Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Offf kotuydu benim adima iki sene bekledik ama ilk iki bolum i-ih.. Bu iki yilda yonetmen senarist vs mi degisti.. Neyse artik deli gibi beklemem seneye cikana kadar.. Ha tabii ucuncu bolume bakalim once:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İkinci bölüm iyiydi ya bence. Neseliydi. Ama yılda 3 bölüm çekilen bir dizinin degil 25 30 bölümluk bir dizinin bölümü gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bu sezon bölümler kötü değilde, geçen sezonlara göre komediye çok daha fazla zaman ayırmışlar hep gibi. http://i.imgur.com/TwTt6d5.gif edit: birde ep 3 ile ilgili teoriler The note said - "Oodles of love and heaps of good wishes, I wish your family could've seen this. From Cam." Mary looks around disturbed and John grabs her hand saying, "You alright?" to which she says, "mhm" but looks perturbed. Cam, does that mean Charles Augustus Magnussen http://i.imgur.com/vogPtbG.png Mary'de bi sıkıntı çıkacak kesin. Hamile değilde Sherlock'u kandırmıştır belki. Moffat ile Gatiss, orjinal hikayalerde olmayan karakter eklemeyecez(Molly hariç) demişler. Watson'ın da çocuğu yoktu hikayelerde. Mary'nin Magnusennle bir bağlantısı çıkar herhal. http://www.youtube.com/watch?v=xhjIsu7n6bI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sheldon cooper yapmışlar adamı iyice ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 j_bLiND said: bence üçüncü sezon ahım şahım bi şey olmayacak. üç sezon içinde en vasatı bu sezon olacak. 4 ağustos'ta demişim. şu alıntıyı yapmak için bir hafta daha beklemem gerekebilirdi ama yok. yine de üç sezon içinde en vasatı bu. bi kere şerlok gerçek olamayacak kadar süper bi karakter işte. daha ne aptallaştırıyosun ki. beğenmedim bu bölümü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şahsen 2 ciddi sezonunu izlediğim bir dizinin, 3. sezonunun böyle olması beni mutlu ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet ben de çok sevdim bu bölümü, sherlock un neşeli hallerini görebilmek daha insan hissettirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Güzeldi cidden. Özellikle sarhoş halleri harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kahkaha attim kustum sherlock watsondan yardim isteyince watsonun surati ve yardimmi demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 En iyi bolumlerden biriydi bence, otekilere gore daha sakin ve olaysiz gibirdi ama 7-8 yil sonra Sherlock bolumu actigimda bu ilk actiklarimdan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 iğrenç bir bölümdü. 10 üzerinden 1 bana bir sherlock bölümünü yer yer forwardlattıkları için onlar adına utanıyorum sdfs fringe rüya bölümü kadar kötüydü. sonuçta 3 bölümlük bir dizi. senin böyle bi bölüm yapmaya hakkın yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 3.2 > 3.1 2.1 > 3.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Red said: iğrenç bir bölümdü. 10 üzerinden 1 bana bir sherlock bölümünü yer yer forwardlattıkları için onlar adına utanıyorum sdfs fringe rüya bölümü kadar kötüydü. sonuçta 3 bölümlük bir dizi. senin böyle bi bölüm yapmaya hakkın yok amk Dear God, what is it like in your funny little brains? It must be so boring! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 fenris said: sheldon cooper yapmışlar adamı iyice ya... Ne yazık ki şu çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aslında dikkat ederseniz ilk 2 bölümde 5-6 gariplik gördüm ben mesela, bunları toplayıp bir kurgu yapacaklar yüksek ihtimalle. ki direk 3. bölümde bitecek bir olay değil, 3 bölüm olacağı açıklanmasaydı keşke. yine seneye kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 seneye? çok iyimsersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 jaffa said: kız kamyonu çekti aşağıya süngeri serdi yere. kan falan ayarlanır zaten nabızı yavaşlatan bir ilaç. temiz. moriarty de ölmedi bence klon falandır en kötü sdf Ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Red said: iğrenç bir bölümdü. 10 üzerinden 1 bana bir sherlock bölümünü yer yer forwardlattıkları için onlar adına utanıyorum sdfs fringe rüya bölümü kadar kötüydü. sonuçta 3 bölümlük bir dizi. senin böyle bi bölüm yapmaya hakkın yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sahsen ben acayip begendim son bolumu. Hele adler'in geldigi sahne feci iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ben neden izlemeden mal gibi spolari okuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 3. sezonda çok bişey kaybetmedin üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 SenariouS said: sahsen ben acayip begendim son bolumu. Hele adler'in geldigi sahne feci iyiydi. Troll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bolumu izlemedin mi ? Ona gore bak alttakine izlediysen bak Bi gozuktugu sahnede diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Lel kaçırmışım o zaman ben orayı, bazı yerleri FF yaptım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 allam yea düşmedi mi daha bu? canlı yayını kaçırdım şimdi açtım izleyeyim diye :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar