pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Pardon o zaman, beni reddeden bir kızla konuşuyordum, bir de senin mesajı görünce hıncımı senden çıkarmak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ben bile dikkate almadım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Double fail olmuşsun o halde pekaziz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Adamlar zaten combatlarda ona göre AE healing gerektirmicek dediler CoH nerflendi hatta wotlkdan önce gelen pre-wotlk patch notlarinda bile 6 sn cd oldugu yaziodu CoH da cok barizdi priestin tek kötü yani bence tbcye göre yenilik yok yine ayni abilityler druidde bile 2 yeni heal abilitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ne zaman gelecek patch bilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yav su palayi nerflemesinler ben 80 yapana kadar :D canim cıktı 68 yapana kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nerf var gibi yanlız dps olarak çok kötü durumda hc lerde fln tankın yarısı kadar dps fln yapio hc bitince çoğu paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Prot pala bile gayet iyi dps yaparken retrinin kötü olması bana garip geliyor. En azından ben denk gelmedim hiç o kadar kötüsüne, gerçi bir axedice vardı o da prot oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi tamam coh imbaydıda 6 snye cd nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 elimde kanitim (wws raporu, ss vs) yok ama 6.5k dps yapan retri vardi benim eski guildimde. hangi boss oldugunu hatirlamiyorum cunku o raide gitmemistim, ama naxxramas'taydi. edit: isteyen olursa armory verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yanlız ya bu melee yi ya da shaman totemlerini düdükleyecekler. Caster olarak yanlarına yaklaşamıyoruz, gerçi adamlar deli gibi dps veriyor diye melee ağırlıklı grup olmaya başladı. Adam bariz 3500-4k dps görüyor biz 2-2.5'anca aoe ile geliyoruz =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Darksun said: Yanlız ya bu melee yi ya da shaman totemlerini düdükleyecekler. Caster olarak yanlarına yaklaşamıyoruz, gerçi adamlar deli gibi dps veriyor diye melee ağırlıklı grup olmaya başladı. Adam bariz 3500-4k dps görüyor biz 2-2.5'anca aoe ile geliyoruz =Pp gear iyileştikçe casterlar da yaklaşıyor abi. az hit crt dengesi yakaladı mı mageler nerdeyse geçecek 12 13k frostfire bolt spamlıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bir spriest olarak raidlerde orgazm oluyorum yaptığım dpsle nerflemezler umarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Baalzebub Thaddiusdur o aynı polarity e sahip her kişi sana 10% damage veriyor o yüzden 110-130% gibi bi dmg geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ad3m said: Bir spriest olarak raidlerde orgazm oluyorum yaptığım dpsle nerflemezler umarım =P hönk ? abi senin orgazmik dps derken kasteddiğin nedir? 25m de 5k falan görebiliyormusun sp ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Extreme fightlar dışında (Loatheb,Thaddius vs) 5k+ dps görmedim velakin ben bir shadow priestim şuanki gearım ile sanırım max 4k dps çıkartır. Orgazm derken tbcye denli yapılan dpsdi kastım misal bugün 1 drake up sarthda 3.8k falan dps yaptım gayette yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Tartışmaları okudum da raidi ayakta tutmaktan ya da bossu öldürmekten çok birilerini dps meterda veya heal meterda yenmeye dönmüş olay vah vah diyorum. O genelde işin eğlencesi tatlı rekabeti olması gerekmiyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Birilerini yenmekten öte ne kadar dps o kadar spot sonuçta dps olarak giriyorsun elinden gelenin en iyisini yapman gerekiyor (kendi adıma) Bana göre meter bilen/bilmeyen kasan/kasmayan tipleri ortaya çıkartıyor yoksa hakkını vererek oynayıp yırtmışım kendimi meterda 5. olmuşum sallamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Eşit gearda bir hunter/mage 6k yaparken 4.5k falan yapabiliyorsun ona eywallah. Sen orgazmik diyince ben dps meterda kapışabiliyorsun gibi anladım ki öyleyse öm atıp taktik sorucaktım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yahu Frost'a buff verin, Arcane pvp'si çok tırto, yapmak istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hayır baştada dediğim gibi eskiye nazaran felaket bir iyileştirme var dpsde referans olarak tbc için konuştum. 6k dps olayını geç patchwerk gibi bir fightın bir daha geleceğine inanmıyorum ben.Ayrıca classlar arası uçurum olmayacağını söylemiştiler ilk hunter nerf yolda sözlerinde dururlarsa pure vs hybrid arasında %5lik bir fark olacakmış hepberaber görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Baalzebub said: elimde kanitim (wws raporu, ss vs) yok ama 6.5k dps yapan retri vardi benim eski guildimde. hangi boss oldugunu hatirlamiyorum cunku o raide gitmemistim, ama naxxramas'taydi. edit: isteyen olursa armory verebilirim. thaddiusda olur o hoş 6.5k o kadar iyi de değil thaddius için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 FreEmoon said: Darksun said: Snared olmadan o %12 bir işe yaramıyor =p Mis gibi frostfire buid var %100 frost crits vs, ben hala iddia ediyorum %20 daha fazla regen için deymez =) Zaten olay o, eskiden bosslara snare olmadığı için anlamsız olan bu talent artık yukardada alıntı yaptığım gibi tüm tankların kullandığı Thunder Clap, Judgements of the Just, Infected Wounds gibi skillerin hepsinden etkilenecek. Eee bunlarından bossun üstünden hiç eksik olmadığını düşünürsek, bu direk fireball'a %12 buff demek oluyor. Edit: Üstünede Spell Impact'den %6 bonus alınca sırf arcaneden %3 crit, 1.06x1.12= %18,7 bonus damage alacak fireball. Edit2: İmla FreEmoon ağzına sağlık.Kafaman geçenleri yazmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 COH nerfi unutmayalım unutturmayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Druid (Skills List / Talent + Glyph Calc.) * Polearms: Now trainable by Druids. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar