LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bende begendim yeni fragmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 merak ettim izleyim dedim fragmanı,mustiyi gördüm kapadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mustafa sandal iyi oynar bence ya. bu kadar önyargılı olmayın. haluk bilginer'i de beğenmezsiniz bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 türk sinemasını özetliyor aslında mahsun kırmızıgül gibi yıllarca yanına bile yaklasamıcagı ibo nun rakibi durumunda piyasada kalması ve para kazanması, hadi onu geçtim türk sinemasında 2 tane duygu sömürüsü filmle bir anda usta yönetmen senarist olması gerçekten çok vahim türk sinemasında gerekli ilgiyi görmemiş geri planda kalmıs bir sürü güzel filmler desteklenmeyip unutulup gidiyorken mahsunun ve şahanın abidik filmlerle ortalarda olması üzücü. ayrıca feto reisin bu işte katkıları var belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hadi mahsun yönetmen fln ama oynamasin filmde o kadar para dökmüsler belli fragmanlardan ama o mahsunun konusmalari hareket yok mu rezalet ya al oraya koy adam gibi bir oyuncu o oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu mahsun filmin sonunda TEVBE edip namaz kılmazsa ben de ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ilk fragmanda bi sahne vardı. mahsun ile sandal parkta ayak üstü konuşuyorlar. mahsun ellerini beline koyuyor konuşurken garip bi şekilde. ulan nasıl bi yönetmen o sahneyi çekmiş merak ediyorum. insan bi uyarır ne bileyim öyle durulur mu lan odun der falan. resmen ellerini nereye koyacağını bilememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ninjaların bi anda komandoya dönüsmeleri iimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bu değirmenin suyu nerden geliyo abi. Hadi neyse bunu anladık, Güneşi Gördüm iyi para yaptı da, ilk film için nerden geldi? Kaset çıkarıyo mu ki bu adam hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mani said: ilk fragmanda bi sahne vardı. mahsun ile sandal parkta ayak üstü konuşuyorlar. mahsun ellerini beline koyuyor konuşurken garip bi şekilde. ulan nasıl bi yönetmen o sahneyi çekmiş merak ediyorum. insan bi uyarır ne bileyim öyle durulur mu lan odun der falan. resmen ellerini nereye koyacağını bilememiş. sorun şu ki yönetmende zaten kendisi Yılmaz Güney'de olan sorun var aslında, Yılmaz Güney ne kadar başarılı bir senarist ve düşünür olsa da bir o kadar ortalama bir yönetmen ve oyuncudur. Çünkü hemen hemen bütün filmlerinde yönetmen/oyuncu olarak yer almıştır. Kendi patronu olduğundan kimsenin lafını dinlememiştir, ee zaten onu geliştirecek ve yönlendirecek olan başarılı yönetmenlerde olmayınca bu iki özelliği hep ortalama diyebileceğimiz yerde kalmıştır. Hep oynayıp hem yönetmen çok zor olduğu kadar belirli bir seviye ister. Mahsun'da o seviye olmadığından ötürü hep olduğu yerde kalıyor. İyi yönetmen statüsünü belki kazanır ama hiçbir zaman daha da üstüne çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 wooottt!! feto abd düşmanı mı :D fragmandan böyle bi izlenim aldım... ama filmden böyle bişi çıkarsa gerçek hayat hikayelerini temel alarak çekilen filmler arasında avatar'dan geri kalıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tek kelimeyle rezalet sadece cafcaflı başka bi numara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi bu adam gencliginde harbiden buyuk acı cekmis. simdi bize cektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 rezalet bir film.zaten filmin sonunu gitmek isteyenlere hiç mi hiç tavsiye etmem filmin ilk 15 dk sı dışında hiç bir olayı yok.o 15 dk dada mahsun yok zaten.keşke vay arkadaş filmine gitseydim spo olabile dikkat özellikle 2. yarısı tamamiyle filmi 2 saate tamamlamak için çekilmiş.zaten bir süre sonra filmin sonunu anlıyorsun.ikiside bitliksli çıkınca kıllanmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ne bekliyordunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 zaten pek bir beklentim yoktuda fragman baya gaz vermişti.zaten filmde fragmandan ibaretmiş.fragmanın %90 ı filmin ilk 15-20 dk sından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu kadar iyi denmiş mahsuna övgüler dizilmiş olmasına rağmen yine de lan mahsun ne kadar iyi film çekebilir ki diyodum zorla götürdüler. zaten hiç bişey beklemiyodum da bu kadar boktan olacağını da tahmin etmiyodum. insan olan böyle film çekmez. görüntü iyi diye film mi izlenir lan. 10 dakika kuş bakışı newyork izledik anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ya herifi konusmasını gördünüz mü galada.böyle steven spielberg olmus gibi adam.bi triplerde.film çok kötü.ben ztn öncekli sayfalarda da baya eleştirmiştim bide bu adamın kendini başrole koyması.yetmezmiş gibi afişte kocaman resminni falan olması.onuda geçtim bu adamın filmlerinin tutması izlenmesi ve devamının gelmesi çok vahimdir şahan ve mahsun türk sinemasını trolluyorlar diceksin neden gittin izledin.babam tutturdu bu aksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Tam bir facia olmuş film hakikaten filme gitmeyip sadece fragmanıyla yetinseymişim olurmuş.Hatta çok daha iyi olurmuş Haluk Bilginer ve fragman sahneleri dışında hiç bir olayı yok bence filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 adam bosunami söyledi aga "alem buysa kral benem" diye. Camrip versiyonunu bulamda, kendime kizdigimda, eziyet etmek icin falan izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 cekilmez cileler cektim adeta arada ciktim gittim arkadaslari bekledim 3 saat sinav arasi var diye gittik baskada film yoktu keske o unicornlu seye girseymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bizim ülkenin insanı fragman yapmayı öğrenmiş o zaman :D izlemeye gerek yok bu kadar kötüyse. o kadar sermayeyi nerden buldular diye merak ettim özyurtlar inşaatta sponsormuş :) afişte thy var bir iki de sinemayla ilgili firma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 film o kadar kötü mü ya? Sinemada izlemeyi zaten düşünmedim hiç te, DVDsini bile kiralamaya değmez mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 değmez hatta üstüne para verseler izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ama fragman umutlandırır gibi olmuş idi beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar