Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 yine tenekelik akmış topikte. inş başınıza gelir lan böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 quixef said: Ya sen nasıl 18 Mayıs 2018 cinemaximum rezaletini küçümsersin ya lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 ulan hepinizi takibe aldım. birinizin başına bi iş gelsin ciddi/gayrıciddi, ülkeyi terkedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Tim said: 9.5/10 verecek kadar eglendim. al benden de o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 bana avengersta gelmişti işte metrocity bulanık ve soluk bir ekrandı ilkyarısı piç oldu filmin kanyonda tekrar izledim cam gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 -Deno- said: Son son son not, Stan Lee yoktu filmde. Trailer'dan ibaret kalmış sanırım bu sefer. Domino geçerken bir sahnede binada boydan boya grafitisi vardı stan lee nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 samaella said: bana avengersta gelmişti işte metrocity bulanık ve soluk bir ekrandı ilkyarısı piç oldu filmin kanyonda tekrar izledim cam gibiydi. istinyepark imax'te de bulanıklık vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Efsuniydi yine (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 tüm credits sonrası başka sahneler yoktu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 en son infinity war'a gidiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 tüm credit ten sonra sahne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 DC'ye devamlı atıf yapılıyor, nasıl izin almışlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 neyin iznini alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 İsim kullanınca izin alınması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 bir şey olmaz, yıllardır yapılan şey film ya da comic lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 BEST OST https://www.youtube.com/watch?v=CI0tY5PRuHs Bu arada Stan Lee yoktu film de bekledim cikar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 dün izledim açıkçası ilk filmden de iyiydi. mükemmel göndermeler ve cameolar vardı. gerçekten benden de 9.5/10 çalışır. tek eksiği morena baccarini yeterince görememek oldu, ama zaten kilo almış asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Remus said: İsim kullanınca izin alınması gerekmiyor mu? Fair usage policy’ye giriyodur. Adini andim al para olayi baya harac kesmeye baglardi diger turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Evet sadece eğer misal Batman'i anacaksan DC de demen lazım filmin başka yerinde çünkü "kan tükürsün adını bensiz anan dudaklar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 4dxte izleyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Deadpool'u değil de Infinity War'u izlemiştim. Ben beğenmiştim; ama herkese göre değil özellikle aksiyonu bol filmlerde. Tek sıkıntısı koltukların kalibrasyonlarında bir sıkıntı var =) Bir de miden hassassa filmin hemen öncesinde yemek yeme, yanında da dolu dolu çantalarla patlamış mısırla girme. Koltuklar sallandıkça hayattan soğuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Espri ve gönderme dışında konusu olmayan bir film. İzlenir, sinemaya gitmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 sığ mısın abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 sana ne lazımdı? 1 kilo da baklava mı koysaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Trias said: Espri ve gönderme dışında konusu olmayan bir film. İzlenir, sinemaya gitmeye gerek yok. bi de benim yorumuma diyorlar okudugum en ilginc yorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar