LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://jibridgland.blogspot.com/2012/11/skyfall-and-painting-in-ms-office.html Filmden güzel bir ayrıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 dasaaa said: 23tane bond filminin toplamı yerine 3 Bourne filmi izleyin. Tamamdır, Artık bu tür filmlerin nasıl yapılması gerektiğini biliyorsunuz. sonra 23 bond filmini izleyin. yapmamanız gereken 23 hata olarak not edebilirsiniz. meh hiç sevemedim bourne'ları, abim de hastası. şakşuka yakın dövüş harici baydı beni, devamlı "kaybettiğim level'ları hatırlayarak geri alayım" üzerinden gide gide bitemedi o level'lar. matt damon'a da yakışmıyordu o rol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bourne la bondun ne alakası var ya. AJANLI FİLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 olmadı bu dasaaaaaaaaaaaaaaaaa, bond'la apaçi bourne'u karşılaştırmış. vayamk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi sen de haklısın. adamların kötü karakterleri johnny english, Austin Powers ile falan karşılaştırılmalı. ama bunun kendisinin parodileri olduğu için karşılaştırma yapma imkanı çok yok işte. feci kötü lan bond filmleri! bildiğin dandik dundik filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 değil. alayı döneminden sonra taklit edilmeye çalışılmış filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bourne kötülenmiş.matt damona yakışmadı denmiş sonra biz leon beğenmeyince laf oluyor sfds bond serileri güzel ama daha çerez gibi bourne serisi ise son filmi izlemedim ama matt damonlular çok iyi hala tv de gördüğüm zaman izlerim.extreme ways de cuk oturuyor zatne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bana göre bütün aksiyon filmleri dandik, o yüzden film nasıldı sorusuna "aksiyon filmi işte" diye cevap veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 leon ile bourne'u, matt damon ile jean reno'yu aynı kefeye koyan red gene thread mağlubu oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Nesi iyi? Müziği, oyunculuk, Bond ve düşmanına dair psikolojik alt metin, çekim. Nesi kötü? Kurgusu; abi bu filmin senaryosu değil ama kurgusu kötü, bond kızları( Fransız-Çin melezi olan iyi hoş da seksapeli yeterli değil bence). Sonuç Aksiyon sahneleri bence iyiydi, şimdi şunu takdir ettim eski Bond filmleriyle iletişim içinde film. İki tuşa basarak ülkeleri deviren, sarışın saçları, eşcinsel tavırlarıyla karikatürize baş düşman bunun bir örneği. Komodo ejderli sahne keza. Ama öte yandan bakıyoruz bir modernize etme çabası, yönetmen kafasında olayı kesinleştirememiş sanki. Bana öyle geliyor ki bu film, Bond'un 50. yılı değil de serinin son filmi olsaydı Sam Mendes daha rahat edecekti biz de arada kalmayacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 adele'in parçası iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 film ya da artis kıyaslama değilki.sadece bir çok insanın sevdiği imdb de iyi puan almış iyi kabul edilen filmlerin aynı zamanda bazı insanlar tarafından beğenilmeyip kötülenebilceği enteresan değilmiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu ne abi son sayfa komple fail biri bourne beğenmemiş biri bond beğenmemiş leon beğenmeyen de gelmiş bunları beğenmemiş allahını seven üstüme makara makara film atsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 film dediğin memeli fransız filmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 goldbären said: bu ne abi son sayfa komple fail biri bourne beğenmemiş biri bond beğenmemiş leon beğenmeyen de gelmiş bunları beğenmemiş allahını seven üstüme makara makara film atsın! haribo hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 goldbären said: bu ne abi son sayfa komple fail biri bourne beğenmemiş biri bond beğenmemiş leon beğenmeyen de gelmiş bunları beğenmemiş allahını seven üstüme makara makara film atsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 avengersi beğenmemişti goldbaren ama burda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Benimde beklentimi karşılamadı nedense. Özellikle Bond abi pek bi yaşlı geldi yorgun havasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Aylarca hem fiziksel, hem psikolojik olarak çöküp, sonra gelip bir anda kendi seviyesinde ajanla uğraşıyor. Adam yorgun yani zaten, iyi oynamış demek ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Absolut said: Benimde beklentimi karşılamadı nedense. Özellikle Bond abi pek bi yaşlı geldi yorgun havasındaydı. Ben de ilk olarak öyle düşündüm ama sonra zaten filmin olayının o olduğunu farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ayrıca polisimizi yanlış yapmışlar. motorla kovalamaz direk kalabalığa biber gazı sıkarak müdahale eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Çok bi beklentim yoktu 6/10 bence hani İstanbul sahneleri rahatsız etti biraz orta doğu havası verilmiş her ne kadar kapalı çarşıda olsa sanmadım pek hoşuma gitmedi Aksiyon güzel gibiydide yetersiz geldi orta yaş bunalımına girdi girecek gibi duruyor bondumuz her dakka bide nerde eski bond kızları Evden dısarı piknik tüplerini savurması ve kapıcı tekmesi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Hiç gittin mi eminönüne yada kapalı çarşıya? İnsanlar takım elbise, trench coat ile gezmiyor, gayet bire bir'di o sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Kapalı çarşının orası full arapça yazılı vitrinler ve çöl modasıyla gezinenlerle dolu zaten. Çölde bir ülkede çekim yapıp, bak burası kapalı çarşı deseler aradaki farkı anlamak imkansız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Muhtemelen öyledir 10-15 yıl önce gittim en sonda istanbul diye gösterilen kısım hoşuma gitmedi daha çok yabancılar bizi fesli develi sanacak durumu değil tabi tam ifade edemedim sanırım gerçi (: Adele şarkısıda güzel gitmiş eklemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar