ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 (düzenlendi) 5 çok iyiydi gerçekten. bu arada dördüncü üçüncü bölümdeki bilim adamı Spoiler bad batch'deki psikopat bilim adamı di mi? onu ele veren subay da tanıdık geldi gözüme de çıkaramadım kim olduğunu. Mart 31, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 ahmedinejad, 31.03.2023 22:53 tarihinde dedi ki: 5 çok iyiydi gerçekten. bu arada dördüncü üçüncü bölümdeki bilim adamı İçeriği gizle bad batch'deki psikopat bilim adamı di mi? onu ele veren subay da tanıdık geldi gözüme de çıkaramadım kim olduğunu. Bad Batch izlemedim 4-5 bölüm harici de, Bad Batch ile Mandaloria narası 30 sene falan. Bad Batch Luke'un doğduğu sene, oradan hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 ahmedinejad, 31.03.2023 22:53 tarihinde dedi ki: 5 çok iyiydi gerçekten. bu arada dördüncü üçüncü bölümdeki bilim adamı Gizli içeriği göster bad batch'deki psikopat bilim adamı di mi? onu ele veren subay da tanıdık geldi gözüme de çıkaramadım kim olduğunu. İkisi de daha önce Mandalorian’da gözüken karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Şu diziyi öğle güneşinin altında çekmeseler keşke ya, kasklar Hasbro oyuncağı gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Spoiler Şimdi koca bi bölüm robot arayıp sonra pfft diyip tırto bişi alıp onuda kullanmaması mütişti bence. Çok gerçekçi geldi bana, mükemmel kurgulanmış değilde normal bir insanın yapacağı gibi davrandı. "gideceğim yer belirsiz silahlı bişi olsa iyi olur ama yoksa napam yani" AMA ya birader operasyona gidiosunuz ejderden cocuk alcanız, ucakta plan yapmadınız mı? niye inince tekrar edion her boku annem dedim bokatana. Bu arada çok keyif alarak izliyorum, telefon koruma ekranını mando yaptım sdafea. this is the way diye dolasıorm ortalıkta 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 YA BİLİODUM BENDE DIYORUM NERDEN TANIYORUM BUNU ACABA STARBUCKS MI DEDIM estetik ne çok bozmuş ya https://www.imdb.com/name/nm0755267/?ref_=tt_cl_t_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 06spo Spoiler cok cok iyi bolumdu bazi yerlerini bir kac kez daha izleyebilirim. hayvan gibi blade runner vibes, biraz animal farm ?, biraz bir seyler coG iyi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 niye böyle kısa bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Spoiler ya grogu luke a gittikten sonraki kısım yok ya dizide. şöle bişi gördüm yutupta nerden izleyebilirim ben buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Spoiler Valla begenemedim bu bolumu ben ya. Ama 2 noktasi hosuma gitti. DOC diye bagirdim, anlayan anladi starbuck ile elemanin kavgasi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 son iki dakika dışında bomboş bir bölümdü. ai yazmış gibi senaryosunu. Spoiler battle droid i görmek hoştu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 yazim nereden tutsan elinde kalir ama konu degisik ve guzeldi. misafir sanatcilarin ikisini de gormek oldukca mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Suark, 05.04.2023 21:57 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle ya grogu luke a gittikten sonraki kısım yok ya dizide. şöle bişi gördüm yutupta nerden izleyebilirim ben buraları Book of Boba Fett'te bu sahneler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 konuk oyuncu castingleri çok hoştu 5. bölümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Olm o hypedan sonra bu bölüm nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 valla başıma birşey gelecekse de bayıldım ben gene. 6 Spoiler christopher lloyd başgan 85 imiş hey maşallah, bu vakitten sonra düzgün bir prodüksiyonda görme ihtimalimiz sıfır gibi, kıymetini bildim. jack black de uymuş ahah, grogu gene az role rağmen güldürdü. post-work society iyiydi de separatist kısmı biraz daha işlenmeliymiş, orası biraz hafif kaldı bir tek maalesef. ama cyberpunk gezegen iyiydi. düello da güzeldi ve en sonunda zaten mandalore'da olduğunu düşündüğüm şeyi söyledi din kardeşimiz, hakkını teslim etti. süper bitti. yönetmen de bryce dallas howard çıktı, babası gibi yönetmenlikte de yolu açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 rol yapamayan zenci sisko ne ariyor orada dedim. elbette ki sjw geyigi cikti. sarkiciymis lol. ama nette aratmayin kadin 1500 kiloluk vita yag dolu poset oldugu icin fotograflari, videolari falan igrenc lan. flut caldigi bir video goreceksiniz. ekran yaglandi videoyu acinca. izleyenlerin damarlari tikanmistir. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 (düzenlendi) Yeni duyurulan 3 filmden biri Dave Filoni'nin, Ahsoka, The Mandalorian & The Book of Boba Fett ile baglantili olacakmis. Nisan 7, 2023 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Zor tutuyorum kendimi... https://www.amazon.com.tr/LEGO-Mandalorian-75319-Gözleme-Ütü/dp/B099MWGVT4 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 mando ana ile gozleme keyfi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 of çok iyiymiş ya, valla fiyatlar uçmasa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 (düzenlendi) Amazon'un yapay zeka efsane ya. Nisan 7, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 abi steam deck BUHAR GÜVERTE oluyor tamam da armorers forge = gözleme ütü? sdfs. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 (düzenlendi) Bir tane aldın mı gerisi gelecek diye korkuyorum... Adamlar resmen sahne sahne basmış seriyi... https://www.amazon.com.tr/LEGO-75325-Mandalorianın-Savaşçısı-Kitabından/dp/B09BNZXG6W Nisan 7, 2023 Xaero tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Xaero, 07.04.2023 22:39 tarihinde dedi ki: Bir tane aldın mı gerisi gelecek diye korkuyorum... Adamlar resmen sahne sahne basmış seriyi... https://www.amazon.com.tr/LEGO-75325-Mandalorianın-Savaşçısı-Kitabından/dp/B09BNZXG6W Kesinlikle gerisi geliyor hala açılmamış olarak duruyor bende 4 tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar