fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 okudum şimdi hepsini israil haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Lancelion'un hep söylediği, benim de hep hak verdiğim bi düşüncesi vardı. Minnet duygusu yaratmak. İnsanlar yardım gördüğü kişilere her zaman sevgi duyarlar. Onlar birşey istediğinde de yardımına koşarlar. Hele ki birileri bi insanı okutuyorsa, ileride iş garantisi veriyorsa -ki iş garantisi verdilerse iş garantidir-, parasal yardım yapıyorsa, minnet duygusu daha da büyük oluyor. İnsanlar bazen "Abi adamlar vatan millet diye konuşuyorlar ama tek yaptıkları şey çay ocağı mıdır ne ocağıdır orda atıp tutmak." diye düşünüyorlar. Çok da haksız değiller. Hareket nerdeyse bereket ordadır demişler. Adamlar sürekli birşeyler yapıyorlar, karşılığı onların lehine dönüyor. Kim BİM'den alışveriş yapma konusunda çekingen davranıyor? Tek tük vardır, ama genelde çatır çatır işliyor. Haftada bir kettle gibi ne bileyim ütü gibi şeyler getiriyorlar mesela ucuza. İnsanlar sabahın köründe ona koşuyor gidiyor. Normal markette 2.25 olan Kafkas Fındıklı ACıbadem -canım çekti lan-, BİM'de 1.5. Neden tercih etmeyeyim? E biliyorum ben de verdiğim para onların çarkını döndürüyor. Başka çark yok? Aynı şey demin bahsettiğim eğitim olayında da geçerli. Cemaatin parası bol, abi evi olsun yurt olsun. Okutuyor milleti. Minnet duygusuyla adam kazanıyor kendi saflarına. Buna karşılık ne yapılıyor? Son dönemde bikaç girişim vardı umut verici ama söndü gitti. Çünkü cemaatin adamları maddi şeyleri önemsemeden yapıyor. Para bok gibi olduğundan dolayı da olabilir de, akıllılar, bugünü değil yarını düşünüyorlar. O yüzden böyle hızlı büyüyorlar. Karşısına adam gibi bi güç koymadan ancak konuşmayla bu işler yürümeyecek, herkes biliyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Açıkcası kendi vatanaımla alakasız bir yere ölmeye gitmek BANA yanlış geliyor hele de bu ölüm 1 ay sonra unutlacak sadece arada bir oy için hatırlanacak ise. Birseyler degilti mi onların ölümünden sonra. Evet yalandan kınamalar ve gecici bir rahatlama belki ablukada. Ama sen inanıyormusun İsrailin 9 turk öldü ve RTE höt dedi diye israilin buyur .öt diyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 4 dakikada 191 sayfa okuyan fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ABD-Rusya hariç herhangi bi devlet aynı tepkiyi verdiğinde israil yine buyur.öt demeyecekti abi. Türklerin amacını bilemem. Ölmek için gittilerse ölmüşlerdir. Ben daha önce de dedim şehitlik belli birşey değil, bilemezsin kimin şehit olup olmadığını. Dine bakarsan görevini icra ederken ölürsen şehit oluyorsun. Burda görev yok mesela ama yine de bilemezsin yaratıcının "ben seni şehit ilan ettim" deyip demeyeceğini. Diyorum hep insanların verdiği bi rütbe değil ki bu. Her asker de şehit olmayabiliyor mesela. Adam cenabet gezmeyi sever, çat çatışmada ölür. Yani bunlar hep dine bağlı şeyler. Belki de cenabet gezse de şehit oluyordur mesela. Yani biz bilemiyoruz bunları çok saçma tartışmak. Gerçi sana hitaben gibi oldu ama sen şehitlik falana şey yapamadın da. Öyle genel bi post olsun. Ama şunu diyim. Bizimkiler ölmeye gitti/gitmedi meselesi var diye, ya da bizimkilerin amacı kötü diyelim bilmiyoruz ama. O geminin amacını komple kötü yapmaz. İkincisi, israilin şerefsiz bi pislik edasıyla yaptığı hareketler "ama bizimkiler de şova gitmiş, ilk biz saldırmışız" gibi argümanlarla gözardı edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Abluka kalkar o zaman ölenlerin hepsine helal olsun ama unutlurlarsa o zaman yazık olur ki bugüne kadar ne yazık ki unutuldu hep benzer olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abso aynısını daha önce de yazdım da, bir günde sabahtan akşama bitmez o iş. ama bugüne kadar yapılmış en büyük olay oldu. batı ülkelerinde kamuoyu desteğinin bitmesi gerek ablukanın kalkması için, değil tayyip çin & rusya (rusya saldırabilecek değil nihayetinde, zerre değeri olmaz lafının) rest çekse gene yetmezler tek başına. sivil toplum hareketi bu olayda hükümetlerin desteğini de yanına alabildi, sadece anglosakson ittifakı direnebildi buna. oy ne alaka onu da anlamadım, sanki tayyip kendi kadrosundan adamlara emir vermiş de göndermiş gibi diyorsun. o insanlar geçen yıl 10k insandan fazlasının ölümüne neden olan, aşırı derecede abartılmış bir ablukayı (silahları kontrol ederler eyvallah da bm'in insani yardım saydığı şeyleri de sokmuyorlar) delmek için oraya kendi rızalarıyla gitti. tayyip veya türkiye ötesinde bir mevhum var şu esnada, net'te gezerken rahatça farketmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Absolut said: Açıkcası kendi vatanaımla alakasız bir yere ölmeye gitmek BANA yanlış geliyor hele de bu ölüm 1 ay sonra unutlacak sadece arada bir oy için hatırlanacak ise. Birseyler degilti mi onların ölümünden sonra. Evet yalandan kınamalar ve gecici bir rahatlama belki ablukada. Ama sen inanıyormusun İsrailin 9 turk öldü ve RTE höt dedi diye israilin buyur .öt diyeceğini. Vatanınla alakasız birşey için ölmek değil ki bu.Orada ki insanlar için ölmüşler.Burda benim vatanım için ölmemişsek gibi şeyler biraz insanlıktan uzaklaşmışız gibi hissettiriyor.Orada bulunan insanlar için tehlikelerin farkında olarak bir yardım girişiminde bulundular.Ölmeleri üzücü ve şu anki bütün olaylar da ölmeleri yüzünden oluyor ama yapılan şey bir vatanın ya da milletin kazancı için değil insanların kazancı içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İnsanlıgın kazancı diyorsunda ne kazandı insanlık bir sürü ölü insan dısında? Avrupanın vicdanıymış falan siz benden iyi biliyorunuz bunların hepsi 2-3 gunluk medyaya malzeme sonrasında unutlacak gidecek. İnşallah bu ölümler işe yarar demek istiyoru ama cidden inanmıyorum Gazze için bir işe yarayacaklarını. Belki yabancıların Turkiye icin karşı propagandasında ise yarar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kazansın kazanmasın onlar ayrı mevzu neden kazanmadı ya da neden kazandı ama olaya vatan millet açısından bakmak yanlış bence.Ayrıca ölen 9 insan belki israilin egosunu ya da sergilediği tavırları kırmaya sebep olacak bir durum yaratacak/yarattı.Yaratsa da yaratmasa da yazık oldu zaten ama o insanlar oraya başka insanlara yardım etmeye gitti ve bu yolda öldü demek lazım bence.Gerçi işin içinde yine din vardı ama olsun din de sonuçta insanlara yardım etmeliyiz şeklinde kullanıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Milliyet said: Dünyada İsrail’e yönelik tepkiler büyürken, Türkiye katliam delillerinin peşinde... Cenazeler üzerindeki otopsi incelemesinde, ölen 9 Türkün vücudunda (ağırlıklı kafa) 30 mermi girişi saptanırken, yaraların görüntüsü ve kafataslarındaki darbeler adli tıp uzmanlarını dehşete düşürdü. Kurşun girişleri tek tek fotoğraflanarak Ankara’ya iletildi. Gönüllülere “radyoaktif madde içeren sıvı içirildi” iddiaları hakkındaki ayrıntılı rapor da tamamlanmak üzere. Çıkan raporlar doğrultusunda Türkiye bir hukuk savaşı da başlatacak. Cenazelerin ve gönüllülerin Türkiye’ye getirildiği günden bu yana Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu (ATK) binasından ayrılmayan Doç. Dr. Haluk İnce ile dün telefonla görüştük. Oldukça doluydu. İşte İnce ile aramızda geçen diyalog: Radyoaktif inceleme yapıldı Sonuçlar alındı mı? Sadece ilk bulgular... Alınan kan örneklarinde kimyasal tetkikler yaptırıyoruz, kanlarında. Bittikten sonra ayrıntılı rapor hazırlayacağız. 9 kişinin üzerinde 30 mermi girişi saptanmış ve özellikle kafa bölgelerinde? Evet hepsi doğru. Bu konuda hakikaten çok doluyum. Açıklamaya duygularımı karıştırmak istemiyorum. Neden sonuçları kamuoyuyla paylaşmıyorsunuz? Şu anda bilgi veremem, devletin diğer birimleriyle çalışıyoruz. Sonuçları Ankara’ya iletiyoruz, onlar gerekli açıklamayı yapacaklar. Ya da bir açıklama yapmamızı istiyorlarsa da o şekilde yapacağız. “Mavi su içirildi” iddiaları doğru mu? Öyle ifadeler var, tetkiklerimiz devam ediyor. Tekrar bize gelecekler. Radyoaktif madde saptandı mı? Bu inceleme yapıldı. Sonuçları büyüklerimize arz edeceğiz. Yaralar çok etkileyiciydi Operasyonda nasıl silahlar kullanılmış? Gördüğümüz yaralar çok etkileyiciydi. Adalet Bakanımızın Müşteşarına o görüntüleri gösterdikten sonra kendileri emir verdiler ve detaylı çalışma yapıyoruz. Devletimiz de toplumumuzla paylaşacaktır. Görüntülerde ne vardı? Bizim bugüne kadar hiç görmediğimiz bir şeydi bu. İlginç bir şey. Nasıl yani? Rastlamadığımız bir şey, normal dışı, anormal bir şey. Yara balistiğinde birçok süreç vardır, süreçten çok farklı bir şey. Biz farklı diyorsak farklılığa sonuçta bu işin uzmanı balistikçiler bakar. Balistikle paylaştıktan sonra büyüklerimize arz edeceğiz. Onlar nasıl bir değerlendirme yapacaklar, ona göre konuşacağız. Ama sizin de bir tespitiniz olmalı? 20 yıllık adli tıpçıyım. 20 yılda görmediğim bir yaraydı bu. İçinde bulunan mermi de görmediğim bir şeydi. Görünce çok şaşırdık. Kesinlikle 9 mm’lik değil 9 mm’lik silahtan çıkan mermiler mi? Kesinlikle 9 mm değil. Onu ayırt edecek donanımdayız. Bu farklı bir şey, bunun çapı yok. Anlatamam, görmeniz gerekir. Tarifle olmaz. Görüntüyü büyüklerimiz uygun görürse verecekler. Onları da biz size aktaracağız. Bütün yaralar böyle mi? Hayır 9 mm’lik silahtan çıkan mermi girişleri de mevcut. Hafta sonu sizi bulduk? Yoo... Çalışıyorum, tatilimiz yok. Çarşamba sabah 05.00’ten itibaren çalışıyorum. Evime de sadece elimi yüzümü yıkamak için gittim, üzerimi değiştim. Bugün de asistan arkadaşlarımla buradayım. ilginçmiş baya özellikle kalın yaptığım kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çok merak ettim neymiş o mermi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 erge ole cok esrarengiz bisiler olsaydi o adami yollamazlardi lol tamam heriflerin komandolari gerizekalida hukumetlerininde gerizekali oldugunu zannetmiyorum sever bizim halk komplo teorilerini, bize bisi icirdiler fila ndiyorlardi geldiklerinde said: “Mavi su içirildi” iddiaları doğru mu? Öyle ifadeler var, tetkiklerimiz devam ediyor. Tekrar bize gelecekler. Radyoaktif madde saptandı mı? Bu inceleme yapıldı. Sonuçları büyüklerimize arz edeceğiz. aga mavi diil yesil oluyo o adfasdfsadf bide adli tip kadar yalan bir kurum yok ya, uzmezi ntecavuz ettigi kiza psikolojisi tecavuz sonucu bozulmamsitir raporu veren, munevver karabulut olayinda kizin ic camasirinda tespit ettikleri sperm baska bir cesede ait cikti, delillerin zirt port kaybolmasi, 2008 de basvurusu yapilan tecavuz incelemesi icin 2011 e tarih verilmesi ve magdur kizin bu surede bileklerini kesmesi cok fasonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu adamın uzman olduğuna eminiz di mi? Yani adam sokaktan random çevireceğin yapacağı yorumdan öte bişey söyleyememiş te... Bana sorsan ben de derim "abi delik filan var işte mermi girmiş, ama tuhaf işte böyle acayip girmiş" diye. Adamın 3 paragraf yazıda verdiği tek somut bilgi merminin 9mm olmadığı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Gerekli makamlara rapor sunmadan önce açıklama yapmak istemediğinden bu kadar konuşmuş yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 adam açıklamasında 40 yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim falan diyecek oldu olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sanmıyorum öyle kimsayal madde katılan bi su içirdiklerini. ama denildiği gibi acımtrak bi su içirmişlerdir eziyet çektirmek , kudurtmak için daha fazla. ayrıca http://www.taraf.com.tr/fotoraflar/ordu-erdogan-i-devirsin_3833_b.jpg LOL! israil de propagandadan sorumlu kişi her kimse Goebbels'ı aratmıyor. israil'de batının ahlaksızlığını alanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu arada Deniz Feneri Raporu Zamanlaması artık ilginç gelmiyor. İnsanların duygusunun sömürülmesi asıl bu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Beyt said: Milliyet said: Dünyada İsrail’e yönelik tepkiler büyürken, Türkiye katliam delillerinin peşinde... Cenazeler üzerindeki otopsi incelemesinde, ölen 9 Türkün vücudunda (ağırlıklı kafa) 30 mermi girişi saptanırken, yaraların görüntüsü ve kafataslarındaki darbeler adli tıp uzmanlarını dehşete düşürdü. Kurşun girişleri tek tek fotoğraflanarak Ankara’ya iletildi. Gönüllülere “radyoaktif madde içeren sıvı içirildi” iddiaları hakkındaki ayrıntılı rapor da tamamlanmak üzere. Çıkan raporlar doğrultusunda Türkiye bir hukuk savaşı da başlatacak. Cenazelerin ve gönüllülerin Türkiye’ye getirildiği günden bu yana Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu (ATK) binasından ayrılmayan Doç. Dr. Haluk İnce ile dün telefonla görüştük. Oldukça doluydu. İşte İnce ile aramızda geçen diyalog: Radyoaktif inceleme yapıldı Sonuçlar alındı mı? Sadece ilk bulgular... Alınan kan örneklarinde kimyasal tetkikler yaptırıyoruz, kanlarında. Bittikten sonra ayrıntılı rapor hazırlayacağız. 9 kişinin üzerinde 30 mermi girişi saptanmış ve özellikle kafa bölgelerinde? Evet hepsi doğru. Bu konuda hakikaten çok doluyum. Açıklamaya duygularımı karıştırmak istemiyorum. Neden sonuçları kamuoyuyla paylaşmıyorsunuz? Şu anda bilgi veremem, devletin diğer birimleriyle çalışıyoruz. Sonuçları Ankara’ya iletiyoruz, onlar gerekli açıklamayı yapacaklar. Ya da bir açıklama yapmamızı istiyorlarsa da o şekilde yapacağız. “Mavi su içirildi” iddiaları doğru mu? Öyle ifadeler var, tetkiklerimiz devam ediyor. Tekrar bize gelecekler. Radyoaktif madde saptandı mı? Bu inceleme yapıldı. Sonuçları büyüklerimize arz edeceğiz. Yaralar çok etkileyiciydi Operasyonda nasıl silahlar kullanılmış? Gördüğümüz yaralar çok etkileyiciydi. Adalet Bakanımızın Müşteşarına o görüntüleri gösterdikten sonra kendileri emir verdiler ve detaylı çalışma yapıyoruz. Devletimiz de toplumumuzla paylaşacaktır. Görüntülerde ne vardı? Bizim bugüne kadar hiç görmediğimiz bir şeydi bu. İlginç bir şey. Nasıl yani? Rastlamadığımız bir şey, normal dışı, anormal bir şey. Yara balistiğinde birçok süreç vardır, süreçten çok farklı bir şey. Biz farklı diyorsak farklılığa sonuçta bu işin uzmanı balistikçiler bakar. Balistikle paylaştıktan sonra büyüklerimize arz edeceğiz. Onlar nasıl bir değerlendirme yapacaklar, ona göre konuşacağız. Ama sizin de bir tespitiniz olmalı? 20 yıllık adli tıpçıyım. 20 yılda görmediğim bir yaraydı bu. İçinde bulunan mermi de görmediğim bir şeydi. Görünce çok şaşırdık. Kesinlikle 9 mm’lik değil 9 mm’lik silahtan çıkan mermiler mi? Kesinlikle 9 mm değil. Onu ayırt edecek donanımdayız. Bu farklı bir şey, bunun çapı yok. Anlatamam, görmeniz gerekir. Tarifle olmaz. Görüntüyü büyüklerimiz uygun görürse verecekler. Onları da biz size aktaracağız. Bütün yaralar böyle mi? Hayır 9 mm’lik silahtan çıkan mermi girişleri de mevcut. Hafta sonu sizi bulduk? Yoo... Çalışıyorum, tatilimiz yok. Çarşamba sabah 05.00’ten itibaren çalışıyorum. Evime de sadece elimi yüzümü yıkamak için gittim, üzerimi değiştim. Bugün de asistan arkadaşlarımla buradayım. ilginçmiş baya özellikle kalın yaptığım kısım ne demiş bu ya ağgdmososdlgm şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya bu arada, adamların içme suyu bizimkinden farklı olabilir, sonuçta böyle kana kana kaynak suyu içen bi millet biziz. israil'de yaşamadığım için bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Sularının yapısı farklı olabilir evet. Mavi su dediği mineralli su falan içirmiş olmasınlar, hani şu enerji içecekleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Israil de 8 ay yasadim. Hic mavi su falan gormedim. Enerji icecegi olabilir en fazla. Yoksa bildigin bizim sulardan iciyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 o zaman powerade tarzı seyler de icirmis olabilirler. bilemiyorum tabi, ama kimyasal madde verecek kadar gerizekalı olacaklarına inanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bence de enerji icecegidir. Sok gecirmis insanlara yarari olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 eee adamlar yillardir filistinliler uzerinde pratik yapiyor. icme suyunu bile iskence aletine donusturebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar