ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sawer said: diğer markaları bilemıcem ama zagg invis shield kesinlikle invis değil bence çok belli oluyo +1 bir de kir birakiyor. Söktüm attım. Telefon shieldsiz daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 nuwanda said: Zegna said: invis shield dedigin folyomu? oyleyse speedguard mı ne mat olanından yaptırdım ben, baya baya basarılı. bu arada sorum var, mail inbox a girdigimde eski mailleri gostermiyor, bunun bir ayarı yokmu mesela 1 aylık goster 1 haftalık goster inbox u diye? Mail ayarlarina girip accountuna tikladigin zaman mail days to sync diye bi secenek var. Ordan diledigin gibi ayarlarsin mail days to sync mailleri kutuda ne kadar tutacagını mı gosteriyor? bu arada amazon'daki urun tr'ye gonderilemiyormus. muvit kullanan yok mu ya? 25 tl d&r'da. sadece deri kılıf alsam yeter gibi aslında ya. surekli onun icinde muhafaza etmek cizikleri sıfıra indirir. zaten normalde bile cizmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok gecmise donuk ne kadarini telefona syncleyecegini belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 toggie said: bu arada amazon'daki urun tr'ye gonderilemiyormus. linki urunu gor diye verdim aslında. aynısından bağdat caddesindeki büyük turkcellde bulabilirsin. ben oradan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sawer said: olay sadece donanim olsaydı , ben xpress 5800 aldığıma bu kadar lanet etmezdim :) geçenlerde s2 yi deneme fırsatım oldu. Güzel alet beğendim gerçekten ama o parayı vericeksem kesinlikle iphone 4 almayı tercih ederim. iphone kullanmış ve şu anda s2 kullanan biri olarak, sırf ekran boyutundan dolayı bile s2 tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 şöyle güzel bir iphone app. topic'i niye yapmıyoruz ? O kadar güzel app.'lar varki artık. Oyunlar desen bir okadar gelişti iphone 4 ile ve bence el konsollarından daha populer olucak bir iki yıl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Abi su stickylerin ne gunahi var da bakmiyormusunuz anlamiyorum ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Zegna said: bu arada sorum var, mail inbox a girdigimde eski mailleri gostermiyor, bunun bir ayarı yokmu mesela 1 aylık goster 1 haftalık goster inbox u diye? var, ama maksimum 100 mail gibi bir sinir var yanlis bilmiyorsam. io5 ile max 1000'e cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 iOS5'te 1000 varmış cidden evet, kontrol ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.pclabs.com.tr/2011/07/16/17000-guney-koreli-applea-toplu-dava-acmaya-hazirlaniyor/ açabiliyorsanız toplanıp açın siz de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Video çekerken oluşan rolling shutter effect'i azaltabilen var mı? Ya da bunu azaltmanın bir yolu var mı post processing programlarıyla. Ne bileyim Vegas'la falan olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu saatten sonra alınır mı bu alet. yada bekleyip iphone 5 mi aliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Eylule 2 ay kaldi surda. Bence bekle, ben bekliom eeele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 eylül amerika çıkışı olurda diğer ülkeler ne olur? hollanda'ya yetişirse oradan alıcam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 18 agustosda aciklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Iphone 4 / S2 arasında kalmıştım. Iphone 5 beklenir mi yav? Öyle olursa bekleyip 1 2 ay daha iphone 5'e döneyim diyorum S2'yi sallayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 s2 al sen s2. bizim kervana katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 iOS 5'in getirdigi ozellikler dısında cok buyuk farklar beklemiyorum ben yeni iPhone'da. Koseli tasarımı cok begendim ayrıca, iPod touch gibi yaparlarsa sevemem telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ios 5 iphone 3gs ve 4 te updatelenebilecek. eğer çok büyük bir özellik getirmesse iphone 5 gereksiz olacaktır. Ne olur, işlemciyi güçlendirirler daha hızlı olur daha iyi kamera koyarlar o kadar. Birde sürekli ucuz iphone çıkacak furyası başladı ki ucuz olursa işemci ve kamerayı unutun derim ben. gerçi birde sony anlaşması kameralar için var deniyor ne kadar doğru bilemem ama doğru ise o zamanda ucuz iphone u unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Apple now the world's largest smartphone manufacturer, Samsung checks in at number two http://www.engadget.com/2011/08/04/apple-now-the-worlds-largest-smartphone-manufacturer-samsung-c/ allahtan tek bir modeli var yoksa :) tebrikler apple sonuna kadar hak ediyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 iphone4s ve iphone5 beraber çıkacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ikisinide alirim o derece ozledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 3gs'ten baydim artik, ciksin bian öncede bende kurtulam bu cileden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 5 benim hollanda döüşüme yetişmeyeceği için 4 alıcam sanırım. Hollanda da sözleşemli alabilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sozlesmeli alamazsin turist olarak. zaten alirsan simlocklu olur, iskence cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar