Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok tırt bölümler ya. böyle güzel gibi oluyor fakat hemen boka sarıyor. 3 kişi companion mı olurmuş be. çok yoruyorlar izlerken ve çok da salaklar. açıklama yapmaları falan türk dizisi kıvamında... hepsine ayrı bi gıcık oluyorum. teki devam etse bunlarla kabul ederim ama pff her şey bi havada. bu sezondan ümidimi kestim ben. güzel bölüm çıkmıycak unutup gitcez. doktor hakkında olumsuz düşünmüyorum ama o kadar.
Mesaj tarihi:
dedik basinda, doktorun degismesi degil showrunnerin degismesi sikinti diye. su sezonda hicbi hedef, amac, konu bisey yok. taktik maktik yok bambambam, bu sezonu yaktik diye gidiyolar asdf.
Mesaj tarihi:
sonunda kerblam güzel bi bölüm çıktı. geçmiş sezonlar için averaj bi bölüm fakat en azından pff bu ne saçma şey falan demedim. cheesylikleri olsun hikayesi olsun sonunda dadmin oldum.

bi ara yapay zeka bibimizi belleyeceğe bağlayacaklar sandım ama yırttılar ordan hehe

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Sjw’nin yok ettiği güzelliklere verilebilecek en güzel örneklerden birisi bu dizi olur herhalde. Bayadir izlemiyordum Facebook’ta gördüm siyahi kadın doktor da getirmişler diziye. Bir dahaki doktor 13 yasında trans olmaya karar vermiş siyahi muslüman drag queen olsun kökten cozelim su isi. Lütfen homofobi demeyin su yorumuma üzülürüm. 

Mesaj tarihi:

Dizide var LGBT. Hatta severek izlediğim yan dizisi vardı torchwood. Oradaki tüm karakterler lgbt’ydi neredeyse. Gayet güzeldi o dizi. Çünkü setup oydu ta en baştan. Bir şeyi alıp baska bir şey haline getirmediler yani. Onu zaten öyle sevdik. 

• 2 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Yeni Doktor serisi için çok umutluyum ben. Russell T. Davies geri dönüyor. Bakmaya buradan devam edeceğim.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ncuti doktor olarak aklıma yattı benim. Tennant'ı da bir iki bölüm de olsa tekrar doktor olarak izlemek güzel olacak.

Marl0_on tarafından düzenlendi
  • 8 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...