MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 valla 2 den devam ettiklerini düşünürsek surat allahı var benziyor. tabi sakal olayı tipi değiştirmiş. ama rockstarın böyle bir serinin içine limon sıkacak kadar deneyimsiz olduğunu düşünmüyorum. ayrıca max payne PC oyunudur konsoldan port falan etmesinler bi zahmet. kan çıkar sdf:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 konsolun en büyük sıkıntısı hedef aldığı oyuncu kitlesinin 14yaşında, aptal amerikalı çocuklar olması.. öle olunca oyunların %70'i falan içerik açısından basit şeyler oluyor. konuları girift değil veya mevcut değil ve random tuşlara basmanız yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Masquerade said: Daha fazla kan, vahşet göreceğiz, o kesin gibi. umarım karakter modellemesi ilk iki oyundaki gibi olur. niko ile max çoook benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Nerde Davut Güloğlu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 şu oyun konsolda nasıl oynanır ki, shift e basılı tutup mousela headshot çakma hissini veremez o gamepadler fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 MrLevie said: valla 2 den devam ettiklerini düşünürsek surat allahı var benziyor. tabi sakal olayı tipi değiştirmiş. ama rockstarın böyle bir serinin içine limon sıkacak kadar deneyimsiz olduğunu düşünmüyorum. ayrıca max payne PC oyunudur konsoldan port falan etmesinler bi zahmet. kan çıkar sdf:P rockstar ın gta dan başka bi olayını bilmiyorum gta da 2 den sonra bozmuştur gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yalnız gta 4'e çok benzemiş. bu kadar benzerlik rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Benim merak ettiğim senaryonun 2. oyunun hangi sonundan devam edeceği. Umarım Mona'yı harcamazlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 monanın öldüü sonla başlar. çünkü normal bir oyuncunun gördüü son o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 rockstar vancouver yapiyosa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: monanın öldüü sonla başlar. çünkü normal bir oyuncunun gördüü son o. öteki son hangisi ben bilmiyorum hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 her şey aynı, sadece mona ölmüo. en son ki zorluk seviyesinde oyunu bitirirsen gösterio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 var ya nasıl seviyorum bu max payne'i. gerekirse beraber dayak yeriz nedir ki. abi o değil de, bende bişeyler biraz eksik galiba. filmi falan beğendim ben, niye kimse beğenmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 film güzeldi ama max payne diildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Eternalus said: var ya nasıl seviyorum bu max payne'i. gerekirse beraber dayak yeriz nedir ki. abi o değil de, bende bişeyler biraz eksik galiba. filmi falan beğendim ben, niye kimse beğenmemiş? sanırım max payne ile fena kankayız. filmdeki derinliği olmayan max payne gibi "ACI ÇEK" duygusunu vermeye çalışan diyalog ve sahneler anca bizi etkiliyor. ayrıca mp ne kadar kanka olusra olsun wahlbergin sesi asla uymamış. sırf ondan bile kaybetti diyebilirim film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 film kötüydü baa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sanırım gta4'te kullandıkları grafik motorunu kullanacaklar,bu demektir ki o dinamikliği bu oyunda da görebileceğiz güzel, fakat senaryodan korkuyorum,2. oyununkini bir tek ben sevmedim galiba şu forumda,daha ne yapılabilir ki, tipte olmamış ayrıca evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yok abi olmuş tip bence. Yakışmış sakal Max abimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Dergi scanleri http://img526.imageshack.us/img526/9898/maxpayne3scans02.jpg http://img44.imageshack.us/img44/6665/maxpayne3scans03.jpg http://img38.imageshack.us/img38/2023/maxpayne3scans04.jpg http://img34.imageshack.us/img34/7688/maxpayne3scans05.jpg http://img34.imageshack.us/img34/9339/maxpayne3scans06.jpg Grafikler güzele benziyorda o tip nedir öyle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bu rockstar'a özel bir ödül hazırlamak lazım "en çirkin baş kahraman tasarımı" dalında. ikinci oyunda ne güzel tip yakalanmıştı, bu direkt taliban john mcclane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bence tip gayet güzel olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sakal güzel de niye dazlak yapmışlar onu anlamadım, çok fazla değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Çünkü Die Hard yapıyorlar ve Bruce Willis kel. İlk oyunda jöleli hotshot genç polis saçı, ikinci oyunda karizmatik dedektif saçı, üçüncü oyunda KEL. Tebrikler. City districts, noir like setting, story driven gameplay olmuş ghetto districts, maze like setting, violent gameplay. Yanlış filmlerden "inspiration" almışsın developer bey. Man on Fire + Die Hard =/= Max Payne. Eşek sudan gelinceye kadar noir izletmek lazım bunlara ama böyle herifler hep dünyanın öbür ucunda yaşıyor oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Keşke saçını uzatsalarmış ya. Şu hali ile eline silah almış 'Homer'a benzemiş, bir birası eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 2 ile ilgili spoiler içerebilir max payne 2'nin sonunda ölmüyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar