benjani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bana da bir davet atsanıza.yeniyim oyunda. http://steamcommunity.com/id/benjani1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bone said: ya xunn yazıyor işte. bf3 zevkli oyun ama l4d2'de bayacak bişi yok, halen çok zevkle oynanabilen bi oyun. onu da oynarsın bunu da. Boners gonna bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bonuyoruz da zombinin kafasına teflon tavayla da vuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Arada vurmak iyi dedik uzatma düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 benjani said: bana da bir davet atsanıza.yeniyim oyunda. http://steamcommunity.com/id/benjani1907 friend list'e ekledim, hallederiz gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gittikçe soldatlaşıyor bu oyun. veled doldu iyice. türküyle yabancısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Lan partide ensene charger tokadı vereyim de kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Hala almayı düşünen varsa L4D2 Steam'de $5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ooh eyvallah. Aldım hemen. İlkini severek oynamıştım baya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 alsam mı ben de ya paraya kıyıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hala oynanıyo mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bir hamburger parası be, sanki evladınıza kıyıyorsunuz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 işte mevzu, bunu alınca o hamburgeri almıcak diye bişey yok. hamburgeri de alıcak. halbuki hamburgeri almasa alabilir. ama alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yine 4.9 $ oldu,almayan kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Lan partide tekrar kalitemizi kanıtladık. Holy, Axedice, Deno ve asla kim olduğunu keşfedemediğimiz 4. hayalet elemanın koltuk altlarına sıkıştırdığımız klavyeleri evlerine kadar götürdüler. Kenshin'deki after partiye de götürmedik o yüzden. N-N-N-N-NEXT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bende geldim yarın bi versus atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yahu alsammı şunu hep oynamak istemiştim hiç fırsat olmamıştı. Nasıl serverlar dolu mudur hala güncel midir oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 xunn said: Lan partide tekrar kalitemizi kanıtladık. Holy, Axedice, Deno ve asla kim olduğunu keşfedemediğimiz 4. hayalet elemanın koltuk altlarına sıkıştırdığımız klavyeleri evlerine kadar götürdüler. Kenshin'deki after partiye de götürmedik o yüzden. N-N-N-N-NEXT. olm manyak mısın, 4. adam bottu bizde başından beri. 3'e 4 oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yarın akşam döndürsek mi sahiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bana uyar, salı gününden itibaren bulamazsınız beni swtor yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ooo tamam herkes geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ben de varım çağırmayan bele "O" ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 olm sen 2 sene yoktun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 unut artık sunu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar