goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 yok ya sw ye göre iyi, az konuşuyorlar az sjw, eh illa çocuksu olacak ama kör göze parmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 önümüzdeki bölüm 14 dk olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 yav dizi kısa ama SW tadı veriyor işte . zaten hepimiz sw tadı arıyoruz kısa olsun öz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 her bölüm tam zirvedeyken bitiyor. ne uzun ne kısa konu, anlatıyor o bölüm anlatacağını bitiyor. iki bölümde de ne eksik hissettim ne fazla hissettim. hep bu ayarda olacaksa devam, gayet iyi zamanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 mis gibi dizi abi, RPG oynar gibi bölümler, quest al, yap, reward'u topla, onla item al ya da senaryoyu ilerlet, yoluna devam. starwars evrenini de çok güzel işlemişler, atmosfer de mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 On 16.11.2019 at 10:16, goldbären dedi ki: metin en başta uzun bir sinema filmi gibi düşünülüp sonra chapterları bölünmüş gibi. Dis... Ya güzel güzel de lan 31 dakika topu topu onun da rahat 5 dakikası intro/outroyla geçiyor. Olm adam gibi yayınlasanza!! Çekimler taş gibi, böyle buram buram SW kokuyor. Ama tam ilk kaşığı atıyon "Devamı haftaya" çıkıyo. Çok pis tav oldum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 (düzenlendi) dabıl post. Kasım 17, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Spoiler Star Wars force olmadan olmaz demisler force kullanan karakter eklemisler. sanki msitik olaylara hic girmeyecekler umidi vardi icimde onun bozulmasi biraz uzdu ama yine de cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 2. bölümü izledim, lone wolf and cub mangasından çekmişler ana fikri direkt. Dizinin en başarılı olduğu nokta star wars evrenine geçtiği hissi. Kendi içinde başarılı olduğunu itiraf etmem gerek ancak vasat olduğu konusunda da ısrar edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Bu arada teoriciler hemen başlamış. Şuan en çok beklenen şey; Spoiler Baby Yoda ile Anakin hemen hemen aynı yaştalarmış kronolojiye göre. Real Chosen One bu bebe olabilir, seri filmlerde bunun üstünden şekillenebilir deniyor. Şimdiye kadar bu ırktan bilinen bütün elemanlar çok sağlam force userlardı ve hepsi de ırklarının ortalamasına göre çok daha fazla yaşayıp, Order'da sağlam işler yapmışlar vs... Gayet mantıklı geldi bana da ayrıca güzel çevrim olur. Son 3 filmin rezaletini temizleyip güzel bi reset atmak için seriye uygun hamle gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 8 saat önce, eldar dedi ki: 2. bölümü izledim, lone wolf and cub mangasından çekmişler ana fikri direkt. Dizinin en başarılı olduğu nokta star wars evrenine geçtiği hissi. Kendi içinde başarılı olduğunu itiraf etmem gerek ancak vasat olduğu konusunda da ısrar edeceğim. Kendi içinde başarılı ama vasat nasıl bir yorum yahu? Star Wars evreninde geçtiği hissini bir zahmet versin zaten? Nesi vasat, çekimi mi, oyunculuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 On 16.11.2019 at 10:16, goldbären dedi ki: metin en başta uzun bir sinema filmi gibi düşünülüp sonra chapterları bölünmüş gibi. bana da öyle geliyor. çok kısa bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Valla ben ilk sw izledigim yaşlara yaklaştirdı bu dizi.yukarıdaki teori gerçekleşirse harika olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 bana da onun uzerinden yeni bi saga yurutmek mantikli gibi geldi, new jedi order burdan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 o degilde, bu ilk bolumde lop diye odaya dalan dr... Spoiler Kamino kloncu sembolu var kolunda, 1080p versiyonda 14.47'de gozukuyor net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Spoiler çocuk adam taşıycak diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Benim hoşuma gitti yani gerektiğinde dayağın allahını yiyo abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Cocuk eglendirir anca. Yapsalar ya soyle clone trooper dizisi, dram izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Spoiler This is the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 güzel bölümdü yine, klanı da aksiyona kattılar ileride daha da büyür olayları yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 On 20.11.2019 at 17:27, Asteroth dedi ki: Cocuk eglendirir anca. Yapsalar ya soyle clone trooper dizisi, dram izlesek. > mandalorian anca çocuk eğlendirir > clone trooper dizisi dram izlettirir > choose one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 ay ne iyi bolumdu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Yalnız şarkı 1. dakikadan sonra rocky'e dönüşüyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 eşek sıpasıda pek tatlıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar