Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 çok kelime var sözlükte olmayan kitapta, adam bi sürü kelime yaratmış farklı farklı, ama ingilizcesi zor değil öle rahat okunuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Aksine kitap çok akıcı olarak okunuyor. Ben genelde ingilizce roman okurken kendimi hikayeye kaptıramıyorum ama -en azından ilk kitap için söyleyebilirim- dün gece laptop kucağımda sızmışım okurken. GERGE önerdiğinden beri okumak istiyordum, dizi sağolsun motive etti fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Masticore said: Şunun ingilizcesini nasıl okuyorsunuz ya. İngilizce FRP terimlerine uzağım diyemi böyle oluyor diyicem ama kitabın frp ile alakası çok az yani... Clash of kings aldım ama okuyamıyorum o kadar ağırki yada ikinci kitap böyle bilmiyorum. Maester yazısı geçiyor kitapta sözlüğü açıp bakıyorum hiçbirşey cıkmıyor ya. Özel isim değil ismin önüne geliyor master'dan mi geliyor ne oluyor bilmiyorum ama anlamadımmı ayar oluyorum A Million Little Pieces diye kalın bir roman okuyorum şuanda mesela ama bunu okuyamıyorum Okumak çok istiyorum ama anlıyamıyorum ondan bu ağlamam FRP'nin falan da etkisi vardır belki bilemiyorum. İlk başlarda zaten biraz zor oluyor. Ağırlığından ziyade hele benim gibi üşengeç adamsan "ya kim kasacak türkçeyi okurum" falan diyosun ama sonra kısa sürede alışıyorsun. Sözcük falan eksikliği varsa bilgisayara yakın bir yerde okumak güzel, hemen şak diye sözlükten falan bakıyorsun anlama. Maester falan gibi terimleri zaten okudukça anlıyorsun, dünyaya özgü terimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Dil olarak çok karmaşık değil ama, normal bir edebi kitap seviyesinde. Karakterlerden en sevdiklerim Jon, Kingslayer, Arya ve Tyrion benim. Özellikle Kingslayer'a dikkat edin, çok kompleks bir karakter, süper. Arya'nın da character development'ının eşi yok fantezi türünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Marv said: ilk bölüm bayağı iyiydi cidden (tu) dire wolflar çok tatlı vala, böğrüme basasım geldi namussuzları. ama sonu kötü bitti, umarım ölmez o çocuk yoksa kurtta öksüz kalacak. drama kaldırmıyo da benim bünye ahaha çocuk gidiyo senin düşündüğün kurtlar asdfsadf ama bence ölücek yada felç,sakat felan kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 progamer said: said: HBO has renewed ‘Game of Thrones’ for a second season – despite mediocre ratings for its series premiere. İlk bölümü 2.2 milyon kişi seyretmiş sadece HBO yinede yenilemiş direk 2. sezon için anlaşmayı. son 4 milyon açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 farklı zaman dilimlerinde ardarda 3 defa yayınlamışlar ilk gün. ilk seferde 2.2, toplamda 4.2 milyon kişi izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bu doğru mu geyik mi? Alta inip Shae'nin karşısındaki isme bakarsanız. http://www.imdb.com/title/tt1668746/fullcredits#cast İlk bölümdeki kızı harcamasalarmış keşke, shaeyi de o oynasa on numara olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Shea'nin rolüne daha çok var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 inci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hbo <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 İnci olabilir, doğru 2.bölümde shaenin ne işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Sibel_Kekilli http://awoiaf.westeros.org/index.php/Shae Sürekli karakter bu arada. Sibel Kekilli kendine yıllarca para kazandıracak meslek bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Inci falan degil, o rolde sahiden Sibel Kekilli var. Hatta sanirim bu threadin daha onceki sayfalarinda yazmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Kindle'a aldım kitapları, başlayalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Littlefinger'ı kim oynuyor? Bir de ilk bölümde Theon Greyjoy'un hiç adı geçmedi? Bazı karakterlerin de yaşını büyütmüşler sanki. Jon 14 olmalıydı, 17-18 gibi; Dany 13, büyük ihtimalle kanuni bir nedendir ama onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 lan dnr sitesinde var kitap gittim dnr bizde yok öyle kitap diyor.mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 create page de shae var inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bunun sample'ını indirdim şimdi Nook'a, 379 sayfa çıktı. İlk kitabın yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 GERGE said: Littlefinger'ı kim oynuyor? Bir de ilk bölümde Theon Greyjoy'un hiç adı geçmedi? Bazı karakterlerin de yaşını büyütmüşler sanki. Jon 14 olmalıydı, 17-18 gibi; Dany 13, büyük ihtimalle kanuni bir nedendir ama onunki. o yaşta yapamayacağı bazı şeyler var, mecburiyet var o yüzden bi miktar littlefinger'ın tip muhteşem: önemli not official karakter tanıtımı ama yine de spo sayabilecekler olabilir izlemeden önce ona göre düşünün. http://www.dailymotion.com/video/xhzyjx_game-of-thrones-character-feature-petyr-littlefinger-baelish_tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Tam olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 konuştuğu kel Varys sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hermeskitapdan kapıda ödemeli 2 kitap 38 liraya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Spoilerlara dikkat edelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 GERGE said: Littlefinger'ı kim oynuyor? Bir de ilk bölümde Theon Greyjoy'un hiç adı geçmedi? Adi gecmedi ama sanirim Starklarin yaninda dolasan, kurtu hancerlemek isteyen genc oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar