Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son okuduğunuz kitap

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/400226/4cf39838-36e3-44e8-a05d-de508cc412b6.jpg

bitmedi ama su siralar okuyorum, tam bir saykodelik.

O bitince bi de tehlikeli oyunları oku, saykodelik yüklemesini tamamla. Ardından da bilge karasuya geçmeni tavsiye ederim hiç okumadıysan, "uzun sürmüş bir günün akşamı" veya "altı ay bir güz" mesela. Ama belirli bi saykodelik eşiği geçmeden bilge karasunun diline yetilmiyo sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de tehlikeli oyunlar daha olgun, ama tutunamayanlar da acayip saykedelik, insanı yutabiliyo yer yer. Hala ara sıra açar noktasız paragrafı okurum, kaç sene geçti kitabı okuyalı
"...yaşamak artık beni yoruyor önemli bir olay yaşamadan sadece yaşamak bile yordu beni insanlarla birlikte olmak onların sözlerine cevap vermek nasılsınız demek içeri girerken merhaba ayrılırken hoşçakalın gene görüşürüz demek konuşmaları izlemek ne demek istedi acaba söylediğimi anladı mı ne demek istedi acaba yanlış bir şey mi yaptım acaba söylediğini anladım mı o kadar çok insan var ki o kadar çok olay birden oluyor ki birini izlemek isterken başkasını kaçırıyorum birini duyarken ötekini görmüyorum yetişemiyorum kan ter içinde kaldım sigaramı yakarken ne söylediğinizi anlayamadım kahvemi içerken kapının açıldığını görmedim biri daha mı geldi bir şey daha mı oldu ipin ucunu kaçırdım tek bir şeyi bile izlemeyi beceremedim kapıdan çıkmayı düşünürken pencereyi kapatmayı unuttum sizce gülümseyeyim derken onun elini sıkmak gerektiğini görmedim oysa sen bakışlarınla başka istekler ifade ediyorsun beni yeniden yaşamaya yeniden ıstırap çekmeye zorluyorsun yaşamak aynı zamanda yaşamış olduklarını hatırlamak demektir hatırladıkça bunalıyorum..."
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

O bitince bi de tehlikeli oyunları oku, saykodelik yüklemesini tamamla. Ardından da bilge karasuya geçmeni tavsiye ederim hiç okumadıysan, "uzun sürmüş bir günün akşamı" veya "altı ay bir güz" mesela. Ama belirli bi saykodelik eşiği geçmeden bilge karasunun diline yetilmiyo sdf

dedigin kitaplarida ekliyim to-read listeme, bu capta kitaplarsa tam benlik valla sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/3/3a/Sineklerintanrisi.jpg

Filminden kesinlikle daha iyi, son 40 sayfa bayağı güzeldi. Filmlerden finali biliyorsunuz ama buna rağmen kitap finali çok daha görkemli ve vurucu. Aklıma joesph conradın karanlığın yüreği kitap geldi "the horror, the horror".
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.evekitap.com/Files/evekitap/Uploads/ProductPhotos/yusufcuk-yusuf-akcasazin-agalari-2_47362-200x286-1.jpg

"O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler. Demirin tuncuna insanın piçine kaldık."

Güzel seriydi akçasazın ağaları, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...