Tutarlı olmak lazım
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Warcraft (2016)
Yeni lorecu bu zaten sfgd
eternal ne lafı geveliyorsun ki. ben warcraft seviyorum de geç. sana göre güzel işte. onun dışında lore'u lotr ile falan kıyaslamak komik yani. sen seviyorsundur orası ayrı.
Geveleniyom abi lotrdan iyi warcraft işte..taa en başında söledim :p hikayenin çıkışı o yazarın..warcraft için bi lotr degil demesiyle başladı zaten..gazetecinin
Warcraft hakkaten bir LOTR değil ama..
LOTR nedir ya ahahahha
LOTR nedir ya ahahahha
En güzel karılar viçırda ama
twilight in lore u ustune yok bosa tartışıyorsunuz.
o diil de hurin nasıl bir cenabettir abi
Warcraft evreni Lotr evrenini dövemez emmeee warcraft evreni Lotr evreninden daha çok seviliyor. Önceki sayfalarda bayıla anıra wow oynayanların warcraft evrenine bok atıyor olmalarıda cahilliğin dip boyutu olmuş. Harbiden cahilliğe karşı bağışıklık geliştiren arkadaşlar var. Her lafına bir cahil sokuşturuyor. Baktıgında cahillik kelimesi artık liseli kelimesi olmuş ama halen daha forumda "çok cahilsin" furyası devam ediyor. adam sevmiş warcraft evrenini lotr u döver diyor sevmiş işte gönül ferman dinlemez. bu cahillik olmuyor canıms :)
NEyse tiki tiki yorumlardan filme geçiyorum. Filmci abi gözüyle bakarsam en fazla 6/10 veririm ama wow cu gözüyle baktıgım için 8/10 veriyorum. Film hikayeyi bilmiyenleri aptal eder. neyin neden ve nasıl oldugu çok az açıklanıyor. Mesela medivh e exorcist bağlaması çok boşta kaldı. 2 dak. da olsa anlat ama anlatmıyor. Tabi biz neyin neden oldugunu bildiğimiz için gözümüze çok batmıyor ama işte bilmeyen bir adam film i izlediginde bence o akıcılık yerini aptallıga bırakıyor.
bence Film iyi yav. gideri var yani :) mekanlar karakterler falan 10 numero . sadece orc görmek True orc görmek için bile film izlenir.
NEyse tiki tiki yorumlardan filme geçiyorum. Filmci abi gözüyle bakarsam en fazla 6/10 veririm ama wow cu gözüyle baktıgım için 8/10 veriyorum. Film hikayeyi bilmiyenleri aptal eder. neyin neden ve nasıl oldugu çok az açıklanıyor. Mesela medivh e exorcist bağlaması çok boşta kaldı. 2 dak. da olsa anlat ama anlatmıyor. Tabi biz neyin neden oldugunu bildiğimiz için gözümüze çok batmıyor ama işte bilmeyen bir adam film i izlediginde bence o akıcılık yerini aptallıga bırakıyor.
bence Film iyi yav. gideri var yani :) mekanlar karakterler falan 10 numero . sadece orc görmek True orc görmek için bile film izlenir.
evet hanı bosuna tartısıyoruz, zevksız fanboylara cashgrab operasyonu fılm sonucta :D
sanat sanat ıcınmı halk ıcınmı, halk bunu ıstıyor ıste :D ha evlılık programı ızlemıssın ha hırtlar vadısı ha buna gelıp ltrdan ıyı demıssın aynı kafa hep :D
sanat sanat ıcınmı halk ıcınmı, halk bunu ıstıyor ıste :D ha evlılık programı ızlemıssın ha hırtlar vadısı ha buna gelıp ltrdan ıyı demıssın aynı kafa hep :D
öhöm.
film güzeldi de cast kötüydü. ragnar rolü herifin üzerine acayip yapışmış, diğerleri de biraz eğreti durmuş.
bütçeleri biraz düşüktü sanırım.tüm parayı filmin başına ve sonuna harcamışlar.umarım bu filmde iyi gişe yaparlar da diğer filmde daha açıklayıcı güzel bir film yaparlar.
filmin warcraft evreninde geçmesi dışında pek bir olayı yoktu aslında
filmin warcraft evreninde geçmesi dışında pek bir olayı yoktu aslında
Cast seçimi hakkaten rezalet nerden tutsan elinde kalıyor. Llane desen çok temiz yüzlü iyilik timsali, khadgar pilavlıdan yeni çıkmış gibi zaten anduin lothbrok u hiç söylemiyorum bile. Hani blizzard bu parayı basıp alamamış mı aktörleri
ya bi de bu goronayı jennifer lopeze benzeten bi ben mi varım?
hatun filmde ne zaman gözükse kafamda i'm still jenny from the block çaldı aşklsdkşsldfksdf
Yahu ne cok abartıyorsunuz bir filmi. Blizzard sanata hizmet etmek zorunda mı? 15-20 lira verip izlediginiz birsey için nasıl bir beklentiye giriyorsunuz da bu kadar bokluyorsunuz merak ediyorum.
Charity degil adamlar sonucta tabi ki hard casual seyirciyi de düsünecek, fanları da dusunecek.
Charity degil adamlar sonucta tabi ki hard casual seyirciyi de düsünecek, fanları da dusunecek.
15 yıldır falan bu filmi beklediğimiz için abartmamız normal sanırım
iste azicik izlenirse seri halde warcrafta bogarlar bizi diye umutlaniyoruz ..
Casual seyirci de 15-20 lira vermiyo muymus? Daha mi cok veriyomus?
Arguman neresinden tutsan elde kaliyor zira oyuncudur Blizzard'i ayakta tutan ve su filmin gelmesine sebep olan. Gelecek filmlerin sebebi de -gelirse tabi- yine izleyici olacak, haliyle her turlu elestirme hakki vardir oyuncunun ve izleyicinin.
Oyundan haberi olmayan, oyunu oynayanin kiz arkadasi erkek arkadasi olmayan kalkip da gitmez su filme bu arada, trailer'lari o kadar boktan cunku. Haliyle evet, yine, oyuncu ya da izleyici istedigi gibi elestirir su filmleri.
Arguman neresinden tutsan elde kaliyor zira oyuncudur Blizzard'i ayakta tutan ve su filmin gelmesine sebep olan. Gelecek filmlerin sebebi de -gelirse tabi- yine izleyici olacak, haliyle her turlu elestirme hakki vardir oyuncunun ve izleyicinin.
Oyundan haberi olmayan, oyunu oynayanin kiz arkadasi erkek arkadasi olmayan kalkip da gitmez su filme bu arada, trailer'lari o kadar boktan cunku. Haliyle evet, yine, oyuncu ya da izleyici istedigi gibi elestirir su filmleri.
Öne çıkan mesajlar