Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Dunyanin en anlamsiz en zorlama aski var abi filmde O da cok yok yani, olay onun cevresinde donmuyo. Herseyden azar azar var o yuzden bu kadar kotu olabilir toplam puanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 @applev0dka Bu dediklerine sen kendin bile inanmiyorsun ki. Senaristler, yönetmenler "kendimce uyarladim" artisligi yapabilmek icin kafalarina göre degistiriyolar filme uyarlarken. Drami bilemem ama 'ask' konusunda sicip batirmis senin bahsettigin milyon dolarlik piyasa arastirmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 @Esh beğenmedin mi sen? eleştirlecek yer çok var tabi de genel bakıldığında gayet eğlendiren, gaza getiren ve Warcraft ruhunu veren bir film olmuş. O yüzden ben çok dert etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Abi benim sevmem filmin ortalama olarak kotu olmadigini gostermiyi ki :P Ben warcraftla baslamis adamim oyun dunyasina. Nasil sevebilirim ki bu senaryoyu? Nasil sevebilirim ki bu ciddiyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 @ayfon benim bahsettiğim filmin başarılı başarısız, iyi kötü olması durumu değil. lore asla değişmemeli olduğu gibi kalmalı kısmına itiraz ediyorum. uyarlama film çekiyorsan dönemin tercihlerine göre dokunuslar yapman doğal bişey. filmi bu yüzden asmak doğru olmaz onu diyorum. izlersin filmin kendi içinde tutarlılığı yoktur, hikaye kötü işlenmiştir, görüntü kalitesi leştir filme kötü dersin. ''oynadığımız warcraft'a benzemiyor o zaman kötü'' demek yanlış onu demeye calısıyorum. "lore mevcut hali ile sinemaya uyarlansın" en başından beri ıslak bir rüyaydı zaten. yıllarca hep warcraft filmi olsun istedik, şimdi bulduk bunuyoruz :D bilmiyorum cuma izlicem filmi kalan eleştirileri o zaman yapmak isterim. ama lore 1e1 aynı değil diye yıkılmayacağım onu biliyorum. gidip de yaşayan birini filmde öldürecek halleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Uzun soluklu filmlerin ilk kısımları genelde hep biraz kötü oluyor sonrasında senaristlerin yahut yönetmenin kafasında asıl odaklanmak istedikleri şeylere gelince işte orada filmin kaçıncısına denk geliyorsa o müthiş oluyor. Ben o yüzden ilk filmin müthiş olmasından çok uzun soluklu olmasını beklediğim bu çalışmanın diğer kısımlarından zevk alacağımızı düşünüyorum. Ya bi de piyasada uzun zamandır bu tarz filmler yapılmıyordu. Sırf dhaa çok örneği gelsin diye prodüksiyon şirketlerini yemlemek bile güzel olur shdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Bunu istanbulda 3d olmayıp adam gibi vericek bi sinema var mı avrupa tarafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Googledan baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bu kadar boklanması yüzünden çok merak ettim sırf o yüzden izleyeceğim. kimimiz şu aleme w2 ile başladı kimimiz wow ile. haliyle Warcraft ilk oyununun "lore"u gibi bişi kalmadı artık. bu kadar "lore da lore" diye tartışılıyor olmasını anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Trailerlarda moralim bozuldu , ancak film gayet iyiydi. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 8.5 etmeeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 gayet eder. birde devamının çekilmesi için de gaz verdirme ihtimali var yapımcıya. lore'da değişmiş denilen OHA AK! bunu da bu kadar değiştirmek de öküzlük iş bilmezlik diyebileceğin bişey yok. çoğu değişimi, ilk defa izleyenlerin de anlaması ve yutabilmesi için yapılmış. hatta üzerine, normalde lore'da tam tatmin edici şekilde açıklanmamış bir detayı daha ikna edici şekilde tamamlamış Thrall'ın fel blood içmemiş draka ve durotan'dan nasıl olupta yeşil doğduğu sorusuna cevap vermiş film. Medivh'in oyunculuğunu zerre sevmedim, seçim yaptıklarında da sevmemiştim King Llane'in tipi aslında daha çok uygundu oyunlardan / kitaplardan gördüğümüz medivh karakteri için. O yüzden belki beğenmemiş olabilirim. diğer pek çok lore değişikliği de gayet makul seviyelerde sinema uyarlaması şeyler, en çok takıldığım değişim, Orgim Doomhammer'ın blackrock yerine frostwolf klanının üyesi olmuş olması oldu. o da sanırım clan ilişkileri ve bu yapıda ki exceptional orgrim-durotan ilişkisini anlatmaya zaman olmayacağı için böyle yapmışlar. kötü lore değişimi de stormwind düşmüyor blackhand'in ellerinde. blackhand kaytan bıyıklım ölüyor gidiyor ve stormwind laylaylom duruyor yani aslında daha henüz ilk savaş bitmedi muhtemelen 2. film için vurucu sahne olayı için saklamayı tercih etmişler fall of stormwind'i. - öyle bir durumda, horde'un liderliğini orgrim nasıl alacak onu da görmemiz lazım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 film muhtesemdi inanılmaz keyif aldım. 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 11/10 Abartin daha da abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Esh said: 11/10 Abartin daha da abi esh'in önceki mesajını silin direk bash yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 su dranora kadar olan keylerı ve 1 aylık game tıme olayı ne oldu nası alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Hanimla 9 seansina giriyoruz. Uuuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Filmin başındaki blizzard logosunda tracer var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 vivavale said: Hanimla 9 seansina giriyoruz. Uuuu beybi Arttiriyorum 21:30 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Filmden yeni ciktim. Stormwind fall olmadi lore degisik bekliyoruz devamini ama. Esim sadece sunu sordu medivh neden boyle oldu. Biraz aegvyn vs sargeras carpismasini. Aran ile olan iliskiyi. Medivhin dogumu ise neden sonunda demon oldu bu adama noldu diye islenseydi daha aciklayici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kujo123 said: su dranora kadar olan keylerı ve 1 aylık game tıme olayı ne oldu nası alıcaz? turkiye yok listede maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 buralar gaz kokucak bu gece belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 net iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ozii_x said: XXXXX Filmden yeni ciktim. Stormwind fall olmadi lore degisik bekliyoruz devamini ama. Esim sadece sunu sordu medivh neden boyle oldu. Biraz aegvyn vs sargeras carpismasini. Aran ile olan iliskiyi. Medivhin dogumu ise neden sonunda demon oldu bu adama noldu diye islenseydi daha aciklayici olurdu. la havle, spoiler'a al şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Filmin cgi kisimlari live action kisimlarindan daha iyi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar