmuş. yine kazanıyorum her yarışı gerçi ama zorluyor en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Evet bu kez zorluyorlar öyle ilk yarıştan bi ton fark atamıyorsun. Birde kamera açıları gitgide daralıyor NFS3 te hep en uzak kameradan oynardım yolu her açıdan görmek için ama bunda kısayolları minimapte görsen bile bazen farkedemiyorsun, fark edince de geç kalmış oluyorsun adamlar basıp gidiyor :) Underground gibi sadece polis olduğumuz ve şehirde serbest dolaşıp yolda karşılaştıklarımıza/gelen çağrılara gittiğimiz bir oyun olsa nasıl olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Son 2-3 oyunu adam akıllı oynadığımı söyleyemem. Onların dışında, ilk Hot Pursuit'den bu yana seride yapılan yenilikler: - Yıldız geçidi soundtrack - Araba modifikasyonu - Takım arkadaşı - Anahtarına yarış - Cutsceneler, karakterler, ana konu - Şehir - Kendine has atmosfer - Yarış türleri Bunların hiçbiri bu oyunda yok. Yollar copy/paste tekniğiyle yapılmış. Yani adamlar bu sefer cüzdana çok bariz göz koymuşlar. Yine de hayvan gibi oynanır. Yukarıda denmiş, sürüş, zorluk gibi şeyler tam kıvamında. Arabalar gıcır. Altına 300+ basabilen bir araç verdi mi hız olayını gayet de güzel hissettiriyor, virajda elini gazdan çekmemenin cezasını da çekiyorsun. Arcade mi? Hayvan gibi, misal damage vıızzz ama zaten güzelliği de o fantastiklik çünkü polis kovalamacasının zevki hiçbirşeyde yok. Spike trap, emp, road block, bunların oynanışa kattığı tat bir başka. Shift muhtemelen daha fazla emek verilmiş, daha başarılı bir oyun olacaktır ama prosu da streeti de sizin olsun, ben Most Wanted'ı ve çıtırlarını özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 harbi bu sefer olmuş. uzun zamandır adam gibi bi nfs oyunu çıkar diyoduk ve çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Valla ben sildim ve Most Wanted yükledim, ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Neden bu konu yeterince rating almıyor anlamadım. Son mesaj 30 Kasım'da yazılmış.. Şimdi Bu oyun nfs hot pursuit 2 mi, 2010 mu yoksa 3 mü? Her yerde başka bişey yazıyor kafam karıştı. Sanıyorum bu oyunu sadece hot pursuit diye aynı isimle çıkarmışlar. Yanılıyor muyum? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hot pursuit 2 zaten çıktıydı. aynı isimle çıkarmışlar işte bu kadar neyi aydınlatıcaz dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ve oyun kötü neyini konuşcaz daha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 selam gençlik. az önce aldım oyunu cansıkıntısından. kurdum oynuyorum. yannız bi sorunum var. malum oyun rusça olduu için ve ben de henüz herşeyi çok iyi anlayamadıım için, bazı kontrollerin nasıl olduunu bilmiyorum. mesela poliskene bi yarışa giriyorum, sol at köşede ufak bi dikdörtgen ekran çıkıo. rakamlar vs de var. sanıtım onunla barikat kurdurucam ama tuşun hagisi olduunu ve hangi durumda yapmam gerektiini bilmiyorum. ayrıca klavye tuşlarının nasıl değiştirileceğini de bulamadım. mesela nos u sol alt tuşuna atamak istiyorum fşn. neyse bilen biri bana bu özel fonksiyonların nasıl kullanılacağını söleyebilitmi. oyun açık duruyo öle ayar oldum. hangi tuşlarla hangi özel mevzuları yapıyoruz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu ne oluum. çok zor lan bu oyun :S lightining reflex diye bi bölümde kaldım 3 saattir geçemiom her arabayla denedim. miğdem yanmaya başladı sinirden. başlarım yapcakları oyuna. gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Oyunun zorluğu güzelde ben sürüş dinamiklerine takıldım fena. 250 ile viraja girip arabanın virajı alamayacağını düşünüp 1 kere el freni toplamassa 1 kere daha el frenine basıp hiç bişi olmamış gibi yoluna devam etmek. Yahu ilk NFS de bile böyle kötü değildi. Tamam ESP koymuş olabilirlerde, nasıl bi ESPdir bu, hiç kasmayak, sadece gaza bassak yeter. Bir de tepkiler gereksiz ağır olmuş. GT5 çıkmışken gerçi hiç bir sürüş dinamiğini beğenmek mümkün değil ya o da ayrı bişi tabi. Polis olayı hoşuma gitti ama. Açıyorum sirenleri ışıkları didü didü gırrrrrrr, güzelim Porscheyle tam gaz adama giriyorum, içimin yağları eriyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Hot Pursuit (Criterion) -> Arcade Shift (ve Shift 2 Unleashed)-> Sim Bu şekilde ayrıldı zaten seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Dragonmax said: bu ne oluum. çok zor lan bu oyun :S lightining reflex diye bi bölümde kaldım 3 saattir geçemiom her arabayla denedim. miğdem yanmaya başladı sinirden. başlarım yapcakları oyuna. gerizekalılar. benimde sorunum bu. naparsam yapayim bazi yarislari kesinlikle 1.lik ile kazanamiyorum. drift ile dondum, fren ile dondum el freni ile dondum yok 1. olan aliyor basini gidiyor hadi araba yarislarini kotu oynasam neyse de sapik gibi simbin gecmisim var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Dragonmax said: mesela poliskene bi yarışa giriyorum, sol at köşede ufak bi dikdörtgen ekran çıkıo. rakamlar vs de var. sanıtım onunla barikat kurdurucam ama tuşun hagisi olduunu ve hangi durumda yapmam gerektiini bilmiyorum. numpadle yapıyosun onları deneyerek anlarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gülme be :p adsa oyun rusça ben napim, menüde bile zar zor geziniom. elde sözlük asdsd. neyse iyi kelime öğrendim bundan da ama. gaz fren far siren vs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Dragonmax said: gülme be :p adsa oyun rusça ben napim, menüde bile zar zor geziniom. elde sözlük asdsd. neyse iyi kelime öğrendim bundan da ama. gaz fren far siren vs :p rusça ne ya adkpgnfsdkgn oyun güzel dile gerek yok bas öyle işte 4 e 2 ye falan ne çıkarsa bahtına : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 git türkçesini edin yahu rusça ne? ayrıca, oyun eğlenceli ama dandik. ama en kıl olduğum kısmı direksiyonun most wanteddaki kadar hızlı tepki vermemesi. basıyorsun yavaş yavaş dönüyor. bir de abi OYUNDA MANUEL VİTES YOK. kusura bakmasınlar da mafia da falan bile vitesli araba varken burda olmaması olmamış. MW çok daha iyi. indirilip kurcalanıcak bir oyun, ama satın almaya değmez. ben polis olarak kariyeri bitirdim, MW olarak kaçmaya devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hot pursuitçilere gelsin bu video: http://www.gametrailers.com/video/video-game-screwattack/713094 biskuit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Dün aldım 2 gündür durmadan online oynuyorum ps3'de. Orada konu yok, açmayayım dedim. ABİ ÇOK İYİ. Single biraz tekdüze ama multide bayağı keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 4v4'lerde takima noob gelince cok tatsiz oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 NFS Hot pursuit 4.99 Steamde. Alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Xaenin said: Dün aldım 2 gündür durmadan online oynuyorum ps3'de. Orada konu yok, açmayayım dedim. ABİ ÇOK İYİ. Single biraz tekdüze ama multide bayağı keyif alıyorum. Sunu soyleyip 3. Gun oyunu birakmadiysa ne olayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar