Lucky Strike Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 (düzenlendi) Nasıl olur da pati'de es geçilmiş anlamadım.Yine Steven Spielberg & Tom Hanks işbirliğiyle yeni bir 2. Dünya Savaşı temalı müthiş bir dizi başıyor,Band Of Brothers'tan sonra bünyeye çok iyi gelicek..Bikaç video koyuyorum,şimdilik sizi delirtmeye yeter umarım. Yayın Tarihi : 14 mart 2010 Resmi site : http://www.hbo.com/the-pacific/index.html Mayıs 2, 2020 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bekliyoruz bakalım, 18 Nisan'dan itibaren Cnbc-e'de de yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Süper haber çılgınca bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hbo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çoook sevindim. avrupa cephesini izlemiştik pasifik te izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ilk duyurulduğundan beri bekliyorum bende, zaten koyu bir band of brothers hayranıyım, pacific'i de benimseyeceğim fazlasıyla :) Tom Hanks şey demiş zaten, Pacific'te modern savaşlara ve Amerikan askerlerinin yaptıklarına göndermeler yapacağız. O dönem ki Amerikan askerinin asilliğiyle şimdi ki arasındaki farkları anlatacağız vs. demiş. Bekliyoruz efendim kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu diziyi gorunce band of brothers'ı izlemediğim geldi aklıma. direk indirdim. izliyim bunuda beklicem sabırsızlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şöyle barbarrosa hakkında falan yapsalar ne iyi olacak da nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ABİEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 her ne kadar pasifik cephesini onaylamasakta, bu seri çoh başarılı olucak. Damak tadımıza uygun(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 1 senedir bekliyordum bunu. az once x264 cikti hemen indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 heh unuttum bak ben dün çıktığı, bende ilk duyurulduğundan beri bekliyordum çekeyim hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 erucalavera said: hbo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 band of brothers'ın yerini tutamaz benim için ama çeşitlilik olsun diyordum. çok güzel haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 (tu) ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cnbc-e 18 nisan'da yayınlamaya başlıycakmış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilk bölümü 702p indirmeye başladım ama rezalet bir oran var 133 seed 7000 küsür leech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bayagi basariliydi, ben tuttum, zipilberk ile hanks yine iyi is cikarmislar, gore da var bol bol, ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ilk bolum gayet basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben de beğendim ama insan tabi band of brothers ile karşılaştırıyor ister istemez. onun kadar iyi değil. en azından ilk bölüm olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 aynen katılıyorum, çok başarılıydı ve beni fazlasıyla tatmin etti. Band of Brothers ile karşılaştırmak yersiz fakat malesef kafa sürekli oraya gidiyor :) İnsan yapamıyor onu baz almayınca ve işte o zaman çelişkiler oluşuyor kafalarda, yine de harika bir dizi Pacific Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 az önce bitirdim ben de. gayet güzel başladı. band of brothers ile karşılaştırılması da gayet normal. aynı adamların aynı amaçlarla çektiği bir seri bu da. sadece cephe değişti. ırmağın kenarında kıstırdıkları o son japonun isyanı, resmen titretti gönül tellerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 cnbc-e'nin vermesini bekliyorum ben de heyecanla, çok güzele benziyordu fragmandan gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar