moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 p90 kız işi abi. 90xten başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Barfiks demiri lazım yaa önerebileceğiniz bişey var mı,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dusuncelihayvan said: Barfiks demiri lazım yaa önerebileceğiniz bişey var mı,? abi 40 liralik kapi barfiksleri var bende var ve gayet kullanisli boyun 2metre falan degilse sorun olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 oha ço kondisyon istiyor yarıda bıraktım bugun eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yarım bırakmak yerine ilk 2 gün 45 saniye aralarla yaparsanız harektleri, 3.günden sonra durdurmadan rahat rahat götürürsünüz zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben x den başlıcagıma yanlış dl ile x2 den başlamıştım sdfs başlarda doğal olarak tamamlayamadıgım ya da hiç yapamadıgım zorlandıgım hareketler olmuştu da.izlerken bakıyorum adamlar bile o halleriyle zorlanıyor.ben kimimki zorlanmıcam lan diye gazladım kendimi x2 yi bitirdim.bir süre sonra otomatiğe baglıosun ztn hareketlerde alışıosun da x2 bitirdikten sonra 1 ay yiyip içtim spor yapmadım.sonra tekrar başladım 1 ay yaptım.bıraktım tekrar iyip içtim düzensizlikten gittik sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yalana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sdfs kondisyon vardı ama.100 kiloluk olarak başlamadım yani 65 kiloluk adamım.koşuyorum da düzenli olarak.ztn barfiks barım 4 senedir falan vardı çekiyodum hep.leblebi gibi barfiks çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 3 gun bitti kaldi 87 gun ilk haftadan sonra agrilar biraz diner diye umit ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 p90 denemedim ama yüksek motivasyonla tek başına çalışmanın gücüne inanıyorum Bkz. Asker'de yatmadan önce 45 dakika mat üzerinde şınav+mekik , 2 yatak arasında havada şınav , dolu 500lük mermi kutusuyla dumbell hesabı hareketler en sonunda buz gibi soğukta dışarı koşup 3 dakikalık kesintisiz barfiks 4 ay içinde 70 kilo'dan 82 kiloya çıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 p90xle uğraşamayacağımı düşündüm p90 yapıyom hala. 10 günde 1.5cm incelmişim belden sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bende 2. haftadayim p90x de 1 haftada bile gelismeyi gordum not: yoga abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi elinde guide book pdf'i falan olan varsa link atabilr mi ?.. bide sormak istediklerim var week mesela 3 hafta ayni seyi yap diyor, 7 tane sey var onlar 1 günde yapılcaklar mi flan fişman, bilen birinden ayrintili anlatım alabilrmyz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 calendarlar kendi sitesinde var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://beachreadybody.com/wp-content/uploads/2012/12/workout_sheet-hybrid_p90x.pdf ayrıntılısını pmliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kanuni said: bu arada moriartynin bahsedip benim aldigim nesnelerin kapi aparatlarida varmis.. ona da bir bak istersen ayrica barfiks bari sadece sirti degil bicepsleride calistiran hareketlere sahip p90x de. onlarda sikinti yok bu barlarda. sikinti acik yapacagin barfiks hareketinde sadece. http://www.bodylastics.com/ asagilara dogru gosteriyor kapi aparatini. bunu kapiya takip yere oturup yukardan asagi cektigin zaman sirt calistirmis olursun.. tabiiki %100 yapilmis bir barfiksin etkisini bulamazsin belki ama barfiksde 10 tekrar yapacagina bununla sert resistencede 20 tekrar yap gene iyi. barfiks kolay yapilan ve ustalasilan bir hareket degil malesef. Burdan gaza gelip sipariş verdim, sitesi yollamıyor ama firma ile yazışınca depodan yolluyorlar TRye. Koli 10 günde kaç bin kilometre yolu geldi, 3 günde gümrüğü aştı ama benim şehrimin dağıtım noktasından yola çıkamadı 3-4 iş günüdür öyle yatıyor. Müthiş iş ahlakı ve çalışkan insanlarıylan canım ülkem taşına torpağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sparkcaster said: yalana bak AHAHAHAH abi x2 çok zor yahu nasıl başladın ciddi şekilde prof işi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 3. haftadayım artık çok daha az durduruyorum videoları =) insanlar zayıfladın demeye başladılar istanbuldan bildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yihu 1 ay bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 jacabo, nasıl durumlar? İncelme, kas falan belirginleşiyor mu? Benim tek sıkıntı göbek ona odaklanmam gerek. ben bugün başlıyordum güya ancak hala barfiks ile dumble edinemediğim için başlayamadım. bir de beslenme programın nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 goren insanlar daha cok farkediyor degisikligide gobek azaldi bel inceldi bence kaslarda hafiften cikiyor gibi =) fotograf cektim fakat hala patates oldugumdan buraya koyamam easudh beslenmeye cok uyamiyorum ama mumkun oldugunca karbonhidrat ve sekerden kaciyorum. protein yemeye calisiyorum. kolayi filan kestim iste haftada 1 kere bazen kendime odul veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 p90x diet ile ilgili yardımcı olabilcek varsa PM atabilirmi beyler bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Abi ben bu nutrition guide ı nasıl uygulayayım ya bilindik şeyler olsa eyw da listenin yarısını hayatımda duymadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 lol hallettim program işini. full nutrition guide indirirsen orda kendin dizayn etmen için porsiyonlar ve porsiyona denk gelen miktarda besinler var. do it yourself yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dasaaa said: ilk ay bilemedin 1.5 sonra bırakıcaksın. hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar