Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Pacific (2010)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Nasıl olur da pati'de es geçilmiş anlamadım.Yine Steven Spielberg & Tom Hanks işbirliğiyle yeni bir 2. Dünya Savaşı temalı müthiş bir dizi başıyor,Band Of Brothers'tan sonra bünyeye çok iyi gelicek..Bikaç video koyuyorum,şimdilik sizi delirtmeye yeter umarım.

Yayın Tarihi : 14 mart 2010

Resmi site : http://www.hbo.com/the-pacific/index.html

Natanyal tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk duyurulduğundan beri bekliyorum bende, zaten koyu bir band of brothers hayranıyım, pacific'i de benimseyeceğim fazlasıyla :)

Tom Hanks şey demiş zaten, Pacific'te modern savaşlara ve Amerikan askerlerinin yaptıklarına göndermeler yapacağız. O dönem ki Amerikan askerinin asilliğiyle şimdi ki arasındaki farkları anlatacağız vs. demiş.

Bekliyoruz efendim kısacası
Mesaj tarihi:
aynen katılıyorum,

çok başarılıydı ve beni fazlasıyla tatmin etti.

Band of Brothers ile karşılaştırmak yersiz fakat malesef kafa sürekli oraya gidiyor :) İnsan yapamıyor onu baz almayınca ve işte o zaman çelişkiler oluşuyor kafalarda, yine de harika bir dizi Pacific
Mesaj tarihi:
az önce bitirdim ben de. gayet güzel başladı. band of brothers ile karşılaştırılması da gayet normal. aynı adamların aynı amaçlarla çektiği bir seri bu da. sadece cephe değişti.

ırmağın kenarında kıstırdıkları o son japonun isyanı, resmen titretti gönül tellerimi.
  • Yeni Oluştur...