Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bir avatar state göremedik yine. Korra ilk Avatar'dan daha iyi bence, öykü daha iyi bir kurgulanmış, daha bir olgun. Tabii sonunda starwars çekerlerse bu dediklerimin hepsini geri alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 allah belasını versin o spoilerın, her bölüm aklma gelyo bütün olayları ona yoruyorum sürekli de mantıklı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 oha çok gerilerek izledim lan çok iidi abi Tenzin çok güçsüz bi karakter bi ona uyuz oluorum, çok pasif, şöle yeri gelsin o da bi dağıtsın bişeyler yapsın, göz göre göre memleket gidio hiçbişey yapmio konseyde oylama oluo 3 ü ok dio , bu uf puf edip evine dönüp uyuyo, politika kısmı çok salak gidiyor işin. O yuzden sinir oldum tenzin'e bi de 2. kez arabaya bindiklerinde korra ile çocuk yanyana oturunca, kız dikiz aynasından baktı ya bunlara suratı hafif ekşidi, allahtan oraya bağlamadılar, dedim şu muhabbet arasında bi de aşk şeyi çıkmasın. meelo iidi, yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 tarlok amon değil tam tersine bender milliyetçisi adam. amon eşitlik istiyor bu da bender olmayanlara lesser muamelesi yapıyor. amon gibisin dendiğinde ondan dellendi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Amon un gerçekten eşitlikten yana olması gibi bi zorunluluk yok zaten, sırf organize güç elde etmek için çıkardığı bir şey olması da söz konusu. Tarlok ta Bone un koyduğu alıntıdaki gibi ortak bir düşman çevresinde kendi politik gücünü arttırıyor. İşte konseydeki tıfılları avucunun içinde oynatıyor, polis teşkilatını ele geçiriyor, kendi teşkilatını daha ön plana çıkarıyor filan. Bunların hepsini de Amon un varlığı sayesinde yapıyor. Yani Tarlok Amon olmasa bile ortak çalışıyor olma ihtimalleri çok yüksek. Bir noktada artık rüzgar ne taraftan eserse, ya Tarlok bütün dizginleri ele alıp Amon u sahneden çekicek, ya da tam tersi Amon yönetime geçecek Tarlok sahneden çekilecek, tam danışıklı dövüş senaryosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 veya fırsattan istifade ediyordur. amon allahına kadar chi bloklasın, bloodbend yapabildiği sürece amon ve kankalarını yenebilir tarlok. hele ki kendisi gibi etrafında yancılar varsa, amon isyanını kendi iktidarını sağlamak için fırsat olarak kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Altyazı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 İlerki bölümler hakkında internette 2 foto buldum. Fake olduğu apaçık belli ama genede spoiler içine atayım. Burdada Amon hava bükerek kendine kalkan gibi birşey yapıyor(Anladınız siz onu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 kesin fake üsttekiler ahah. son bölüm nefisti, çok beğendim. tarrlok'un amon'la ilişkisi olduğundan şüpheliyim, fakat sondaki flashback'ten aang ve diğerleri ile yakından ilişki içinde olduğu belli oldu. bloodbending olayı da kafalarda soru işareti bıraktı. korra hiç olmazsa bu bölümde biraz airbending'e ya da avatar state'e yönelir diyordum ama olmadı. aksiyon sahneleri iyiydi, fakat gene korra'nın özellikle kovalamaca sahnelerinde hiç rol almamasına şaşırdım. sondaki kavgası iyiydi ama. bub dedi bu arada korra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50w2brz9V1qfrrfso1_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 x23 kostümü giyince kendisine olan hayranlığım arttı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 -Deno- said: bub dedi bu arada korra sdf ehehehe evet onu belirtmeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 herkes tarrlok amonla iş birliği içinde falan tarzı şeyler diyor da ben o anda tarrlok direkt amon diye düşündüm yav. neden olmasın ki yani herif kılını kıpırdatmadan blood bending yapıyor, chi yollarına da aynı şeyi uygulayarak bendingi sonsuza kadar almış izlenimini veriyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 tarrlok aslında amon'muş diye bişey yok, hikayeyi bu kadar kısırlaştıracak kadar aptal değildir bence yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 8. kim kimdir karmaşasını geçtim, her an bloodbending yapılabiliyorsa aang flashbackteki adamı nasıl durdurabildi çok merak ediyorum. epic bir mücadele olsa gerek. umarım bir sonraki bölümde flashback ile dönerler oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 valla öyle bi rakibim olsaydı, o ozainin beynine atmaktan vazgeçtiği 4 element missileı direk kafasına yedirirdim büyük bir acıyla ölmesini izlerdim. ama bu aang, kyoshi değil. ve kılını kıpırdatmadan bükebilen bu adama energybend yapacak kadar yaklaşabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 8 sokka orada oldu bence aangin aklı başına geldi o olaydan sonrqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Nays (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 8 tarrlok şizofren, tarrlok amon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 çok iyi bölümdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 İyi bölümdü. İnsanlar epik olay olmuyor seride diyorlar birde. Yolda kimi çevirsen önceki seride ancak hayal edilebilecek güce sahip çıkıyor. Fabrika işçisi elemanlar yıldırımlar atıp arabaları mahvediyor, eski polis şefi teyze ikide bir korra'yı kurtarmak zorunda kalmasa tek başına ipiyle zeplinlere uçuyor, yargılıyor; konsey üyesi ay çıkmadan blood bend yapıyor, amon bend güçlerini iptal ediyor. Daha ne yani :D Kahvehanede birine ters gözle baksan adam son kahve bükücü çıkacak nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 GERGE said: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50w2brz9V1qfrrfso1_1280.png abi toph'ın kızı hem wolverine hem spidey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 tenzin olmasa çekilcek çile değil diyorum bazen. ilk seride gösterilen tüm epic omgpawnzor hareketleri ayaklar altına alarak işte epic bending yapıyolar mantatiletise gerçekten üzdü korra bazen iyi ama çoğu zaman köylü kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 flashback incelemesi: http://birdbrainblue.tumblr.com/post/24281699688/an-analysis-of-the-flashbacks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 8 çok iyi bölümdü tarlokk korra (tu) tarlokk amon bence gözlerinin rengini deiştirio sadece tabi çok obviyus oluo sanırm böle. flashback incelemesini sorcaktım dün yazamadım patlaktı pati, -- okudum hatta şimdi oha adam baya ii. ama o gelen katara olmayabilir, aang gayet bloodbending öğrenmiş olabilir. çok iyi bölümdü ya böle bendingler görelim, korranın duvarı çevirip suyu kesmesi baya epikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar