Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 said: "And everyone will hate me." Sansa, everyone ALREADY hates you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.cixdizi.com/cix/thetudors3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sizi gidi powerplaycılar buraya bile döktünüz sistem rakamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 axedice said: escape said: o kılıcın hp vereceğini değil hp alacağını düşünüyorum. -100 HP +100 STR -100 MP MP ne? Umarım kınayt stat değildir. mana point sadece knight değil cogu bu tarz online oyunda mana denen bişi var malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 magic power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 escape said: mana point sadece knight değil cogu bu tarz online oyunda mana denen bişi var malesef :) Mana point, knight online... Escape senden bişey rica edicem. Sen game of thrones izlemesen ve kitaplarını okumasan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kitabi okuyamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 268 gün kaldı yeni sezona OLEy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dfs ne alaka knight ile diziyi ve kitabı okumamanın. mana dediğin olay wowda da var diğer bu tarz oyunlarda da. kitabı da okumuyorum zaten sadece diziyi izliyorum. ve şu kitabı okuyanlar da artık artistlik yapmasın rica edicemnç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kitaba 3 hafta kaldi fiyuuuvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 @ escape facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 MANA POINT HAHA çok komikmiş lan. böyle amele türkçe çeviri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya bırak.. yuh hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Oh neyse kitapları okumaman baya iyi oldu bi rahatladım. Ama dizi de çok iyi ya, keşke onu da izlemesen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 birinci sezonu bitirdim de agir spoiler BOROMIEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR qq baya merak ettim simdi. su bütün kitapları okuyan varsa bana bir özet geçsin. bir yıl kim beklicek simdi. puff kitaplı konu varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Jason Momoa diziyle ilgili ropörtaj vermiş, bayağı spo da içeriyor kendi karakteriyle ilgili de, ama eğlenceli konuşmuş adam. bi yerden bulup okuyun derim. facebook sayfasında vardı linki galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ah escape ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adam kınayt statleriyle gelmiş yaaww :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Masquerade said: @ escape facepalm.jpg Görüyorum ve arttırıyorum: http://i434.photobucket.com/albums/qq67/Jrdstammer/201492_tactical_facepalm_1_vw.jpg?t=1269692361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sam said: Sparkcaster said: hadi şimdi greatsword savaşta kullanılır mı kullanılmazmı onu tartışalım http://www.youtube.com/watch?v=YFAKTjOQJwQ çok da güzel kullanılır. fin. (:P) Show yapıcaz diye kılıcın anasını bellemişler. Yazık günah. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 axedice said: escape said: mana point sadece knight değil cogu bu tarz online oyunda mana denen bişi var malesef :) Mana point, knight online... Escape senden bişey rica edicem. Sen game of thrones izlemesen ve kitaplarını okumasan olur mu? Yargılama olmuş burda... mis gibi ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 herkes konuyla alakalı bildiği şeyi yazdı. ben de yazdım ki zamanında bu forumun en hit yeri knight online bölümüydü. şimdi niye şekil yapılıyor onu anlamadım. benim ya da onun, sizin gibi boş zamanı yok demekki o bahsettiğiniz kılıçların vs dahil oldugu oyunları oynamak için. sizin fanboyluk yaptıgınız oyunları millet bilmek zorunda değil. bildiği bi yerden örnek verir. ben de güçlü kılıçların knightta öyle bir özelliği oldugu aklıma geldiği için onu yazdım. bence harbiden mal mal uzatıyosunuz hala. yaşınıza uygun hareket edin. şu tarz bi muhabbet yapan hiç bi yerde görmedim ben. "eee şuna bak bahsettiği şeye bak salak salak daha X'i bilmiyo git okuma kitap izleme dizi senle aynı şeyi izlemek istemiyorum ıyy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar