Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 3


moriQ

Öne çıkan mesajlar



said:

Yıllardır beklediğimiz haber sonunda geldi. Rockstar Max Payne 3'ün PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanmakta olduğunu ve kış aylarında (2009 sonu) piyasada olacağını açıkladı.

Rockstar Vancouver tarafından hazırlanma olan yeni bölüm hakkında Rockstar'ın büyük şefi Sam Houser: "Bu yeni oyunla birlike Max'in hayatında yeni bir bölüm açıyoruz. Daha yaşlı, hayatından bezmiş ve alaycı bir Max ile karşılaşacaksınız oyunda" diyor ve NYPD'den ayrıldıktan sonra hayatı kötüden betere doğru giden Max'in tek başına şiddet dolu şehirde gerçeği arama çabalarına tanık olacağımızı belirtiyor.

Bu senenin en büyük sürprizi olarak nitelendirebileceğimiz Max Payne 3'ün, Rockstar'ın elinde güzel bir dönüş yapacağını tahmin ediyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
MEKSSSSSS PEYNNNNNNNN

VUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Katılıyorum. Yalnız kötü bir haberim var. Oyunun resmi sitesinde altta PC logosu yok. Bknz: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/ Oyunu Bully'yi yapan takım hazırlıyormuş. Bully'nin PC versiyonunu (ya da portunu mu desem) oynayan varsa bilir, PC versiyonu dolandırıcılıktı resmen. Kontrollerin iğrençliğini bırakın, nerdeyse kimsede düzgün çalışmıyordu. Adamlar bir patch çıkartmaya bile tehemmül etmedi. Max Payne 3'ü de bunun gibi sonradan PC'ye çıkartmaya kalkarlarsa PC versiyonu rezillik olur. Hazırlıklı olmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pcgamespecial.nl/ndimages/nd/GameHeroes/MaxPayne/max2.jpg
http://www.edge-online.com/files/maxpayne_concept_04.jpg
http://www.mannythemovieguy.com/images/max_payne_new_pic.jpg

Sacmalamasinlar, mark wahlberg yaptilar, senaryonun icine ettiler rezalet oldu, MP2'nin izinden devam etsinler, tip olarak, senaryo olarak vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...