Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Nekro said: Yahu ne cok abartıyorsunuz bir filmi. Blizzard sanata hizmet etmek zorunda mı? 15-20 lira verip izlediginiz birsey için nasıl bir beklentiye giriyorsunuz da bu kadar bokluyorsunuz merak ediyorum. Charity degil adamlar sonucta tabi ki hard casual seyirciyi de düsünecek, fanları da dusunecek. 15-20 lira verdik diye niye eleştirilmiyor ya alakayı kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 15 liraya sinema olsa eleştirini ne yapmasınlar 40 lira lan bi bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ben 27.5 tl verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 elestirmeyin diyen yok abi size. filme money grab demek komik geldi sadece o yüzden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 hiçbir postu okumadan yazayım. imaxe 30 lira para gitti ama film görsel açıdan hakkını verdi. yine de çok zayıftı be. hayal kırıklığına uğradım, sadece köklü wow fanları için yapılmış gibi bir hava vardı. kafamda tam toparlayamadığım düşünceleri toparladığımda yazarım. özetle görsel efektler güzel, bol aksiyon ancak anlatım zayıftı. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 zaten güzelliği de o filmin. warcraft fanları nasıl olsa gelir deyip casual kitleyi hedef alıp warcraft fanlarını hic memnun etmeyen birsey yapılabilirdi. O zaman denirdi belki de su haliyle money grab demek komik biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Begenmiyorsaniz elestiriceginize daha iyisini yapin dendimi daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Olm yanlis mi gordum yoksa cidden biri lotrdan iyi mi demis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Donunda sallar dedi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 O değilde ben bedavaya izledim genede eleştirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Iscep kampanyasıyla gidicem ben. Havadan gelmiş zaten, havaya giderse de çok fa fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 8 lik film olmuş, güzel olmuş, oyunculaklara da takılmadım, ragnar ı da lothar ı aynen ragnar gibi bir karakter olduğunu düşündükelri için böyle oynattıklarını düşündüm, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Esh said: Olm yanlis mi gordum yoksa cidden biri lotrdan iyi mi demis? Film değil, warcraft evreni orta dünyayı donunda sallar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 dreagloth said: 8 lik film olmuş, güzel olmuş, oyunculaklara da takılmadım, ragnar ı da lothar ı aynen ragnar gibi bir karakter olduğunu düşündükelri için böyle oynattıklarını düşündüm, no problem. Oyunculukta bitek garona hafif sırıttı bana.. Mimikleri tam oturmamış onun dışında güzeldi. Khadgar'ı millet begenmedi genel olarak sanırım ama ben o çocuguda sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Tek beklentim "Warcraft dünyasını izlicem, yuppi" olarak gidince, gayet eğlendim. Lore konusuna çok takılmadım ama gözler bir Stormwind raidi aradı şahsen. Bir de, Garona çok gereksiz olmuş. Hem aktris olarak yanlış tercih (40+ yaşındaki Paula Patton, seriously?! Başka hatun mu yok yahu?) hem de senaryoya dahil edilme şekli, anlatımı, yersiz mimikleri, vs. total olarak fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Haters gonna hate.. http://i64.tinypic.com/3130xvm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Garona'nın tipte tam rezaletti.. Şaka dişi falan takmışlar gibiydı kıza.. veya Jelibon diş falan suadfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 umarım güzel para yaparlar da castı biraz geliştirirler ya. bi' de storytelling'e daha fazla odaklanmaları gerek. çok pata küte giriyorlar hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Başka türlü olmaz ama, sığdıramazsın 3-5 filme. Warcraft evreni çok eski, nereden başlayacaksın? N.Elf'lerden mi, Fall of Draenor'dan mı? Azeroth'un geçmişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 filmin içindeki hikayenin introsunu yapsalar 3 dk yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Illidan girsin filme +100m hasılat getirir tek başına. Ayrıca Battle of mount hyjali böyle 2-3 partta çekseler karakterleri yedire yedire çünkü neredeyse tüm efsane karakterler var ayrıca gerçekten epic olabilecek bir konusu var film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fan service vs Newcomer movie audience sorununu çözmeleri lazım önce. İki ucu boklu değnek. Yüzeysel geçsen, hedef kitlenin çok büyük bir kısmının hışmına uğrayacaksın. Lore'a dalsan, detayı arttırsan newcomerlar bir bok anlamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Şu ilk film o dengeye çok yakında.. Lore'u bi tık daha verseler her iki taraf içinde mükemmel olurdu şu filmin süresi 123 dk degil de 143 153 dakika olsa cidden cok güzel bir giriş olurdu 30dk daha olsa yeterdi. Ama bi arkadaş demişti director's cut'ın en az 35-40 dakika uzun olucagını sölüyo diye herkes bakalım orda ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ya olmazsa sırf gişe için sinemada normal izleyiciye hitaben bir film yapsınlar. Sonra extended editionda 3-4 saatlik lore enjekte edilmiş hali ile oyun kitlesini hedef alan bir Bluray çıkarsınlar ben razıyım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar