Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 elesso said: 2-3 sezonluk malzeme potansiyeli çıktı be vay anası Adam hepi topu 2-3 senede bir 3 bölüm çektiği dizi için "kızımla daha çok vakit geçirmek için bırakabilirim, bu son sezon olabilir" demiş. http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12/31/cumberbatch-could-last-time-play-sherlock-holmes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Bir yandan da tonla film çekiyor olm adam, film daha fazla kazandırırken diziyi niye çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 4 2 nin etkisini arttırmak için 4 1 i boktan yapıp beklenti düşürdüler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 2. bölüm tam bir sherlock bölümüydü güzeldi. 3. bölümde final yapıp tamamen bitirseler de olur açıkcası. zaten çok uzun aralar veriyorlar. tadında bırakıp bitirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Zaten dizinin verdiği ara günümüz ortalama remake süresi olduğu için ben hep bitiyo diye düşünüyorum. sonra remake ini izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 çok iyiydi be 4-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 4-2 çok iyiydi iyi olmasına da bi çok büyük senaryo hatası vardı, burada da biraz konuşulmuş. Koskoca Sherlock'un adamın kızının taklit olduğunu bilmemesine imkan yok. Evet daha önce tanışmadılar tamam da, adam saplantı halinde herifi araştırmış, binlerce fotoğrafını haberini duvarlara işlemiş. Herif de medyada gayet yer alan popüler adam. Bu kadar saplantı halinde illa ki kızının birkaç fotoğrafına denk gelmiştir Sherlock. O fotoğrafla karşısındaki kadının bir olmadığını anlamamasına imkan yok. Daha doğrusu çizilen Sherlock profiliyle imkan olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Red said: 2. bölüm tam bir sherlock bölümüydü güzeldi. 3. bölümde final yapıp tamamen bitirseler de olur açıkcası. zaten çok uzun aralar veriyorlar. tadında bırakıp bitirsinler. 3. Bölüm büyük ihtimalle dizinin son bölümü Benedict aileme daha çok vakit ayırmak istiyorum gibi birşeyler söylemiş. Ama 2. Bölümde üç rakamında birşeyler var insanlar çabuk inanıyor tarzı bir söz geçiyordu. Sürpriz bir 4. Bölüm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ben diziyi unutmuşum noluyodu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 yine kötü bi bölüm diye izliyordum kiii hassireleeye döndü bi yerden sonra sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Rewendor said: 4-2 çok iyiydi iyi olmasına da bi çok büyük senaryo hatası vardı, burada da biraz konuşulmuş. Koskoca Sherlock'un adamın kızının taklit olduğunu bilmemesine imkan yok. Evet daha önce tanışmadılar tamam da, adam saplantı halinde herifi araştırmış, binlerce fotoğrafını haberini duvarlara işlemiş. Herif de medyada gayet yer alan popüler adam. Bu kadar saplantı halinde illa ki kızının birkaç fotoğrafına denk gelmiştir Sherlock. O fotoğrafla karşısındaki kadının bir olmadığını anlamamasına imkan yok. Daha doğrusu çizilen Sherlock profiliyle imkan olmamalı. Iste bizim gibi soran olursa "kafasi cok guzeldi" diyor heralde senaristler, baska savunmasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 4-1 seyrettim şimdi. 3 senede bir çıkan diziye filler bölüm yapmışlar resmen ya. Çök kötüydü. s4ep01 Mary ölü kalsın pls. Kadında zaten hiç öyle assassin tipi yok. Boktan hikayesi sarmadı. John'un aldatma muhabbeti çok gereksiz ve kötüydü ya. John'u da Mary'nin seviyesine çekmeye çalışmışlar gereksizce. Yada o kadın da Moriarty'nin planı çıkar şimdi ep 3 te asdf Mary vurulunca Watson'un walrus gibi böğürmesine de çok güldüm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 progamer said: s4ep01 Mary vurulunca Watson'un walrus gibi böğürmesine de çok güldüm asdf Ahahahahahahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 4-2 iyiydi. http://www.youtube.com/watch?v=bfFgnJoLiQE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 faith'i ıstırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 sherlock 4-3 malum sitede(mag) var, nasıl oldu anlamadım daha yayınlanmadı ingilterede sanırım ama? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Facebook sayfalarından açıkladılar 3üncü bölümü illegal olarak yayınladı bazıları diyerek, ruslar çökmüş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 fena değildi ama çok yakışmadı bence, sezon finali değildir umarım diyeceğim ama it's always the 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Sezon değil direkt dizi finali sanırım bu ve ayrıca Number of the Beast :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 yayın hakları TLC'de diye mi Netflix vermiyor bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 bende 3 sezon var netflix'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 4. sezon geldi vermiyorlar, onu diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Sezonlar bitecek, Bluray'lar cikacak, Netflix o zaman verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Bekleyeyim o zaman, acelem yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Self-indulgence diyoruz buna, Turkce'sini getiremedim aklima. Bitsin burada boyle gidecekse. Begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar