Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şurda var: http://www.gameforsave.com/save-games/batman-arkham-asylum.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bende bir odada takılmıştım. Bariz bir havalandırma deliğine girmem gerekiyordu ama kancayı atamıyordum ( fraple ) Biraz araştırdım. Son patch i yaptım ama kaldığım yerdeki sorun devam etti. Bende baştan başlayıp sorunsuz oynayıp bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 korsan oynadığınız içindir, bazı yerler kasten öyle yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 said: - Yasal kullanım alanı olsa dahi, telif hakkı ihlali için kullanılabilecek herşeyin ör:crack, clonecd/dvd, disc image, BIOS dosyası, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış (yasağın kapsamı görevli moderatörlerin inisiyatifiyle değişebilir) kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil. + said: Reklamın iyisi kötüsü olmaz = bone korsan reklamı yapma! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 korsan reklamı yaptığımı nerden çıkardın? "korsan oynarsanız oyun bozuk" diyorum sana ayrıca sen pingini düzelt de sonra konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Norak said: şurda var: http://www.gameforsave.com/save-games/batman-arkham-asylum.html denemiştim orayı ya olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Penthesilea said: Film ardindan bir devam tandansi yakalamak istemisler ama fail olacak tabi ki lol, nedir bu batmanin fail olacak diyenleri fail etmesi. oyun harikaydı valla. steamden geçen indirimde kaptım, yeni oynamak nasip oldu, devamı çıkıyomuş bir de galiba. übersüper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Oyun efsaneymiş yanlız bi kaç difficulty seviyesi ekleselermiş iyi olurmuş, boss fightları bile 1-2 deneme de geçiyorsun hardda. City de Ekim de geliyormuş, çoh iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yeni bitirme fırsatım oldu. daha önce şöyle bi bakmıştım. oyun mükemmelmiş hakkaten. senaryo, karakterler, diyaloglar müthiş. özellikle oyunda ilerledikçe batman in uzayan sakalı ve yırtılan hasar alan kostümü ince ama harika detaylar. riddler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Penthesilea said: Bu mekan, yakalandiktan sonra Joker'in tikildigi yer. Film ardindan bir devam tandansi yakalamak istemisler ama fail olacak tabi ki Üf nasıl göt olmuş belli değil ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahaha talihsiz söylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Penthesilea said: Bu mekan, yakalandiktan sonra Joker'in tikildigi yer. leon diye bi film var gibi bisey olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahaha abi o post forum tarihine geçsin, yeni gördüm bende ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 haha olm allah olsa da oynamam super kahraman oyunu, sori. gorunuse gore 40 yilin basinda bi film / super kahraman oyunu patlamadi, o da geldi beni buldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 senin oyunu oynamaman ile güzel oyun olması farklı şeyler ama. başta belirtseymişsin "super kahraman oyunlarını sevmem, oynamam" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 kaç vakittir indirimi bekliyordum da geçen gün aldım, hakikaten çok güzel oyunmuş. tebrik ediyorum bir franchise'ı bu kadar başarılı kullandıkları için. karakter zenginliği ve canlandırılışları çok iyi, atmosfer öyle, gameplay öyle. hakiki bir joker görebildik nihayet dark knight'taki alakasız karakterden sonra, harley de olunca değmeyin keyfime. bir de penguen olsaymış tam olacakmış. arkham city'i de önümüzdeki yılbaşı kaparım herhalde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 adam geldi burda da dark knight'a laf attı. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ben de bunu PS3 platinum olarak buldum aldım Arkham City öncesinde bunu oynicam. Başlangıç çok iyi gözüküyordu. Ama sıra buna ne zaman gelir bilmiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 çalışırken, işte dakikaları saymama neden olmuştu bu oyun ya. işten çıkıp eve gideyim de oynayayım diyordum. ayrıca sam öle ya, blizzard'a da öyle alakasız bölümlerde laf sokuyor. adam zehiri her yerde enjekte etmeye çalışıyor millete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bişey sorucam daha yeni kaldıran bi bilgisayar aldım oynamaya başladım bi bölüme gelince çöktü oyun tekrar açınca save bulamadı 0dan başladı şimdi de save etmiyo checkpointlerde help :( olmazsa arkham city yi oynıyıcam valla uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sabonis said: ayrıca sam öle ya, blizzard'a da öyle alakasız bölümlerde laf sokuyor. adam zehiri her yerde enjekte etmeye çalışıyor millete :D http://static.ideefixe.com/images/194/194013_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 adam gitti total recall koydu. allah belanı versin sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 arkham asylum dövüş dinamikleri olarak fln güzel ama çok rutin ilerliyor ya. daha %10 fln yaptım ama bi oda geç 2-3 adam gelsin tavana çıkıp dedective mod aç fln. zamanla durum değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 valla aslında her odada yapabileceğin şeyler değişik, yeni gadgetlar açılıyor ilerde, farklı kombinasyonlar çekebiliyorsun felan, ama daha ilk 2 odada rutin geldiyse... evet tüm oyun öyle gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 şimdilik sadece 2 gadget var. oyun fena değil combolar fln iyi olduğu için oynarım yine ama zamanında çok çok övülünce daha bi kapsamlıdır diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar