Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Sam, 16.02.2023 23:26 tarihinde dedi ki: ahah çok iyi gene grogu. bu Gremlin kılıklı dayı kim, Yoda falan dedikleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 çok iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 (düzenlendi) gene mükemmel sezon, büyük keyifle izledim yine. prodüksiyon ve end cards gene efsane. izlerken tek hayıflandıran şey “neden hala oyununu yapmıyorlar” sorusu. din kardeşimiz, grogu, karga başgan, bo katan reis hepsi ayrı iyi. “ya bu tam olmuş” dedirten bir dizi izleyebilmek bu devirde nadir bir zevk. @Shadowişte baby yoda dedikleri, adı grogu. 2 Spoiler ikinci bölümdeki aksiyon *chefkiss* Bo katan darksaber’ı konuşturdu, oyum ona. Mart 9, 2023 Sam tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 bo-katan'da bronze dibi aim'i var. onun da silahi belliymis... bir daha akimbo falan yormasin bizi. bu bolum produksiyon ayri bir iyiydi. mandalorian standartlari icinde bile deginmek lazim. aksiyona yine gecer not vermesi zor. disney cizgifilmlerden getirtiyor aksiyon eksperlerini herhalde. *mickey mouse gulusu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Spoiler redeem olmadan önce kaskı çıkartıp prensesi disney style öpseydi bi. bir bölüm boyunca robot aradı, yüzeyde asmosferi tarattı sonra yerin dibine madenlere indi. ahah ok. kanka ben müzik işine başladım o yüzden de mac aldım diyen yüzeysel arkadaş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2023 Olm nerede bitti bölüm ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 onla ben de dalga geçmiştim ya izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 (düzenlendi) This is the way... Mart 17, 2023 Xaero tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 3 Spoiler coruscant mükemmel olmuş, içinde gidip gezesim geldi. orada geçen güzel bir oyun yapılsa keşke yeni. dağın zirvesi çok iyiydi özellikle. peak stellaris ahah yalnız neden öyle bir kumpas oldu anlamadım ama herhalde sonra bağlanacak, bakalım. bütün o “reformasyon” kısımları bayağı enteresandı, hafif distopik bir havada. bo-katan reis oradan kendine yeni ekip mi toplayacak acaba, hadi hayırlısı. gerçi kılıç din kardeşimizde. bir saatti bu sefer ama iki saat olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Spoiler Biraz sıkıcı değil miydi bölüm ya? Bok-atan sahneleri iyiydi de, coruscant cgi dışında bir özelliği yoktu şimdilik. İzlerken dikkatim dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Spoiler Doktor sahnelerini yariya kesseler yeterdi. 2 saat biskuvi muhabbeti dinledik. Bu tarz dizilerde world building yaparken tempoyu korumak lazim. Andor da ayni hatayi ilk 3 bolumunde yapti. Sonradan toparladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Spoiler Grogu'yu kurtaran Jedi Jar Jar Binks'i oynayan adammış. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 (düzenlendi) This is the way ayrica biskuvilerin tarifini vermisler Mart 22, 2023 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 (düzenlendi) ya benim kafama tuhaf bi şey takıldı, bu 2. bölümdeydi galiba; Spoiler mando, madenlere iniyo ya böyle çook yüksek bi yerden aşağı atlıyor, sırtındaki motorları çalıştırıp düşüşünü yavaşlatıyor ve yere iniyor. yanındaki bebe de aynı hızda iniyor ama onda motor falan yok. şimdi bu güne kadar levitation yapıyo falan diyoduk evet, zira star wars evreninde var bu, o motorlar falan havada gidiyo sonuçta ama uçmuyorlar abi. o bebelak sonra mandoyu kurtarmak için geri dönerken o kocaa mesafeyi geri tırmanıyo motorsuz bi şeysiz. bildiğin free roam uçuyo yani. Lore bağlamında bu tech'i açıklayan bi şey var mı? yoksa "nası çıkarıcaz lan bunu geri, neyse uçsun ya amaan boşver" mi demişler? Eğer açıklayan bi şey varsa, böyle motorsuz, yakıtsız şak şuk uçabiliyosak, o zaman yakıtlı uçma niye var? herkes onu kullansın anasını satim. ya da bebe force ile kendini mi kaldırıyor? bi de 3. bölümle ilgili; Spoiler ihanet eden karıyla herif arasındaki lüzumsuz cinsel tansiyon aşırı rahatsız etti beni, bok atanla mandonun arasına da koymuşlar aynı cinsel tansiyonu, hayırdır bu sezon niye böyle? Mart 22, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 s3e04 Spoiler grogu küçük mücahit :d :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Bölümler iyice YouTube dizisi uzunluğunda oldu. 15 dkda bitiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 süper bölümdü, cidden çocuklar gibi şen izledim. çocukluğumdaki 80’ler dizilerini izlerken keyfi bir tek bunda yaşayabiliyorum. o macera hissini süper veriyor baştan sona. bütün dünyaya kapıyorum kendimi, pür dikkat kopup gidiyorum sonuna kadar. bir de bitişteki storyboard girince değmeyin keyfime. xeno ben öyle birşey hissetmedim şahsen. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 (düzenlendi) 5. bolumde iyiydi baya, Spoiler Konu ilginc yerlere dogru gidiyor bakalim. ama korsanlar bildigin muppet show olmus asf halbuki yaratiklari falan genelde iyi yapiyorlar Mart 29, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 (düzenlendi) Spoiler Valla bu bölümü baya beğendim. Corsairin çakılması, dizinin ufaktan bir metaplot bulması hoşuma gitti baya Mart 29, 2023 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 bu arada 5. bolumdeki o karakter tahmin ettiginiz kisi evt: Spoiler rebels animasyonundan Zeb, dizi bitmeden veya diger yeni gelecek dizilerde ben diger karakterin de gosterilecegini tahmin ediyorum Sabine vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Spoiler zaten ahsoka da hepsi olacakmış dediler ondan tease etmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Spoiler uzayda gezen koskocaca savaş gemisi düşüyor. 2 tane minik patlama. kaymak gibi ilerliyor da. bazen bu tür şeylere takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 İşte bana böyle bölümlerle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 mükemmeldi ya, ağzım kulaklarımda izledim. Spoiler main quest yeniden açıldı hadi bakalım bokatan başgan. ama darksaber din kardeşimizde, nasıl olacak bakalım. bir de moff ile önceden ayrılanlar iş tutmuş galiba, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar