paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Tüm bu bilgileri tek bir kitapta aramak yerine buna dair bir çok kitabı okursan daha verimli bilgi edinebilirsin. Öbür türlü özet bilgi yazarın kendi yorumunu barındıracağı için sadece yazarın fikrini veya ona yakın fikirleri benimsemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Selamlar.Dediğin doğru ama ben bunu zaten bir ön bilgi olarak arıyorum.Yazarın düşüncelerini alma konusuna gelince.Bir konu için tek bir kaynak kullanılan her şeyde bu böyle olur zaten.Istediğimin detayını sonra farklı kaynaklardan okuyabilirim ilgimi çekerse.Sırf Islam dinini düşününce bile yazılmış kaç tane kitap vardır şimdiye kadar kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bence dinleri anlatan kitaplar değilde, direk gönderilen / gönderildiği varsayılan kitapları alıp okusan daha mantıklı değil mi? en azından içerikleri ile ilgili bilgin olur. bu arada hazır din demişken. dincilik yapıp cukka edenleri, dini kullananların metodlarını çok iyi anlatan bir kitap okudum. Y. Nuri Öztürk 'Allah ile Aldatmak' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 ben ara vermeme rağmen en son John Perkins'in kitabı Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları kitabını okuyordum. anlatım tarzı hoş baymıyor güncel bilgiler üzerinden anlatım yapıldığı için sürekli bir ilgi çekme durumu var. yalanlığı gerçekliği tartışılabilir ancak tavsiye ederim :) zamanında Metal Fırtına'yı da bi hevesle okuduk 0 ihtimal de olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 En son montaigne - denemeler'i okudum biraz zamanın gerisinde kalmış olmasına rağmen yine de insanı neşelendiriyor,kendimize söylemediklerimizi montaigne çok basit bir dile indirgeyerek anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 alper canıgüz'ün gizliajans kitabı güzel gibi. türk edebiyatın da farklı bir tat. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sokrates'in savunması, Euthyphron, Kriton ve Phaidon'u okudum. hepsi bi kitap zaten. İlahi Komedya ve Devlet(platon)'i merak ediyorum. hangisini okuyayım ilahi komedya nasıldır özellikle, konusu nedir? Devlet hakkında az çok fikir sahibiyim de onun İş bankası yayınları versiyonunu birisi almış kütüphaneden onu bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 liddell hart'ın denizci versiyonu olarak hangi yazarı/kitapları tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Batuhan_BJK said: Sokrates'in savunması, Euthyphron, Kriton ve Phaidon'u okudum. hepsi bi kitap zaten. İlahi Komedya ve Devlet(platon)'i merak ediyorum. hangisini okuyayım ilahi komedya nasıldır özellikle, konusu nedir? Devlet hakkında az çok fikir sahibiyim de onun İş bankası yayınları versiyonunu birisi almış kütüphaneden onu bekleyeceğim. ilahi komedyayla vakit kaybetme, çevirisinin edebi hiçbir değeri yok. Orijinalinin de edebi değeri dışında sahip olduğu bir artı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Şu kitabın ikincisi ilkine göre hayalkırıklığıydı. Üçüncüsünü okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bana kitap önerin ebook bulabileceğim normal şeyler olsun kitapta. şaşırtıcı korkutucu duygulandırıcı üzücü sevindirici değil. normal şeyler olsun sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 yok demi öyle bi kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 emrah serbes oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 erken kaybedenler iyi gibi de bişeyler anlatıyor. kendinle özleştircen felan bişe anlatmasın kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Alice munro aradigin yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 said: Öykülerin hemen hepsinde birkaç aydan 40 yıla uzanan geri dönüşler var. Bu geri dönüşlerin hiçbirinde bir yaşamın açıklaması yapılmıyor, yaşananlara mazeret aranmıyor, sadece yaşamın geçmişteki o kesiti gösteriliyor. Üstelik sağlıksız bir duygusallığa kapılmadan, serinkanlı bir yaklaşımla anlatılıyor olaylar. evet çok yakın aradığıma gibi. ama sağlıklı duygusallıkta olmasın. pdf de bulunmaz bunun baya güncelmiş zaten. kendim yazıyım en iyisi. ali ekmek almak için bakkala girdi. bakkal onu görür görmez 3 adet ekmeği poşete koymaya başlamıştı bile. çünkü her sabah 3 ekmek alırdı. ama önceki akşam halası gelmişti. bugün dört tane alcam halam geldi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dostoyevski, Gogol falan oku Ölmüş ve Rus olsun yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yok abi aman en son okuyacağım şeyler. 7-8 sene önce lemanda metin fidanın ayrıntılar köşesi vardı. kitabını çıkardı mı acaba o köşenin. vapura biniyodu çay içiyodu karşı balkondaki leğene bakıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Nihat Genç'in hikayeleri var, onları oku, Türkan var mesela, çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 konurdaki engürü bezik salonunun karşısındaki apartmanın önünde duran kadın demi bu. arkadaşım vardı nihat genç hayranıydı. giderdik engürüye, yanına gidip konuşmaya çalışırdı, ben gitmezdim dururdum. kitaplarını felan götürürdü yanında imzalatmaya. konuşuyoduda ayak üstü. o demişti şu apartmanın önünde duran kadın hakkında hikayesi var diye. ben uzak dururdum ikisindende. kapandı şimdi engürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 şeyi anlatırdı. tam yükselle konurun birleştiği yerde bi kız buna gelip ben sana bozdurmak istiyorum kendimi demiş. istememiş nihat genç. olm adam istememiş düşünebiliyonmu diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 börek gözleme gibi bir şey satıyorsa o kadın evet o, kızı var bi tane falan, hikaye öyleydi sen aslını tanıyormuşsun hikayedekinin, okuma eheheheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yok o hikaye baya eski biz görmedik o kadını. arkadaşım o hikayeyi okumuş, eskiden şu apartmanın önünde duran bi kadın varmış, hikayesi var diye anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ha oke o zaman, ben o kadını gördün sandım, nihat ağabey'in hikayeleri güzeldir, onun gibi bissürü hikayesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yok öylede değil. alt metin var onlarda. metin fidanın ayrıntılar köşesi işte dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar