Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Arkham Asylum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bir odada takılmıştım. Bariz bir havalandırma deliğine girmem gerekiyordu ama kancayı atamıyordum ( fraple ) Biraz araştırdım. Son patch i yaptım ama kaldığım yerdeki sorun devam etti. Bende baştan başlayıp sorunsuz oynayıp bitirdim.
Mesaj tarihi:
said:
- Yasal kullanım alanı olsa dahi, telif hakkı ihlali için kullanılabilecek herşeyin ör:crack, clonecd/dvd, disc image, BIOS dosyası, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış (yasağın kapsamı görevli moderatörlerin inisiyatifiyle değişebilir) kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil.

+
said:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz

=
bone korsan reklamı yapma! :P
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Film ardindan bir devam tandansi yakalamak istemisler ama fail olacak tabi ki

lol, nedir bu batmanin fail olacak diyenleri fail etmesi.

oyun harikaydı valla. steamden geçen indirimde kaptım, yeni oynamak nasip oldu, devamı çıkıyomuş bir de galiba. übersüper.
Mesaj tarihi:
Oyun efsaneymiş yanlız bi kaç difficulty seviyesi ekleselermiş iyi olurmuş, boss fightları bile 1-2 deneme de geçiyorsun hardda.
City de Ekim de geliyormuş, çoh iyi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni bitirme fırsatım oldu. daha önce şöyle bi bakmıştım.

oyun mükemmelmiş hakkaten. senaryo, karakterler, diyaloglar müthiş.

özellikle oyunda ilerledikçe batman in uzayan sakalı ve yırtılan hasar alan kostümü ince ama harika detaylar.

riddler (tu)
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Bu mekan, yakalandiktan sonra Joker'in tikildigi yer. Film ardindan bir devam tandansi yakalamak istemisler ama fail olacak tabi ki

Üf nasıl göt olmuş belli değil ahahahah.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kaç vakittir indirimi bekliyordum da geçen gün aldım, hakikaten çok güzel oyunmuş. tebrik ediyorum bir franchise'ı bu kadar başarılı kullandıkları için. karakter zenginliği ve canlandırılışları çok iyi, atmosfer öyle, gameplay öyle.

hakiki bir joker görebildik nihayet dark knight'taki alakasız karakterden sonra, harley de olunca değmeyin keyfime. bir de penguen olsaymış tam olacakmış.

arkham city'i de önümüzdeki yılbaşı kaparım herhalde heh.
Mesaj tarihi:
Ben de bunu PS3 platinum olarak buldum aldım Arkham City öncesinde bunu oynicam. Başlangıç çok iyi gözüküyordu. Ama sıra buna ne zaman gelir bilmiyorum. =)
Mesaj tarihi:
çalışırken, işte dakikaları saymama neden olmuştu bu oyun ya. işten çıkıp eve gideyim de oynayayım diyordum.

ayrıca sam öle ya, blizzard'a da öyle alakasız bölümlerde laf sokuyor. adam zehiri her yerde enjekte etmeye çalışıyor millete :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bişey sorucam daha yeni kaldıran bi bilgisayar aldım oynamaya başladım
bi bölüme gelince çöktü oyun tekrar açınca save bulamadı 0dan başladı
şimdi de save etmiyo checkpointlerde
help :(

olmazsa arkham city yi oynıyıcam valla
uğraşılmaz
Mesaj tarihi:
sabonis said:

ayrıca sam öle ya, blizzard'a da öyle alakasız bölümlerde laf sokuyor. adam zehiri her yerde enjekte etmeye çalışıyor millete :D

http://static.ideefixe.com/images/194/194013_2.jpg
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkham asylum dövüş dinamikleri olarak fln güzel ama çok rutin ilerliyor ya. daha %10 fln yaptım ama bi oda geç 2-3 adam gelsin tavana çıkıp dedective mod aç fln. zamanla durum değişiyor mu?
Mesaj tarihi:
valla aslında her odada yapabileceğin şeyler değişik, yeni gadgetlar açılıyor ilerde, farklı kombinasyonlar çekebiliyorsun felan,
ama daha ilk 2 odada rutin geldiyse... evet tüm oyun öyle gidiyor.
Mesaj tarihi:
şimdilik sadece 2 gadget var. oyun fena değil combolar fln iyi olduğu için oynarım yine ama zamanında çok çok övülünce daha bi kapsamlıdır diye düşünmüştüm.
  • Yeni Oluştur...