Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Tavsiyeleri

Drall

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Dediğin doğru ama ben bunu zaten bir ön bilgi olarak arıyorum.Yazarın düşüncelerini alma konusuna gelince.Bir konu için tek bir kaynak kullanılan her şeyde bu böyle olur zaten.Istediğimin detayını sonra farklı kaynaklardan okuyabilirim ilgimi çekerse.Sırf Islam dinini düşününce bile yazılmış kaç tane kitap vardır şimdiye kadar kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bence dinleri anlatan kitaplar değilde, direk gönderilen / gönderildiği varsayılan kitapları alıp okusan daha mantıklı değil mi? en azından içerikleri ile ilgili bilgin olur.

bu arada hazır din demişken. dincilik yapıp cukka edenleri, dini kullananların metodlarını çok iyi anlatan bir kitap okudum. Y. Nuri Öztürk 'Allah ile Aldatmak'
Sosyal ağlarda paylaş

ben ara vermeme rağmen en son John Perkins'in kitabı Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları kitabını okuyordum. anlatım tarzı hoş baymıyor güncel bilgiler üzerinden anlatım yapıldığı için sürekli bir ilgi çekme durumu var. yalanlığı gerçekliği tartışılabilir ancak tavsiye ederim :) zamanında Metal Fırtına'yı da bi hevesle okuduk 0 ihtimal de olsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Sokrates'in savunması, Euthyphron, Kriton ve Phaidon'u okudum. hepsi bi kitap zaten.

İlahi Komedya ve Devlet(platon)'i merak ediyorum. hangisini okuyayım ilahi komedya nasıldır özellikle, konusu nedir? Devlet hakkında az çok fikir sahibiyim de onun İş bankası yayınları versiyonunu birisi almış kütüphaneden onu bekleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Batuhan_BJK said:

Sokrates'in savunması, Euthyphron, Kriton ve Phaidon'u okudum. hepsi bi kitap zaten.

İlahi Komedya ve Devlet(platon)'i merak ediyorum. hangisini okuyayım ilahi komedya nasıldır özellikle, konusu nedir? Devlet hakkında az çok fikir sahibiyim de onun İş bankası yayınları versiyonunu birisi almış kütüphaneden onu bekleyeceğim.

ilahi komedyayla vakit kaybetme, çevirisinin edebi hiçbir değeri yok. Orijinalinin de edebi değeri dışında sahip olduğu bir artı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
Öykülerin hemen hepsinde birkaç aydan 40 yıla uzanan geri dönüşler var. Bu geri dönüşlerin hiçbirinde bir yaşamın açıklaması yapılmıyor, yaşananlara mazeret aranmıyor, sadece yaşamın geçmişteki o kesiti gösteriliyor. Üstelik sağlıksız bir duygusallığa kapılmadan, serinkanlı bir yaklaşımla anlatılıyor olaylar.

evet çok yakın aradığıma gibi. ama sağlıklı duygusallıkta olmasın. pdf de bulunmaz bunun baya güncelmiş zaten. kendim yazıyım en iyisi.

ali ekmek almak için bakkala girdi. bakkal onu görür görmez 3 adet ekmeği poşete koymaya başlamıştı bile. çünkü her sabah 3 ekmek alırdı. ama önceki akşam halası gelmişti. bugün dört tane alcam halam geldi dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

konurdaki engürü bezik salonunun karşısındaki apartmanın önünde duran kadın demi bu.

arkadaşım vardı nihat genç hayranıydı. giderdik engürüye, yanına gidip konuşmaya çalışırdı, ben gitmezdim dururdum. kitaplarını felan götürürdü yanında imzalatmaya. konuşuyoduda ayak üstü. o demişti şu apartmanın önünde duran kadın hakkında hikayesi var diye. ben uzak dururdum ikisindende.

kapandı şimdi engürü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...